Sandworm - Ban

Idź już spać, po powiem twoim rodzicom że siedzisz po nocy.

Dobrze :rolleyes: Ile lat? 14 czy 15?

Wiek odwrotnie proporcjonalny do zgrywania dorosłego kozaka w necie.

Powiedział ten co robi multi-konta na forum o mmo i wyzywa innych użytkowników.

Powiedział ten co robi multi-konta na forum o mmo i wyzywa innych użytkowników.

Po pierwsze przeczytaj tematy w których się udzielałem.

Po drugie prawie nigdy nie wyzwałem nikogo pierwszy tak samo jak w tym temacie. Wolę używać argumentów co dla was jest słowem nieznanym.

Po trzecie na forum "trolluje" tylko w tym temacie a Xaourus dostał bólu dupska za post na portalu.

Ale powiem wam, żeby skończyć ten głupi temat do nabijania postów.

Beka jest z tego co tu się dzieje.

Sandworm - troll, którego karmicie, może mówiłeś z sensem, nie wiem nie czytałem, ale teraz to troling w najczystszej postaci.

Reszta - strugacie takich poważnych i dorosłych, a nie umiecie się powstrzymać od odpisania Sandwormowi. No będzie to robił do póki się nie znudzi. Ignorować i po sprawie.

Administracje tak samo proszę zareagować. Ignorować i z głowy.

Zamknijcie ten temat.

Mam pomysł jak się go pozbyć.

Podczas rejestracji powinna być jakaś zagadka matematyczna z egzaminu szóstoklasistów. Bariera nie do przebicia.

Pozdrawiam

@down

who feed Trundle ?

@2xDown

Tak, swoje posty programuje kodem da Vinci'ego

Mam pomysł jak się go pozbyć.Podczas rejestracji powinna być jakaś zagadka matematyczna z egzaminu szóstoklasistów. Bariera nie do przebicia.Pozdrawiam

Karm go dalej, na pewno sobie pójdzie...

Ale powiem wam, żeby skończyć ten głupi temat do nabijania postów.Beka jest z tego co tu się dzieje.Sandworm - troll, którego karmicie, może mówiłeś z sensem, nie wiem nie czytałem, ale teraz to troling w najczystszej postaci.Reszta - strugacie takich poważnych i dorosłych, a nie umiecie się powstrzymać od odpisania Sandwormowi. No będzie to robił do póki się nie znudzi. Ignorować i po sprawie.Administracje tak samo proszę zareagować. Ignorować i z głowy.Zamknijcie ten temat.

Jedyna myśląca osoba w tym temacie, reszta to jak pisałem małolaty z kompleksem mniejszości i z problemami w szkole którzy pompują swoje ego przez "dorosłe" posty na forum o gierkach dla dzieci.

Gothar jak zwykle błyskotliwy post pełen głębokiego przesłania, ciagle w formie.

Te forum to taki nieskończony Whiskas dla trolli, inni odejdą przyjdą nowi i zabawa toczy sie dalej. Jak ktoś bierze do głowy "mięso" którym jest obrzucany, to taki ktoś nie powinien korzystać z internetu. Ogólnie czytanie tego forum od jakiegoś czasu to niezła zabawa ;-)

@Samuraj13

Damn, moj mistrz :o!

@UP

No dokladnie. Wchodze tu codziennie i widze... W wiekszosci glupote ludzka. Niestety tak to jest jak portal staje sie popularny.

@Topic

Nie ma sensu go banowac, bo i tak wroci. Poza tym, jest inteligentniejszy niz 70% uzytkownikow tego portalu, wiec dlaczego sie go pozbywac? Tylko naprawde debile daja sie wciagnac w ten niewinny i bedac szczerym, zalosny trolling. Niestety, prawdziwe trolle sa rzadkoscia w tych czasach :(. Moze kiedys zmieni sie jak KoneserGier? Temu juz ten zalosny trolling sie znudzil, a jego komentarze staly sie zabawne i kreatywne, co sie ceni :).

Miło się to czyta, bo niestety, ale nic takimi banami nie zwojujecie, a tego typu ludzi, którzy sobie dla pompki trollują się nie wyeliminuje. Zbanuje się jednego, to przyjdzie kolejnych 3, którzy będą uważali, że to było niesprawiedliwe itp. Jak widać wygrać się z tym nie da, a napędzanie spirali napinki wśród coraz większej grupy osób mija się z celem. Jakby się miało banować każdą osobę, która pisze rzeczy co najmniej nieprzyjemne w odbiorze raz na jakiś czas, to by się pobanowało pół portalu. Ktoś ma problem z sandwormem, to niech go olewa i tyle, najlepsze wyjście.

Witam,

Zostałem zbanowany na IP lecz w liveboxie 2.0 zresetowanie go zajmuję mi cale 4 sekundy.

