I kolejny :
Jak macie z czyms problem, badz chcecie filmik ze skakanki na swojej mapie, prosze pisac, z mila checia nagram filmik "instruktazowy"
I kolejny :
Jak macie z czyms problem, badz chcecie filmik ze skakanki na swojej mapie, prosze pisac, z mila checia nagram filmik "instruktazowy"
To może coś w Hoelbrak? Tam jest moja stolica i może się coś znajdzie.
Tą z WvWvW już robiliście?
Hoelbrak? Jasna sprawa, mowisz i masz, jutro cos bedzie !
O! Tej na WvWvW jeszcze nie robilismy, ciekawe ciekawe, akurat planujemy w przyszlym tygodniu (sobota/niedziela) wybrac sie gildia na wojenke i jakis magiczny i iscie ninjijski sposob rozbic obrone przeciwnika. Moze pokusimy sie na tego puzzla!
E: Troszke oszukana jedna z trudniejszych, bo logicznych jumping puzzli :
Pewnie kilka jumping puzzli się znajdzie, jak i każdym innym.
Z chęcią zobaczył bym tego trolla
W Hoelbrak niestety nic nie ma oO
Ale jest 3 w Caledon forest !
AnalizaMoczu, czy w sygnaturce jest Mursaat?
A jest coś w Rata Sum?
U mnie w sygnaturce jest Jarvan z Lola W Rata Sum ? Zobacze zobacze, napewno na Metrica Province sa conajmniej 2, z jednego mam klipy ale musze przysiasc na dluzej i je powycinac bo to chyba jednen z naprawde bardziej wkurzajacych puzzli
Doczekamy sie kolejnych Jumping Puzzli?
Alez naturalnie, toszke mialem malo czasu ostatnio i problemy z teksturami takze nic nowego sie nie ukazalo, ale jesli sa jakies specjalne zamowienia to stawiam kamere i jade !
W przyszlosci planuje zrobic spis wszystkich skakanek wraz z odnosnikami do filmikow coby mozna sobie od gory do dolu (w kolejnosci alfabetycznych achivementow z gry) leciec i sprawdzac, co wy na to ?
Jestem jak najbardziej za! Punkty osiągnięć się zawsze przydają, tylko, do czego dokładniej one są?
DO LANSU ;D
Punkty punktami, ale warto pamietac ze przy wiekszosci skakanek sa tez skrzynki gdzie mozna wydropic cus dobrego.
Wiesz może, czy idzie je porównywać ze znajomymi? Za klika miesięcy ludzie będą mieć tego grube dziesiątki tysięcy.
Można chyba coś takiego zrobić w zakładce gildii.
Tam jest taka opcja, która jest odznaczona. Musisz poszukać, to będzie gdzieś w spisie członków w gildii.
No i chyba w zakładce znajomych też coś takiego jest.
Ale to tylko zlicza wszystkie punkty, nie można podejrzeć konkretnie kto ma ile punków w jakiej zakładce.
Achievement points mają ikonkę takiej monety albo kółka, a na nim znajduje się logo ArenaNet.
Mała zmiana w prowadzeniu tematu, nowe filmiki bede wrzucal w pierwszym poscie ! Dodatkowo bede dopisywal date ostatniego update'u wiec bedzie mozna sie we wszystkim rozeznac. Prosze tylko o liczne komentarze w celu bumpowania tematu ^^. Predzej czy pozniej pojawia sie tu wszystkie jumping puzzle ale jesli chcecie wczesniej jakis wybrany (np z mapki ktora teraz masterujecie) wystarczy napisac !
Ja masteruję wszystkie na jakie się natknę, by mieć na końcu całą mape odkrytą i tytuł kartografa. No to do roboty!
Jutro poleci masowka, w koncu cos wiecej czasu, wiec radze zagladnac !
Mam takie pytanko, kiedy pojawią się puzzle z Orr?
Na specjalne zyczenie moga byc nawet jutro.