Gracze oczywiście, 2 z nich nawet przeszło z nami na kolejny serwer i teraz mieszkają jak wielkie Pany, a nie w shelterach jak na początku :]
Rust <>
Powoli rośniemy w siłę, serwer rośnie w ludzi, dzisiaj mieliśmy event pvp w postaci bitwy golasów, niestety nie mam screenów. Przy okazji PlainLazy nie umie strzelać, psuje każdą akcję.
event last man standing na serwerze therust.pl Czyli Q3 w Ruście:
1. Arena - w środku jak się okazało był apteczki, hatchety, a nawet pipe shotgun:
2. Koszary golasów/gladiatorów gotowych do walki:
3. Jeden kamień by wszystkimi rządzić. :]
A oto nasza górnicza osada na serwerze, therust.pl:
Jeżeli jest Ci zimno, nie masz broni, ani butów, jesteś pospolitym golasem - przybądź do nas i dołącz do naszej wesołej społeczności.
Co prawda mieszkamy w okolicy starej elektrowni, więc radiacja trochę kopie, ale nikt przecież jeszcze nie zginął od jedzenia napromieniowanych zwierząt... :]

Wow, piszą o nas w prasie branżowej :]
http://therust.pl/twory-spolecznosci-6-285
Zapraszamy do wspólnej gry, steamID: Bang
Wymogi:
wiek 20+
mikrofon
kultura
W dzisiejszym odcinku, przedstawiam funkcjonowanie w praktyce prawa naszej wioski:
https://www.youtube.com/watch?v=f8x0pl2-QUM&feature=youtu.be
Jeżeli dojdzie do sporu pomiędzy dwoma członkami naszej społeczności - sprawa rozstrzygana jest za pomocą kamieni wewnątrz "ognistego kręgu".
Ogólnie pierwszą "sprawa" została rozstrzygnięta na korzyść Antyvirka, czego dotyczył spór już nikt nie pamięta - czyli prawo działą.
Siema. Gracie jeszcze ? Z chęcią bym dołączył. Gram od przedwczoraj ale podstawy już znam Spełniam wymaania jakby co
siemanko tez jestem nowy, chetnie bym z wami pogral.
Narazie pauzujemy, server na którym graliśmy umarł - na pewno do Rusta wrócimy, to tylko kwestia kiedy...
Obecnie z ludźmi gór gramy rekreacyjnie w cs:go. ;p
Ja już powoli zaczynam tęsknić. Za CSem niekoniecznie xD
PlainLazy po słabej partii w CS:GO :
Ja po słabej partii w Rust :
Gustol w grze, w której nie można kraść węgla sąsiadom :
"Ja po słabej partii w Rust :"
Czytaj co godzina
Rozumiem że nikt z tego tematu już nie gra? jeśli jednak ktoś by się znalazł to jestem nowy i szukam kogoś kto pomoże się ogarnąć w grze. czekam jeszcze na klucz ale myślę że jeszcze dzisiaj się zaloguję ;>
Odezwij się do mnie na Steam. Postaram się wprowadzić Cię w brutalny świat Rusta
ciężko Cię znaleźć po tym nicku ;>
Podłączam się do pytania czy znajdą się osoby które chcą razem popykać, sam jestem nowy ale chętnie się wdrożę
ja już też bym trochę pobiegał plainlazyx na steam
Lazy wpierw naucz się strzelać
Ludzie gór powracają do interesu...
Startujemy w ten piątek/sobotę (21/22 marca) na jakimś (to wyjdzie w praniu) nowym, świeżo zwajpowanym serwerze. Grupa ze wstępnych deklaracji będzie liczyć 6-7 osób z naszej starej gwardii, potencjalnych rekrutów zapraszam do kontaktu na steamie (ID: Bang) lub poprzez wysłanie PW ze swoim steamID.
Można też wbić bezpośrednio na ts'a: ts.therust.pl
Hej, obecnie pogrywam w małej grupie w Rust'a, wiadomo, że na pustkowiach wyżyć nie jest łatwo, ale w większej społeczności zawsze przyjemniej - dobrze jest spać z świadomością, że sąsiad z góry jest uzbrojony w shotguna i w razie czego pomoże bronić dobytku. :]
Dlatego jeżeli ktoś miałby chęć dołączyć do inicjatywy to serdecznie zapraszam.
SteamID: Bang
Server: [EU] Fresh Rust Server (19.12.13)