Pozdrawiam, Sandworm!

Ps. Próbujcie dalej.

Tak to już jest jak w Polsce się banuje za prawdę, dzieci i pseudovideomarkery płączą ,bo ich duma została skrzywdzona ? Istnieje takie coś jak ignored, ale nie musicie odpisywać ,bo macie +100 do zaj.bi.to.sci od gimbazy Pozdro 600. Ban jak najbardziej należy się MysleWiecJestem, bo to troll z debilizmem v.6.

I nie mówie tutaj o Wawrzynie, bo na tym portalu jedyny profesjonalista, ale to mało ważne.

Tak to już jest jak w Polsce się banuje za prawdę, dzieci i pseudovideomarkery płączą ,bo ich duma została skrzywdzona ? Istnieje takie coś jak ignored, ale nie musicie odpisywać ,bo macie +100 do zaj.bi.to.sci od gimbazy Pozdro 600. Ban jak najbardziej należy się MysleWiecJestem, bo to troll z debilizmem v.6.I nie mówie tutaj o Wawrzynie, bo na tym portalu jedyny profesjonalista, ale to mało ważne.

A za co mi ban ? Jak ja zawsze mysle zanim napisze post.

@ down Ziom adres Mac mozna tymczasowo zmienic, jak sie uruchomi pownownie kompa to zmienia sie na na normalny.

Zreszta ziomek od czego sa bramki proxy ? tutaj osoby z stalym ip nie maja problemu.

Jak by admini myśleli to by wiedzieli ,że można go zbanować po macu albo po ip kompie, ale wyszukiwanie w googlach jak zawsze boli

Heh widać, że komuś brakuje tutaj półkuli mózgowej, która odpowiada za logiczne myślenie.Napisałbym co o tym myśle, ale pewno sandwrom spojrzy na mój wiek i napisze "ohhh on ma 16 lat gimba life", a zaraz po nim napisze MysleWiecJestem jakiś totalnie idiotyczny post tylko po to, żeby trollować, no ale cóż....

Ze swojej strony dodam-zamiast zamknąć ten głupi temat to nie wiem po co czekacie, pewnie na administratora, ale prawda jest taka, że administratorzy wchodzą na to forum raz na 10 dni, zresztą tak samo jak 1/3 moderatorów, a społeczeństwo na tym forum jak widać jest "za mądre", aby zrozumieć słowa "przestańcie mu odpisywać".

Jeżeli można to również się podpisuje pod tym, aby zbanować użytkownika MysleWiecJestem, wystarczy przeczytać tematy w których pisze i wszystko staje się jasne.

Życzę "miłych" postów w tym temacie, oraz "przyjemnej" dyskusji.

Jeżeli można to również się podpisuje pod tym, aby zbanować użytkownika MysleWiecJestem, wystarczy przeczytać tematy w których pisze i wszystko staje się jasne.Życzę "miłych" postów w tym temacie, oraz "przyjemnej" dyskusji.

Nie wiem co ci bije na tą głowę, ale na tym forum napisałem 75 postów z czego 9 było pomocnych. Podsumowując 12% moich postów pomogły innym graczom. Więc sam trollujesz i to widać, że marnie.

Ty ziomek napisałeś 995 postów w tym tylko 19 pomocnych, a twoja średnia jest żałosna !! Bo wynosi 1.909547%

Więc 98.1% twoich postów to spam. I kto tu trolluje i spamuje na forum ?

Zreszta po twojej sygnaturze widac twoja "inteligencje".

Heh widać, że komuś brakuje tutaj półkuli mózgowej, która odpowiada za logiczne myślenie.Napisałbym co o tym myśle, ale pewno sandwrom spojrzy na mój wiek i napisze "ohhh on ma 16 lat gimba life", a zaraz po nim napisze MysleWiecJestem jakiś totalnie idiotyczny post tylko po to, żeby trollować, no ale cóż....Ze swojej strony dodam-zamiast zamknąć ten głupi temat to nie wiem po co czekacie, pewnie na administratora, ale prawda jest taka, że administratorzy wchodzą na to forum raz na 10 dni, zresztą tak samo jak 1/3 moderatorów, a społeczeństwo na tym forum jak widać jest "za mądre", aby zrozumieć słowa "przestańcie mu odpisywać".Jeżeli można to również się podpisuje pod tym, aby zbanować użytkownika MysleWiecJestem, wystarczy przeczytać tematy w których pisze i wszystko staje się jasne.Życzę "miłych" postów w tym temacie, oraz "przyjemnej" dyskusji.

Problem polega na tym, że to Xaourus pierwszy nazwał mnie "pedałem" (nie wiem dlaczego nie ma bana za wulgaryzmy) a 95% moich postów przed zbanowaniem (za wyśmianie Xaourusa) nie miała w sobie żadnego wulgaryzmu nawet takich jak "gówno".

