Sandworm - Ban

Chodzi o to, że część społeczeństwa tego forum nie chcę wyczytywać twoich opinii. (Tak mi się wydaję) Ty natomiast na siłę tworzysz nowe konta i wdajesz się w walke z moderacją.Na początku twoje posty były pełne argumentów, po części trafnych i nie. Z czasem stałeś się strasznie radykalny, niczym jakiś islamista. Moja racja i tylko moja. Cała reszta się nie liczy.Wypowiadasz się aktualnie jak przygłup, który za wszelką cenę chce wcisnąć nam swoje krzywe poglądy. My natomiast tego nie chcemy. Przynajmniej ja.Po części dlatego wyemigrowałem z naszego pięknego kraju żeby nie żyć pomiędzy takimi (przymiotnik) jak Ty.@edit. co chwile dochodzą nowe posty. Cięzko nadążyć. Zachowujesz się kolego jak szczeniak. Czy nie potrafisz zrozumieć, że to co robisz nie jest okej?

I nadal takie są, tylko problem polega na tym, że zacząłeś pisać o czyms o czym nie masz pojecia i musiałem cie skrytykować. Niestety zamiast przyjąć to na klate postanowiłeś płakać i zgłaszać mnie do administracji.

No i kolega zbanowany

Szybciej to ja zbanuje to forum niż wy mnie.

Już 41 banów - Cracked mocno broni swojego chłopaka.

Sandworm = Troll + prowokowanie + zaczepki do kłutni i inne...

MysleWiecJestem= Troll + prowokowanie + zaczepki do kłutni i inne...

Taka różnica między nimi ze sandworm dostał bana , nie ten MysleWiecJestem , tak to reprezentują ten sam poziom

( szkoda ze nie pilnujecie offtopicu, ani ip może by ten "mysle" też dostał ^ ^ )

james007 = Pół Troll

Za teksty prowokujące do kłótni typu

Zamoniałeś dodać, że masz 5cm czegoś, gdzieś bez żadnego włosa.

Nie dość ze dajesz się trollować, to i jeszcze próbujesz osobę trollującą czyt. karmisz trolla :)

Co do tematu , dajcie mu bana na ip przynajmniej będzie musiał resetować modem / bądź tu internet na komputerze i czas jego wracania wydłuży się o 3 minuty ( lub programy do zmiany ip , szybciej się zmienia )

Ogarnijcie w końcu strony "szybkie emaile" żeby nie dało się na nich rejestrować ani na forum ani na stronie głównej i będziecie mieli problem z głowy , trudne nie ? ( ale znając życie zawsze znajdą się takie których da się zakładać)

Ogółem może by ktoś zaczął w końcu na stronie głównej pilnować standardowego poziomu spamu i multi kont ...

Pozdrawiam admina który będzie próbował rozwiązać temat

Nie łatwiej dać temu robakowi ban na ip?

Nie łatwiej dać temu robakowi ban na ip?

Sugerowanie, że nie mam zmiennego IP.

Ogarnijcie w końcu strony "szybkie emaile" zeby nie dało się na nich rejestrować ani na forum ani na stronie głównej

Sugerowanie, że założenie konto na normalnym e-mailu przez bota to nie 30 sekund.

Dawaj Cracked!

Xeir sam jestes troll.

W ogole strach grac w Dragons Prophet jak tam graja takie osoby jak Xeir czy Sandworm - Dobrze ze ja trzymam poziom w tej grze.

@sandworm

Moja opinia na tej gry jest taka, a nie inna. Wyraziłem ją w poście, a Ty zacząłeś atakować. Nie jestem jedyną osobą, która ma odmienne zdanie na temat tej gry niż Ty.

@xeir

Dlaczego uważasz, że jestem trolem? Nie piszę żadnych zaczepnych postów. Za każdym razem staram się poprzeć moje zdanie jakimiś argumentami.

Nie pisze postów w stylu: nie bo nie, kolejny klon wow'a, Gw2 ssie

spadam do pracy, miłej zabawy

Bo Xeir to jest troll - typek pisze pierdoły na necie i myśli że dostanie +10 do fejmu. Ziomek to nie gra rpg.

ja nie rozumiem po co wy sie nim przejmujecie ;p zwykły napinacz którego pewnie bija albo gnębią w szkole... w sumie smutne i godne politowania...

