Ja np wczoraj pod wieczor wbilem pod logar i prosilem '1kk moneyz pl0x !@' mam nadzieje, ze tego na powaznie nie wzieli
Ciebie nikt na powaznie nie bierze ^^
Ja np wczoraj pod wieczor wbilem pod logar i prosilem '1kk moneyz pl0x !@' mam nadzieje, ze tego na powaznie nie wzieli
Ciebie nikt na powaznie nie bierze ^^
Ja tego najpierw ogarnąć nie mogłem elfem ale jakoś poszło chociaż zasypałem chat pytaniami "jak?"
Według mnei to klon innych mmorpgów, czyli nuda, pograłem do 15 lvlu, questy nudne, grind taki sam, grafika - no oki nie jest zła, ale przecież tu liczy si,ę grywalność, ale są gusta i gusta .
Według mnei to klon innych mmorpgów, czyli nuda, pograłem do 15 lvlu, questy nudne, grind taki sam, grafika - no oki nie jest zła, ale przecież tu liczy si,ę grywalność, ale są gusta i gusta .
NIech zgadne. Czyzby ta z pozoru latwa gra tak cie zmasakrowala poczatkujaca iloscia questow, ze sie poczules podeptany ? Staciles chec gry gdyz byles jak lezacy kolcek na trawniku ktory tylko marzy o tym, aby nie znalezc sie na czyims bucie firmy 'nike' ?
Ilość questów i tak dalej w tej grze przytłacza, ale jeśli to nie twój gust... No cóż, lepszego darmowego MMORPG na pewno nie znajdziesz... Ja gram głównie w ROM-a oraz Battlefield heroes, a jeśli akurat w inne MMORPG, to tylko w celu napisania późniejszej recenzji lub poradnika.
Mac70 sam grałem w RoM'a ale mi nie przypadł do gustu jak wbiłem 20 lvl oba klasami.
Ale BH jest bardzo dobre tylko ten "Shop" to tak wnerwia wszystko prawie za te zje*** żetony.
Jak zapewne wiecie lub też nie, 16 lutego rusza Open Beta Runes of Magic PL, nasz język był dodany jakiś czas temu, ale ciężko jest grać na innych serwerach z włączonym naszym językiem.
Dlatego też wraz ze startem Polskiej Open Bety doczekaliśmy się naszego własnego serwera, żeby nowi gracze Runes Of Magic z naszego kraju mogli zakosztować magii gry we własnym języku i zacząć od zera na nowym serwerze.
Strona Informacyjna / rejestracja konta.-> http://www.runesofmagic.com/pl/beta/index.html
Na dniach ma ruszyć także Polskie forum, ale jeszcze nic nie wiadomo.
Uwagi:
*Klient gry jest ten sam, wystarczy zmienić język na PL.
*Postacie po Open Becie nie zostaną usunięte.
PS: Nie wiem czy można reklamować, jeśli nie to do kasacji link.
Polski Fan-site Runes of Magic ->> http://runesofmagic-online.pl/