Sandworm - Ban

Myślałem, że tego uniknę ale chyba się nie da. Koleś o nicku Sandworm to jakaś kpina. Sam nie wiem od czego tutaj zacząć, w każdym razie proszę o bana na IP, żeby wypadł z naszej społeczności raz na zawsze i nie wracał. To co wyprawia w komentarzach i postach na forum jest nienormalne. Tworzy multikonta, wyzywa, prowokuje itd. Szczyt CHAMSTWA w kurde biały dzień. W ogóle jak można szczycić się ilością banów na poszczególnych portalach i eksponować w avatarach morderców i przestępców. To jest totalna demoralizacja ludzi tu będących. Nie chciałem tego robić bo wyjdę na pupilka administracji no ale robię to dla dobra ogółu bo koleś sam się cieszy z tego, że wciąga w kłótnie i debilne gadki ludzi, którzy później obrywają. To nie powinno mieć miejsca, spalić go, zabić i wywalić bo na pochówek nie zasługuje.

Ciśnienie zeszło uff ... dziękuję i proszę o podpisywanie się pod petycją.

No ja wyraziłem swoją opinie na temat Dragons Prophet i sandworm zaczął mnie atakować i wyzywać bo jemu ta opinia się nie spodobała.

A każdy wie, że Dragons Prophet to gierka słaba, a graficznie wygląda na 2009 rok, jeśli chodzi o animacje to 2006 rok takie jak w Gothicu 3. Ogólnie jak napiszecie źle o Dragons Prophet to zaraz zacznie was atakować.

Podpisuję się. Jeśli administracja nie jest pewna co do niego to proszę o przeczytanie 2 tematów o Dragons Prophet. Odgrywa on tam główną rolę. Pewnie tutaj też się pojawi.

Pozdrawiam

@up nie oceniaj DP w tym temacie, proszę

Brzmi jak jakiś troll, ale już RobakPiaseczny dostał bana, więc jest ok.

@up Nie wiem czemu ale wydajesz mi sie na sandworm'aanywayPopieram sie pod petycja

No przeczytałem wszystkie posty tego Jemas007 i podobne teksty ma do Sandworma. Mysle ze to te same osoby co trolluja.

No przeczytałem wszystkie posty tego Jemas007 i podobne teksty ma do Sandworma. Mysle ze to te same osoby co trolluja.

Przecież to sandworm pisał, że jesteś moim multikontem. Teraz Ty twierdzisz, że ja to on. Huh?

@down

Przeczytaj jeszcze raz moje posty i będziesz wiedział, że ja to nie sandworm ;D

@2x down

Dobrze ujęte :)

Przecież to sandworm pisał, że jesteś moim multikontem. Teraz Ty twierdzisz, że ja to on. Huh?

To moze ty jestes moim multikontem, a on jest twoim ? czy nie ? Cos dziwna sprawa ja bym spawdzil IP

Tosz to incepcja

Podpisuje się. MysleWiecJestem (oh really?) to też perfidny troll.

Haha ale beczka leci :DD

Nie wiedzialem, ze spowoduję taki ból dupska u tego homogeja Xaurusa :---DDD

Mysliciel jak zwykle leci na bece xD

W tym temacie: Spierdolinki które płaczą bo przegrały dyskusje i jak zwykle wyszli na niedoinformowanych krzykaczy.

Pozdrawiam i popieram ban dla Sandworma!!

Ps. na stronie mam ponad 20 banów a na forum już 38.

Haha ale beczka leci :DDNie wiedzialem, ze spowoduję taki ból dupska u tego homogeja Xaurusa :---DDDMysliciel jak zwykle leci na bece xDW tym temacie: Spierdolinki które płaczą bo przegrały dyskusje i jak zwykle wyszli na niedoinformowanych krzykaczy.Pozdrawiam i popieram ban dla Sandworma!!Ps. na stronie mam ponad 20 banów a na forum już 38.

Zamoniałeś dodać, że masz 5cm czegoś, gdzieś bez żadnego włosa.

Haha ale beczka leci :DDNie wiedzialem, ze spowoduję taki bĂłl dupska u tego homogeja Xaurusa :---DDDMysliciel jak zwykle leci na bece xD W tym temacie: Spierdolinki ktĂłre płaczą bo przegrały dyskusje i jak zwykle wyszli na niedoinformowanych krzykaczy.Pozdrawiam i popieram ban dla Sandworma!! Ps. na stronie mam ponad 20 banĂłw a na forum już 38.

Rodzice są pewnie z Ciebie dumni.

Padłem ze śmiechu.. :D.Bang,troll się sam ujawnił.

Zamoniałeś dodać, że masz 5cm czegoś, gdzieś bez żadnego włosa.

Ojojo ale takie gimnazjalne teksty i wymówki na własną głupote już wyszły z mody :)

Sandworm jest przykładem jak dziś debilni i prymitywni bywają ludzie w internecie. Temat niech zostanie widoczny dla administracji, a użytkownika proszę ignorować bo widocznie to go nakręca i cieszy co jest co najmniej dziwne lub chore :blink:

PiasecznyRobak, zrób se jeszcze jedno konto, bo na to dostaniesz za niedługo bana.

Edit : Crracked był szybszy..

39 ban, tak sie zmartwiłem :D

Ja po prostu mam dość kolesia i nie spocznę póki nie wyleci.

Jeśli myślisz, że mnie sie da zbanować to jest tak głupi za jakiego cie uważam.

Ja po prostu mam dość kolesia i nie spocznę póki nie wyleci.

Ojojo ale takie gimnazjalne teksty i wymówki na własną głupote już wyszły z mody

Chodzi o to, że część społeczeństwa tego forum nie chcę wyczytywać twoich opinii. (Tak mi się wydaję) Ty natomiast na siłę tworzysz nowe konta i wdajesz się w walke z moderacją.

Na początku twoje posty były pełne argumentów, po części trafnych i nie. Z czasem stałeś się strasznie radykalny, niczym jakiś islamista. Moja racja i tylko moja. Cała reszta się nie liczy.

Wypowiadasz się aktualnie jak przygłup, który za wszelką cenę chce wcisnąć nam swoje krzywe poglądy. My natomiast tego nie chcemy. Przynajmniej ja.

Po części dlatego wyemigrowałem z naszego pięknego kraju żeby nie żyć pomiędzy takimi (przymiotnik) jak Ty.

@edit. co chwile dochodzą nowe posty. Cięzko nadążyć. Zachowujesz się kolego jak szczeniak. Czy nie potrafisz zrozumieć, że to co robisz nie jest okej?

No i kolega zbanowany ;)