Hej, obecnie pogrywam w małej grupie w Rust'a, wiadomo, że na pustkowiach wyżyć nie jest łatwo, ale w większej społeczności zawsze przyjemniej - dobrze jest spać z świadomością, że sąsiad z góry jest uzbrojony w shotguna i w razie czego pomoże bronić dobytku. :]
Dlatego jeżeli ktoś miałby chęć dołączyć do inicjatywy to serdecznie zapraszam.
SteamID: Bang
Server: [EU] Fresh Rust Server (19.12.13)
Rust <>
Pogrywamy z kumplami wieczorami, takze jak macie ochote to mozemy sie jakos polaczyc. Duzo was jest? (nas wliczajac mnie 4)
Jak ogarnę kompa to na 100% się odezwę
Pogrywamy z kumplami wieczorami, takze jak macie ochote to mozemy sie jakos polaczyc. Duzo was jest? (nas wliczajac mnie 4)
Całych trzech, też gramy głównie wieczorami, chociaż teraz idzie weekend więc można się spodziewać jakiegoś mocniejszego gamingu.
Wczoraj był wszędzie wipe, także zapraszamy na nasz serwer, ja już zdążyłem się troszkę pobudować i mam kilka istotnych reserczy, o które teraz będzie ciężej ze względu na wczorajszego patcha.
Dzisiaj pewnie będę po 18 coś grał.
Zapraszam gorąco do gry, dobrze ukryta baza, pomocna i zgrana ekipa w sam raz do raidów. Nic tylko podbijać okrutny świat Rust'a
Ja sie wlasnie zastanawiam z paroma znajomymi czy nie zakupic sobie Rusta
warto ? jesli tak to dlaczego (w/g was)
Pewnie że warto, giera jak na ten etap oferuje bardzo dużo mimo że to Alfa polecam w 100% na allegro można kupić za jakieś 60 zł.
Ekipa ma się dobrze, gramy dalej jest nas 6-8 osób, zapraszamy chętnych do wspólnej zabawy. ;]
Gramy na nowym serwerze
F1 (console)
net.connect 84.200.193.110:28055
Podbijam, gramy na nowym serwerze (na poprzednim był wipe). Nie będę tutaj już wypisywał ip, jak ktoś chce wspólnie pograć to zapraszam do kontaktu na steamie:
[LG] LiquidBang.
Obecnie nasza grupka to jakieś 5-7 osób w godzinach szczytu, jak już mówiłem niedawno wystartowaliśmy na nowym serwerze, który był wipe'owany 4 sytcznia - także jest w miare świeży, to dobry moment żeby zacząć - zapraszam do wspólnej egzystencji.
Z poważaniem,
[LG] LudzieGór
PS: Teamspeak oczywiście jest i bez niego nie ma raczej gry w Rusta
Również z Wami pogram, miałem przerwę ze względu na brak grupy i wyczerpaniu możliwości gry po 65+ godzinach gry, ale jak będziemy w grupie to nie bd musiał, aż tyle czasu poświęcać więc chętnie się dołączę. Dziś ew. jutro napiszę na steam.
Bezczelny bump
Myślę że bump
Za 50 zł z allegro warto brać? Chodzi mi bardziej o ewentualny poziom frustracji z racji wersji alpha i czy się zdołam zrazić do tytułu przez to, bo to, że gra ma potencjał, to widać od razu. Szukam zastępstwa dla DayZa, na którego tracę nadzieję.
#edit, aaa no i jak wygląda sytuacja z hackerami?
Jak na alphe to tak czy siak jest kozak .
A jak twórcy twierdzą, że to początek to ja wierze . Moim zdaniem potencjał ma wielki i warto kupić.
Nie oszukujmy się tylko, ze 24/7 będziemy grać w to bo tak samo jak Dayz jest to gra która na to nie pozwoli
Dlaczego nie pozwoli? Nie ma co robic az tak?
Ogólnie gry z tego gatunku, jeżeli o mmo chodzi to same w sobie mają pewne ograniczenia związane z rozgrywką
Tak na logike sobie to ogarnij co w takim day z możesz robić na dłuższą mete? no ile można latać jak ten gwizdek?
Rust o tyle ma przewage, że możesz budować i tworzyć więc jakieś dodatkowe zajęcie to jest i jak to rozwiną to ta gra będzie 100 głów nad day z.
Jak wychodzisz z gry to twoja postać śpi więc jak ci się uda kilka razy z rzędu przeżyć śpiąc to przy dobrych wiatrach zbudujesz mega baze i będziesz miał wszystko najlepsze. Ale na tym całym przezyciu to jest już koniec
. Aktualnie nic innego się tu nie zrobi więc musimy czekać, aż wprowadzą inne rzeczy.
A jak cie zabiją 50 razy dziennie to sam to wyłączysz tak samo jak to jest z war z czy day z.
Ja kupiłem i mam mieszane uczucia, ale z tego co widze to potenciał gra ma więc warto czekaż, aż się rozwinie.
A jak masz kumpli np z tego forum co by z tobą grali to też jakieś tam urozmaicenie jest Bo to już zawsze kupa ;D a kupy nikt nie ruszy
chyba, ze z daleka.
A sa jakies konkretne ficzery zapowiedzane na przyszlosc?
#edit, ciuuuul. Kupilem rusta oczywiscie pisze sie na wspolne granie, steamid: plainlazyx
Za 50 zł z allegro warto brać? Chodzi mi bardziej o ewentualny poziom frustracji z racji wersji alpha i czy się zdołam zrazić do tytułu przez to, bo to, że gra ma potencjał, to widać od razu. Szukam zastępstwa dla DayZa, na którego tracę nadzieję.#edit, aaa no i jak wygląda sytuacja z hackerami?
Mam DayZ Standalone'a i Rusta. W Rusta przegrane 130 godzin, w DayZ SA 6...
Może to kwestia indywidualnych preferencji, ale moim zdaniem w Ruście jest o wieeeele więcej do roboty. Najlepsze jest stwierdzenie, że to brakujące ogniwo pomiędzy Minecraftem, a DayZ.
Ze względu na budowanie dochodzi dużo dodatkowych sytuacji i możliwości, takich jak konieczność obrony swojej bazy, rajdy na cudze bazy (wysadzanie ścian, grabierze), czy śledzenie innych graczy, żeby dowiedzieć się gdzie mieszkają.
Po za tym jest kilka autorskich Rustowych rozwiązań, które bardzo dobrze robią interakcji między graczami - Samolotowe zrzuty (Airdropy), które są widziane z daleka i powodują, że przez pewien czas pół serwera (a w niektówych przypadkach to może być 100 osó bije się w jednym miejscu.
Co do czasu spędzonego na rozgrywkę - gramy teraz już w dość fajnej grupie z 10 osób, więc wszystkie możliwości stoją przed nami otworem i ogólnie gra jest jak najbardziej addictive. :]
Jest dużo ficzerów zapowiedzianych na przyszłość, a hackerzy niestety się zdarzają.
Plain, dodaj mnie na steamie
to jeszcze byś mi musiał steamid podać, bo po forumowym chyba nie znajdę ;d