albo ctrl+shift (literki sie pozamieniały ;P) czesto tak mam xD
Runes of Magic
Ja nie moge z updatowac...
ja nie wiem skad sciagacie ta gre... naprawde.... zassajcie poprostu z officialnej strony(wazne by byla w wersji angielskiej bo jest tez w wersji niemieckiej) i polecam zassac z strony 4players.
Ja zassałem z GamersHell z oficjalnej stronki.
Mi już działa gram łowcą i mam lvl9
Ja zassałem z GamersHell z oficjalnej stronki.
Jak zassalem z GammersHell to.... to jak juz zassalem instalka poszla do kosza.
Mi w kliencie wyskakuje "account number and password error". A na stronce wszystko lux
Na poczte powinieneś dostać 2 emaile-jeden od Yusho GmbH-gdzie powinieneś wypełnić
wszystko w pkt,drugi od RoM'a-tam chyba wiesz co robić.Jeśli to nie podziała,gdy zalogujesz się na stronie głownej RoM'a kliknij coś tam na Q(nie pamiętam) pod swoim nickiem.
ja nie wiem skad sciagacie ta gre... naprawde.... zassajcie poprostu z officialnej strony(wazne by byla w wersji angielskiej bo jest tez w wersji niemieckiej) i polecam zassac z strony 4players.
Bez różnicy czy zassa się wersje ang czy niemiecką-to to samo^^
PS.U mnie nie dało rady zassać z 4players,nie działał chyba 3 folder
Ja gram warriorem 6lvl
A ja dzisiaj zostane kowalem xp
Własnie ,lepiej produkowac bron czy zbroje?
Chyba to i to sie opyla,a na jakich serwerach gracie? bo ja na Siochain(jakoś tak)
Zawiodłem się na tej grze, wbiłem 20 lvl i już kompletnie mi się znudziło, może dlatego że nie grałem w party. Teraz ostatnia gra w jaką nie grałem to dekaron/2moons. Jak one mi się nie spodobają to koniec z mmo:<
Zawiodłem się na tej grze, wbiłem 20 lvl i już kompletnie mi się znudziło, może dlatego że nie grałem w party. Teraz ostatnia gra w jaką nie grałem to dekaron/2moons. Jak one mi się nie spodobają to koniec z mmo:<
Zawsze mowie... ze indywidualne granie to nie granie.... Party to podstawa szczebolnie jak sie idzie na RBki ... Ja wczoraj z klanem ubilem Bloody
Co tam ze jestem chyba z 60% do tylu z expem
Spawn a wyslesz mi zapa do gildi?
Polecam ściąganie z 4player za pomocą flashgeta, bardzo szybki transfer. Naprawdę polecam.
Polecam ściąganie z 4player za pomocą flashgeta, bardzo szybki transfer. Naprawdę polecam.
Mi z 4player w trakcie ściągania wywaliło we flashgecie martwy link, więc to różnie bywa Sam ściągam właśnie z GamersHell, jak na razie wszytko co od nich ściągałem było ok więc liczę, że i teraz obejdzie się bez problemów
Gamershell jest w porządku, ale często po ściągnięciu klient okazuje się wadliwy, 2 razy mi się to zdarzyło.
Osobiście wszystkie gry ściągam z serwisu MMOSITE i ani razu nie zdarzyło mi się żeby instalka okazała się wadliwa. Polecam.
Spawn a wyslesz mi zapa do gildi?
Odewij sie do mnie jak bedziesz w grze... to dam cynk liderowi nick: SpawnPL
instalator w porządku, już trochę pograłem, pierwszy sewer pvp, jeśli ktoś gra to nick Cree