Ta cała drama zaczęła się o tego, że pewne osoby bez znajomości podstaw pewnej gry z powodu zawyżonego ego na forum przez mizianie się po pisiorach z innymi małolatami nie potrafi znieść krytyki a niestety jeśli ktoś jest pseudointeligentem i rozpoczyna dyskusję której nie powinien (z powodu braku podstawowej wiedzy) jest przeze mnie traktowany jak gimbusów i debil co wywołuję tę fale zrażenia uzytkowników tego forum.

Atmosfera jak w podstawówce, gdzie każdy jest najmądrzejszy a jak komuś się udowodni, że jednak nie, to leci do pani.

A co do postów to po napisaniu 50 miałem już chyba 25 pomocnych :D

Czy administracja może zamknąć ten temat? Nie wiem, czemu ludzie mają takie parcie, że "O Ja też się muszę wypowiedzieć, pokaże, że nie jestem lemingiem i swoje zdanie mam, do tego posty za friko i lepsze samopoczucie, że walnąłem "mądry" post na forum o grach mmorpg, który nie był ani trochę związany z tymi grami".

Widzę, że jedyne na co ludzie liczą na tym forum to afery... Bo wtedy można się przebijać kto mądrzejszy w internecie. Skończcie gadać, bo to nic nie da...

Administracjo, dobrze sobie radzisz z banowaniem Sandworm'a, a tematu nie potraficie zamknąć. Z tego co tutaj widzę, to jedyna rozsądna tutaj osoba, która odpowiada na posty, a cała reszta daj mu powód do tej odpowiedzi... Przecież to właśnie Ci "normalni" użytkownicy go prowokują... Temat się skończył wczoraj, specjalnie go obserwowałem. Ale znalazła się osoba, która jeszcze nie pokazała swojej "ynteligencji" i musiała rozmowę pociągnąć dalej.

Weźcie to zamknijcie i z głowy...

@m0jekonto048 Bo oni myślą ,że jak mają rangę typu "redaktor" "videomaker" czy "moderator" to mają immunited i jak widać to się potwierdza.Też niie lubię tego jak ktoś na mnie wjeżdża, ale czy to jest powód do takiej kłótni ? Ja nie twierdzę ,że to twoja wina bo tym razem videomaker się zachował nieodpowiednio i zamiast powiadomić o tym moderatorów to założył bezsensowny temat, ale chociaż ty możesz wykazać się inteligencją i wytłumaczyć to z moderatorem, a nie robić z siebie pośmiewisko.Chociaż sądzę, że i tak byś dostał tego bana bo wkońcu uraziłeś videomakera, a gdybyś uraził innego użytkownika dostałbyś ostrzeżenie, heh trochę to śmieszne a zarazem smutne.

@MysleWiecJestem nie moja wina, że jest jakiś dziwny system tych pomocnych postów, gdyż przez te prawie 1000 postów, mało kiedy nie pomogłem w tym na czym się znam, zaś u ciebie wystarczy wejść w pierwszy lepszy temat i oto widać twoją pomoc.

Mówisz, że sygnatura wyraża moją inteligencję ? Ok przepraszam za to, że jestem ambitny, trenuje mma i jestem tego wielkim fanem, ale ja mam coś poza komputerem.

Heh widać, że komuś brakuje tutaj półkuli mózgowej, która odpowiada za logiczne myślenie.Napisałbym co o tym myśle, ale pewno sandwrom spojrzy na mój wiek i napisze "ohhh on ma 16 lat gimba life", a zaraz po nim napisze MysleWiecJestem jakiś totalnie idiotyczny post tylko po to, żeby trollować, no ale cóż....Ze swojej strony dodam-zamiast zamknąć ten głupi temat to nie wiem po co czekacie, pewnie na administratora, ale prawda jest taka, że administratorzy wchodzą na to forum raz na 10 dni, zresztą tak samo jak 1/3 moderatorów, a społeczeństwo na tym forum jak widać jest "za mądre", aby zrozumieć słowa "przestańcie mu odpisywać".Jeżeli można to również się podpisuje pod tym, aby zbanować użytkownika MysleWiecJestem, wystarczy przeczytać tematy w których pisze i wszystko staje się jasne.Życzę "miłych" postów w tym temacie, oraz "przyjemnej" dyskusji.

Po czym odpisałeś mu o 11:54.

Skończcie te gadki... Cudownie GrucA, że trenujesz MMA, ale mnie to nie interesuje... Jeżeli ktoś się do ciebie czepia o takie sprawy to go zlej... Odpowiadając zniżasz się do jego tematu. Rozmawiaj tylko z osobami na swoim poziomie.

KONIEC.

===END OF CHAT===