Co do DP graficznie gra stoi na 2008 roku (obok PWI i FW) rozwiązania są też prymitywne (klasy badziewne) ale smoki są spoko ^^

wracając do SandWorma nie ma co sie spinać i marnować i marnować nerwy chłopaki :D NIE KARMCIE TROLLA TO ZDECHNIE Z GŁODU

ja nie rozumiem po co wy sie nim przejmujecie ;p zwykły napinacz którego pewnie bija albo gnębią w szkole... w sumie smutne i godne politowania...Co do DP graficznie gra stoi na 2008 roku (obok PWI i FW) rozwiązania są też prymitywne (klasy badziewne) ale smoki są spoko ^^wracając do SandWorma nie ma co sie spinać i marnować i marnować nerwy chłopaki NIE KARMCIE TROLLA TO ZDECHNIE Z GŁODU

Ojojoj :(((((( Jaki ty cwany lis :DD

Dawaj pociśnij po DP ziomuś bo sandworm sie wkurzy :----D Zresztą pierdzielisz głupoty ale czego spodziewać się od prymitywa którego wyjaśnienia to bicie w szkole :----D

Wywalone jajca na jakiś małolatów płaczących bo zły pan z internetu na nich krzyknął.

Po prostu jesteście zbyt głupi na poważną rozmowę i nie potraficie tego zrozumieć.

Ojojoj ((((( Jaki ty cwany lis :DDDawaj pociśnij po DP ziomuś bo sandworm sie wkurzy :----D Zresztą pierdzielisz głupoty ale czego spodziewać się od prymitywa którego wyjaśnienia to bicie w szkole :----DWywalone jajca na jakiś małolatów płaczących bo zły pan z internetu na nich krzyknął.

Zarzucasz nam używanie tekstów gimnazjalnych, a sam ich używasz. Jak to się nazywa? Hipokryzja?

Dobra będę rano, bajo.

Zarzucasz nam używanie tekstów gimnazjalnych, a sam ich używasz. Jak to się nazywa? Hipokryzja?Dobra będę rano, bajo.

Jakich tekstów gimnazjalnych?

Te wszystkie beki są dla beki bo nie mam kompleksów co do swojego poziomu intelektu jak tutaj większość i nie musze udawać poważnego biznesmena.

Internet traktuję jako plac zabaw ale dla was to interes życia.

A może tak by mu nie odpisywać to się znudzi, co nie?

Ale macie problem. Koles jest po prostu wielkim idiota i sie tym chwali przed swiatem. A noz to jakis rekordzista w byciu glupim? Tak czy siak po prostu miejcie go gdzies i jesli modzi sa na tyle cierpliwi niech banuja mu multikonta. Proste.

I blagam, nie nazywajcie kogos takiego trollem, bo trollowac tez trzeba umiec. A ta osoba ewidentnie takiej umiejetnosci nie posiada.

Jakich tekstów gimnazjalnych?Te wszystkie beki są dla beki bo nie mam kompleksów co do swojego poziomu intelektu jak tutaj większość i nie musze udawać poważnego biznesmena.Internet traktuję jako plac zabaw ale dla was to interes życia.

Mysle podobnie i jestem wiec mysle.

Strzelam, ze minimum jestes w gim wiec wyjdz z kolegami na dwor, porozmawiaj. Nie chodzi tu o hejt tylko o uswiadomienie, ze to nie ma sensu.Pozdrawiam

Sandworm to moj ziomek z klasy nie mozemy teraz wyjsc bo nas pały zgarują i co wtedy ? Wpłacisz kaucje za nas ?

HAHAHAH JAKA BEKA!

Znalazłem film z urodzin Xaourusa!

I ktoś taki jest "videomakerem"? No akurat ten film dobrze ci wyszedł.

Cracked niezła klata.

Jeśli uważasz, że brak ci kompleksów co do swojego intelektu to raczej powinieneś pojąć, że tymi swoimi żałosnymi gierkami niczego nie osiągniesz tylko robisz z siebie internetowego błazna. Nawet najmłodszych użytkowników przestałeś bawić. Mnie to wcale nie rusza bo miałem do czynienia z wieloma takimi przypadkami.

"Kozak w necie, frajer w świecie"

Nie ma sensu nawet pisać. Dziecko dorwało się do karty tatusia, zakupiło jakieś programiki od jakiegoś debila i myśli że jest fajny. Skoro nie ma co robić i naprawdę aż taką frajdę sprawia mu spamowanie forum i komentarzy, niech to robi. Omijajcie po prostu jego posty, nie odpisujcie na wręcz żałosne docinki i teksty, i będzie cacy. Takiego nie wytępimy dopóki nasz kochany admin się tym nie zajmie na poważnie. Intelektem nie grzeszy i nawet czasem pośmiać się idzie z jego debilizmu i głupoty :). Zostawcie to dziecko, niech robi co chce. On nawet w internecie silny nie jest, jego słowo nic nie znaczy :).

Koyiro - lat 16

Ajroon - lat 15

Azrael - lat 15

Xaourus - lat 17

kinya11 - lat 18

Dzięki za rady chłopaki :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Idź już spać, po powiem twoim rodzicom że siedzisz po nocy.