Hmm...Po Filmiku nie wyglądało mi to na zachęcająco.T w tej grze będzie siętakim tylko wieśniakiem po wsi latało czy jak
Sczerbiec - polski mmorpg
No tak, czemu mnie to w ogóle nie dziwi? Który to już polski projekt upada? Z tą różnicą, że tutaj niusy ukazywały się naprawdę dosyć często i wydawałoby się, że pracę naprawdę idą bardzo szybko. No, ale cóż - takie jest życie, jeszcze nie jeden projekt upadnie, aż w końcu - oby - powstanie coś naprawdę dobrego i ukończonego.
PS. We mnie gdzieś tam nadal tkwi mały płomyczek nadziei, że po prostu umowa na serwer im się skończyła
No tak, czemu mnie to w ogóle nie dziwi? Który to już polski projekt upada? Z tą różnicą, że tutaj niusy ukazywały się naprawdę dosyć często i wydawałoby się, że pracę naprawdę idą bardzo szybko. No, ale cóż - takie jest życie, jeszcze nie jeden projekt upadnie, aż w końcu - oby - powstanie coś naprawdę dobrego i ukończonego.PS. We mnie gdzieś tam nadal tkwi mały płomyczek nadziei, że po prostu umowa na serwer im się skończyła
Poczekamy zobaczymy. Tymczasem temat można zamknąć
Odświeżam. Dostałem info na GG od jednego z Twórców Szczerbca. Napisał, że siadł im cały serwer i ciągle go naprawiają. Ucieszyło Mnie to,że prawdopodobnie strona projektu znowu będzie działać pod koniec tego tygodnia. Oczywiście nie ma co się podniecać bo różnie to bywa, ale sam fakt, że coś napisał było zaledwie miłe.
Mi też stronka nie wchodzi! Próbowałem dodać "www" ale też nie!
Nie wiem czy to będzie zaliczane jak archeologia?
Odświeżam. Dostałem info na GG od jednego z Twórców Szczerbca. Napisał, że siadł im cały serwer i ciągle go naprawiają. Ucieszyło Mnie to,że prawdopodobnie strona projektu znowu będzie działać pod koniec tego tygodnia. Oczywiście nie ma co się podniecać bo różnie to bywa, ale sam fakt, że coś napisał było zaledwie miłe.
No i gut. Ciekawe jak skończy się ta historia, pewnie projekt nie doczeka się wyjścia ale ja i tak będę się mu przyglądał. Oglądanie polskich projektów, niekoniecznie MMO, tworzonych przez amatorów daje jednak kupę frajdy. W nagrodę za info dostajesz Bywalca :F
Cieszy mnie ta wiadomość, mam jednak nadzieję, że dostaniemy jakieś nowe newsy dotyczące tego znamienitego projektu.
No ja także się ciesze. Wiąże pewne nadzieje z tą grą. I ciesze się, że te nadzieje nie są płonne. Mam nadzieje, że będzie to chociaż ciekawa gra . Wreszcie coś polskiego co wygląda lepiej niż Margonem. A Dixellowi gratuluje zostania Stałym Bywalcem
Mi też stronka nie wchodzi! Próbowałem dodać "www" ale też nie!Nie wiem czy to będzie zaliczane jak archeologia?
No sorry, ale muszę to napisać. Człeku czy Ty cholery potrafisz czytać !? Od jakiegoś czasu obserwuje twoje wypowiedzi co stukniesz nowy to jestem coraz bardziej załamany :/
A ja i tak mówię, że ta gra będzie hitem
UP@ a czego tu gratulować ? Już nie jestem białasem
//No masz, człowiekowi nigdy nie dogodzisz! - Mr. Hania
Ludzie ! Życie mi ratujecie - o mało zawału nie dostałem ! Patrzę sobie na forum: ło! Temat o jakimś nowym polskim "szicie" - ale po filmikach nawet mi się spodobało, no więc czytam temat post po poście aż w końcu doszedłem do momentu że strona nie działa i projekt znów upadł. W tej chwili spadłem z krzesła i zacząłem dalsze czytanie wątku, ale ale... całe szczęście doszedłem do posta w którym Dixell oznajmia że tylko servery padły...
P.S. Czy gra będzie na abonament ?
P.S.2. (nie mylić mi tu z konsolą) Czy w grze będzie tylko jedna rasa ?
Ludzie ! Życie mi ratujecie - o mało zawału nie dostałem ! Patrzę sobie na forum: ło! Temat o jakimś nowym polskim "szicie" - ale po filmikach nawet mi się spodobało, no więc czytam temat post po poście aż w końcu doszedłem do momentu że strona nie działa i projekt znów upadł. W tej chwili spadłem z krzesła i zacząłem dalsze czytanie wątku, ale ale... całe szczęście doszedłem do posta w którym Dixell oznajmia że tylko servery padły...P.S. Czy gra będzie na abonament ?P.S.2. (nie mylić mi tu z konsolą) Czy w grze będzie tylko jedna rasa ?
Ga za free, ale jak to zapewne bywa będą umilacze za real sianko.
Gra będzie jak najbardziej realistyczna do Średniowiecza więc odpowiedz sobie sam
Gra będzie jak najbardziej realistyczna do Średniowiecza więc odpowiedz sobie sam
Może dadzą opcje gry niedźwiedziem? Tydzień minął a stronki nie ma. Ja nie należę do tych cierpliwych
Nie robiłbym sobie nadziei że gra będzie dobra , a jak będzie dobra to przyjdzie dużo polaków i wiecie co będzie.
Nie robiłbym sobie nadziei że gra będzie dobra , a jak będzie dobra to przyjdzie dużo polaków i wiecie co będzie.
Niestety może powstać drugi Metin2 ale nie musi,żeby temu zapobiec to nie można robić tych bannerów na jakichś portalach,stronach.
Z chęcią zobaczę jak się uda polakom.
Zobaczę,z filmików jest przeciętnie ale i tak zobaczę.
Już widzę jak metinowcy zbiegają się do gry gdzie nie ma NINJA!!!! itp...
Między innymi dlatego właśnie chciałbym zagrać w ta grę. Liczę, że będzie bardziej skomplikowana niż Metin2. I nie będzie tabunów Neo Kidsów. Będzie można normalnie zagrać w grę, która jest 100% Polska, a nie tylko spolszczona.
To byłoby piękne
Z tego co obiecywali tworcy , to noobom szybko sie odechce grania bo 1000k gold plizz nic nie bedzie znaczyc
Trzymam kciuki za tą gre niech polacy robią gry MMO,bo narazie jest tylko margonem
Strona ruszyła.
Świetnie, bo czekać już się dłużej nie dało.
Teraz ida poczytać, to miłej lektury innym oczekującym.