Dlatego jeżeli ktoś miałby chęć dołączyć do inicjatywy to serdecznie zapraszam.SteamID: LiquidBang
Rust <>
aaaa, rzeczywiście. Mój błąd, dzięki
Teraz to dokładnie: [LG] LiquidBang - już poprawiłem w pierwszym poście.
Gramy obecnie na tym serwerze:
85.236.109.244:10887
Pixy z wczoraj:
Niekonwencjonalny zombie rajd, trzeba było spushować spike walle sąsiadów bez zważania na straty w ludziach. :]
Zerg rush w uzbrojeniu 
#bump, zapraszam z pokładu
O z chęcią bym pograł ,mój steam ID:STEAM_0:1:59198702
jak możecie to podeślijcie mi tsa
Już wysłałem zapro do ciebie [LG] LiquidBang .
Siema ładnie się bawicie, chętnie dołączę ale pytanie czy mnie chcecie ?
Nasz serwer padł, będziemy zaczynać pewnie już po paczu na nowym serwerze - dodaj mnie na steamie to dam Ci znać.
Nowy content patch do Rusta powinien pojawić się lada dzień - także jak ktoś by chciał zacząć z nami nową przygodę na świeżym serwerze od zera to proszę o informacje na steamie: [LG] LiquidBang
Rusta bede mial za max 2 dni wiec zagram z wami xD
Rusta bede mial za max 2 dni wiec zagram z wami xD
No nareszcie - chciałoby się rzec... :]
Polecam, gramy większą ekipą, jesteśmy zgrani. Mając 10 osób w teamie stanowimy większą siłę na serwerze - trzeba się nas bać
może w ferie zimowe kupie rusta to zagram z wami
Dzisiaj był pacz i zgodnie z zapowiedziami ruszyliśmy od zera na nowym serwerze, narazie nie jest zbyt kolorowo, ale coś tam dajemy rade ugrać. :]
Jakby ktoś jeszcze chciał dołączyć, to zapraszamy.
Mamy się dobrze, bardzo... Kilka screenów z dzisiejszych wojaży:
A te itemki należały kiedyś do naszych sąsiadów, ale postanowiliśmy ich odwiedzić i nauczyć ich sztuki dzielenia się bogactwem z bliźnim:

Doceniamy patch z nowymi łóżkami, niestety Plainlazy za kare śpi pod łóżkiem... 
Sweet focia z wypadu po dropa:

Nie ma to jak ostra orgia na łużku xD.
Dobra ekipa,nowy serwer, super się gra ;]
Kolejna Rustowa patologia, gramy na serwerze od jakiegoś tygodnia no i go właściwie zdominowaliśmy, więc w ramach akcji społecznej ratowania populacji "pomóż noobowi" zrobiliśmy kilku murzynom (w większości ruskim) slumsy pod jedną z naszych baz... Każdy sobie wziął pod opiekę jednego niewolnika i obserwujemy ich jak chomiczki w klatce.
Poniżej zdjęcie koloni karnej:
serwer: 109.95.211.93:29415
Jak ktoś by chciał osobiście odwiedzić nasze małe ZOO. :]
Nasz grupa ma się dobrze, tydzień temu przenieśliśmy się na oficjalny serwer serwisu http://therust.pl/
Mamy dość silną, stabilną ekipę, dlatego trochę zwolniliśmy z ewentualną rekrutacją. Grupa uformowała się tak pod względem wiekowym, że raczej oczekujemy nowych członków w wieku 20+.
Nowy steam ID do kontaktu: Bang
Te murzyny to gracze czy npc? Zaintrygowały mnie te screeny