Trochę zasmucił mnie fakt, że opis RoM znalazł się na Onet... To może sprawić, że przez jakiś czas będzie zwiększona aktywnośc dzieci NEO...
Co jest złego w reklamie? Nic. Nie oszukujmy się, szczególnie na "wysoko poziomowych" mapach nie ma zbyt wielu graczy. Nawet nie gracie, a już macie jakieś żale... Nie wiem czemu mają służyć takie wypowiedzi, może chodzi o to by podbudować własne ego? A może to tylko jakaś narodowa przywara do ciągłego narzekania, tak czy siak jakoś nie zauważyłem by starsi gracze się na to żalili, bo mają to zazwyczaj w poważaniu, a jak ktoś ten temat podnosi to sam ma (bez urazy) niewiele lat i chyba próbuje pokazać, że sam jest lepszy niż większość rówieśników. Więc proszę skończcie ten watek o Metinie i "dzieciach neo". Prawda jest taka, że kiedyś każdy był newbie, a polskie community jest naprawdę dojrzałe, bo wyobraźcie sobie, że RoM nie "zaczął" się na wersji PL...
//Metin jest grą prostą do bólu i dlatego właśnie tam skupiają się największe ławice popularnie zwanych "neokidów". RoM aż taki prosty nie jest, więc tak jak napisał gospodarz posta, na którym pasożytuje na "wysoko poziomowych" mapach jest czysto. Skończcie narzekać i zabierzcie się za granie. - R3m4ke