Rust <>

Gracze oczywiście, 2 z nich nawet przeszło z nami na kolejny serwer i teraz mieszkają jak wielkie Pany, a nie w shelterach jak na początku :]

Powoli rośniemy w siłę, serwer rośnie w ludzi, dzisiaj mieliśmy event pvp w postaci bitwy golasów, niestety nie mam screenów. Przy okazji PlainLazy nie umie strzelać, psuje każdą akcję.

event last man standing na serwerze therust.pl :P Czyli Q3 w Ruście:

1. Arena - w środku jak się okazało był apteczki, hatchety, a nawet pipe shotgun:
rusty1.jpg

2. Koszary golasów/gladiatorów gotowych do walki:
rusty2.jpg

3. Jeden kamień by wszystkimi rządzić. :]
rusty3.jpg

A oto nasza górnicza osada na serwerze, therust.pl:
Jeżeli jest Ci zimno, nie masz broni, ani butów, jesteś pospolitym golasem - przybądź do nas i dołącz do naszej wesołej społeczności.
Co prawda mieszkamy w okolicy starej elektrowni, więc radiacja trochę kopie, ale nikt przecież jeszcze nie zginął od jedzenia napromieniowanych zwierząt... :]

osada.jpg

Wow, piszą o nas w prasie branżowej :]
http://therust.pl/twory-spolecznosci-6-285

Zapraszamy do wspólnej gry, steamID: Bang

Wymogi:

wiek 20+
mikrofon
kultura

W dzisiejszym odcinku, przedstawiam funkcjonowanie w praktyce prawa naszej wioski:

https://www.youtube.com/watch?v=f8x0pl2-QUM&feature=youtu.be

prawo_wsioki.jpg

Jeżeli dojdzie do sporu pomiędzy dwoma członkami naszej społeczności - sprawa rozstrzygana jest za pomocą kamieni wewnątrz "ognistego kręgu".
Ogólnie pierwszą "sprawa" została rozstrzygnięta na korzyść Antyvirka, czego dotyczył spór już nikt nie pamięta - czyli prawo działą. :P

Siema. Gracie jeszcze ? Z chęcią bym dołączył. Gram od przedwczoraj ale podstawy już znam :) Spełniam wymaania jakby co :)

siemanko tez jestem nowy, chetnie bym z wami pogral.

Narazie pauzujemy, server na którym graliśmy umarł - na pewno do Rusta wrócimy, to tylko kwestia kiedy...

Obecnie z ludźmi gór gramy rekreacyjnie w cs:go. ;p

Ja już powoli zaczynam tęsknić. Za CSem niekoniecznie xD

PlainLazy po słabej partii w CS:GO :

mqdefault.jpg

Ja po słabej partii w Rust :

mqdefault.jpg

Gustol w grze, w której nie można kraść węgla sąsiadom :

mqdefault.jpg

"Ja po słabej partii w Rust :"

Czytaj co godzina :D

Rozumiem że nikt z tego tematu już nie gra? jeśli jednak ktoś by się znalazł to jestem nowy i szukam kogoś kto pomoże się ogarnąć w grze. czekam jeszcze na klucz ale myślę że jeszcze dzisiaj się zaloguję ;>

Odezwij się do mnie na Steam. Postaram się wprowadzić Cię w brutalny świat Rusta ;)

ciężko Cię znaleźć po tym nicku ;>

Podłączam się do pytania czy znajdą się osoby które chcą razem popykać, sam jestem nowy ale chętnie się wdrożę ;)

ja już też bym trochę pobiegał :3 plainlazyx na steam

Lazy wpierw naucz się strzelać :D

Ludzie gór powracają do interesu...
Startujemy w ten piątek/sobotę (21/22 marca) na jakimś (to wyjdzie w praniu) nowym, świeżo zwajpowanym serwerze. Grupa ze wstępnych deklaracji będzie liczyć 6-7 osób z naszej starej gwardii, potencjalnych rekrutów zapraszam do kontaktu na steamie (ID: Bang) lub poprzez wysłanie PW ze swoim steamID.

Można też wbić bezpośrednio na ts'a: ts.therust.pl

Hej, obecnie pogrywam w małej grupie w Rust'a, wiadomo, że na pustkowiach wyżyć nie jest łatwo, ale w większej społeczności zawsze przyjemniej - dobrze jest spać z świadomością, że sąsiad z góry jest uzbrojony w shotguna i w razie czego pomoże bronić dobytku. :]

Dlatego jeżeli ktoś miałby chęć dołączyć do inicjatywy to serdecznie zapraszam.

SteamID: Bang

Server: [EU] Fresh Rust Server (19.12.13)