Runes of Magic PL - Open Beta

Ja np wczoraj pod wieczor wbilem pod logar i prosilem '1kk moneyz pl0x !@' mam nadzieje, ze tego na powaznie nie wzieli

Ciebie nikt na powaznie nie bierze ^^

Ja tego najpierw ogarnąć nie mogłem elfem ale jakoś poszło chociaż zasypałem chat pytaniami "jak?" ;)

Według mnei to klon innych mmorpgów, czyli nuda, pograłem do 15 lvlu, questy nudne, grind taki sam, grafika - no oki nie jest zła, ale przecież tu liczy si,ę grywalność, ale są gusta i gusta ;).

Według mnei to klon innych mmorpgów, czyli nuda, pograłem do 15 lvlu, questy nudne, grind taki sam, grafika - no oki nie jest zła, ale przecież tu liczy si,ę grywalność, ale są gusta i gusta .

NIech zgadne. Czyzby ta z pozoru latwa gra tak cie zmasakrowala poczatkujaca iloscia questow, ze sie poczules podeptany ? Staciles chec gry gdyz byles jak lezacy kolcek na trawniku ktory tylko marzy o tym, aby nie znalezc sie na czyims bucie firmy 'nike' ?

Ilość questów i tak dalej w tej grze przytłacza, ale jeśli to nie twój gust... No cóż, lepszego darmowego MMORPG na pewno nie znajdziesz... Ja gram głównie w ROM-a oraz Battlefield heroes, a jeśli akurat w inne MMORPG, to tylko w celu napisania późniejszej recenzji lub poradnika.

Mac70 sam grałem w RoM'a ale mi nie przypadł do gustu jak wbiłem 20 lvl oba klasami.

Ale BH jest bardzo dobre tylko ten "Shop" to tak wnerwia wszystko prawie za te zje*** żetony.

Jak zapewne wiecie lub też nie, 16 lutego rusza Open Beta Runes of Magic PL, nasz język był dodany jakiś czas temu, ale ciężko jest grać na innych serwerach z włączonym naszym językiem.

Dlatego też wraz ze startem Polskiej Open Bety doczekaliśmy się naszego własnego serwera, żeby nowi gracze Runes Of Magic z naszego kraju mogli zakosztować magii gry we własnym języku i zacząć od zera na nowym serwerze.

Strona Informacyjna / rejestracja konta.-> http://www.runesofmagic.com/pl/beta/index.html

Na dniach ma ruszyć także Polskie forum, ale jeszcze nic nie wiadomo.

Uwagi:

*Klient gry jest ten sam, wystarczy zmienić język na PL.

*Postacie po Open Becie nie zostaną usunięte.

PS: Nie wiem czy można reklamować, jeśli nie to do kasacji link.

Polski Fan-site Runes of Magic ->> http://runesofmagic-online.pl/