Bloodtide Coast
Proponuję abyś nagrał nowy filmik, lub dopisał do tytułu [nerf] bo anet usunęła mozliwośc wejścia tam po skałach, jedynie jesli rozwiązesz zagadkę w środku. Pozdrawiam
Bloodtide Coast
Proponuję abyś nagrał nowy filmik, lub dopisał do tytułu [nerf] bo anet usunęła mozliwośc wejścia tam po skałach, jedynie jesli rozwiązesz zagadkę w środku. Pozdrawiam
Meh dzieki, trzeba bedzie zrobic sprostowanie ^^
Bardzo dziękuję za filmiki z Orr, chociaż szczerze, to spodziewałem się jakiegoś wymiaru jak u Asur; takiej lokacji z "zieloną" mgłą, kości, szkielety etc. Albo chociaż jakieś ukryte wejście pod wodą x.x
Niemniej jednak, dziękuję.
Szczerze powiedziawszy tez spodziewalem sie czegos innego na skakankach "wyzszo levelowych" a tak naprawde poziom trudnosci niektorych wczesniejszych jest wiekszy od tych na mapkach 70+.
Ale coz, sa ^^ nic nie poradzimy.
ja myślę, że rodzaj lvlowy mapy nie ma nic do poziomu trudności ów puzzli... gdyby tak zrobili to trochę zachwiali by swoje podejście i swój plan, a brzmiał on tak "nie musisz zdobywać wysokiego lvla by robić coś fajnego w grze". Dlatego tak wiele "nieprzyzwyczajonych" ludzi narzeka, a raczej nie umie się przestawić i jest im ciężej pojąć tok myślenia i ideologię jaką wstrzyknęła AN do swojej gry.
Ideologia AN jest jaknajbardziej prosta do przyjecia. Z tym, ze mogliby chociaz wydluzyc czas jaki trwac bedzie skakanka na wyzszym poziomie.
Jak idą przygotowania do kolejnych skakanek?
Przez weekend cos ponagrywam, nie bylo mnie chwilowo w domu i nie mialem jak ^^
Ideologia AN jest jaknajbardziej prosta do przyjecia. Z tym, ze mogliby chociaz wydluzyc czas jaki trwac bedzie skakanka na wyzszym poziomie.
nie no, przecież co ma lvl mapy do skakanek, jak cała gra jest endgamem wszędzie ci się postać skaluje to i skakanki muszą być w miarę "równe" chociaż i tak nie są.
Na mapach PvE postać nie skaluje się wzwyż, więc do niektórych skakanek nie da rady dojść samemu, no chyba, że ma się kolegę który będzie cię chronił przed mobami. Jednak samemu jest bardzo trudno na niskim lvlu bez dobrych skilli.
Chwilowa przerwa w nadawaniu ze wzgledu na chorobe, stracilem glos i nie mam jak pier**lic glupot, sry.
dzięki za tutki niektóre miejsca sa naprawde hardcorowe
Mi zostały jeszcze z 5 jumping puzzli, dużo punktów osiągnięć można za nie zdobyć, szybko i łatwo
Napisz jakie Ci zostaly to bedzie motywacja zeby znalezc troche czasu i w koncu cos nagrac
wczoraj zacząłem już powoli skakać po puzlach
Już zrobione:
[*]Kessex Hills
[*]Gendarran Fields
[*]Harathi Hinterlands
[*]Queensdale
nie widziałem filmiku o tych puzzelkach..
------ zainteresowani ??
Eternal Battleground - Puzzle wykonane.. ja pitole... 3h skakania.. na dziś koniec puzzli
Witam !
W tym temacie postaram sie zamieścic WSZYSTKIE jumping puzzle dostepne w GW2 !
Ponizej znajduje sie lista dostepnych achivementów za skakanki wraz z odnosnikami do filmików "instruktażowych" mojego autorstwa.
Postaram sie systematycznie update'owac temat dorzucajac nowe filmiki !
OSTATNI UPDATE : 15/09/2012 (dodane 2 skakanki Vizier's Tower oraz Antre of Adjournment)
Historia :
13/09/2012 (dodane 5 skakanek Loreclaw Expanse, Grendich Gamble, Crimson Plateau, Craze's Folly oraz Behem Gauntlet)
12/09/2012 (dodana jedna skakanka Tribulation Rift Scaffolding)
09/09/2012 (dodana jedna skakanka Griffonrook Run)
08/09/2012 (dodane 3 skakanki, Shaman's Rookery, Conundrum Cubed oraz King Jalis's Refuge)
Ascalon
[*]Diessa Plateau
[*]Blazeridge Steppes
[*]Fields of Ruin
[*]Fireheart Rise
[*]Iron Marches
Kryta
[*]Harathi Hinterlands
[*]Kessex Hills
[*]Lion's Arch
[*]Queensdale
[*]Bloodtide Coast