Serwer Diablo 3 - Co o tym myślicie?

Witam!,

Niedługo będę stawiał prywatny serwer Diablo 3, i chciałbym się was zapytać co o tym sądzicie; czy chętnie byście zagrali; jaka jest na ten temat wasza opinia itd :)

Jak to będzie miej więcej wyglądało

• Własna prosta strona
  • Rejestracja na stronie www
  • Zawsze najnowsza wersja silnika
  • NPC, potwory działające
  • 24/7

//Adres Strony:
www.Diablo3.jee.pl

//Forum Strony:
www.Forum.Diablo3.jee.pl
//Start strony serwera został przesunięty na 16 Kwietnia gdyż dzisiaj to chyba nie możliwe z powodu niedzieli ;D (to nie jest dzień roboczy)
  • Jest to przewidywany start strony serwera!

Pozdrawiam

MineFox | DiaFox | Coming Soon

////////////////////////INFORMACJA///////////////////////

Witam!,

Z bólem informuje, że start serwera niestety nie odbędzie się gdyż dowiedziałem się, że Blizzard w przeciągu tygodni serwer by zamknął to po pierwsze a po drugie emulator jest na licencji komercyjnej i wykorzystywanie go do biznesu było by nielegalne. Myślałem, że jak inni mają takie same serwery na tych samych silnikach bądź podobnych to i ja bym mógł go postawić, przeliczyłem się..

Serdecznie przepraszam za narobienie zamieszania, za te obietnice.. złote góry i tym podobne.

Nie wiedziałem, że się to tak potoczy, mi samemu bardzo smutno z tego powodu

Pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam,

Adrenaline

jestem za ale jak masz plany stawiac niestabliny server to se daruj:P

Maszyna będzie ulokowana w Polsce, 24/7 tak jak mówiłem - slotów ustawię 50 więc myślę, że będzie stabilny :)

Czekam na dalsze odpowiedzi ;)

50 troche lipa a jak z mobami ? bedzie jak na innych priv ze kazdy na hita? i czy skille beda poprawnie dzialaly? jak zrobisz dory dzialajacy priv jestem za

Większość o czym mówisz jest zależna od silnika ale postaram się zrobić wszystko w taki sposób aby choć w 60% przypominał główny serwer D3

50 Slotów na dobry początek bo muszą przetestować stabilność silnika jak serwer będzie pełny.

:D zostalo tylko czekac

zostalo tylko czekac

Nie mogłem patrzeć na to, że ruskie mają prywatny serwer diablo 3 a Polska nie ma :(

Adres do strony serwera zostanie z czasem opublikowany z nim wszystkie potrzebne dane :)

to ja sie zapisuje jako użytkownik ;p

Jeśli wszystko będzie działać, to też bardzo chętnie zagram. Może w przyszłości się rozrośnie i będzie to największy polski prywatny serwer na świecie D3 :D

Mam nadzieję ;)

jak bedaie dzialal content i nie bedzie ograniczen czy innych glupot jak GM shop bedzie git

nie bedzie ograniczen czy innych glupot jak GM shop bedzie git

Będą.

Skoro D3 kosztuje dość mało to już wole grać na globalu, a nie z kupą ***, bo f2p.

Jedyne co będzie a raczej planuje to rejestracja za 1,22 smskiem ;P, oczywiście pierwsze osoby mają za free wstęp ^_^

Jeżeli wszystko będzie sprawne rownież się na to pisze.

To już są pirvy D3? :o Da ktoś jakiegoś linka do najlepiej działającego jak dotąd?

Xarias, możesz zrobić za te 1,22zł, na niektórych stronach jest takie coś np na oobe.pl za rejestracje. Zarobisz sobie pare groszy i motywacja do ulepszania gry będzie :) Jestem za.

To już są pirvy D3? Da ktoś jakiegoś linka do najlepiej działającego jak dotąd?

Duża ilość graczy jest na: http://diablo.4vendeta.com

ja też mogę zagrać jak będzie dobry :D

HEEELP na tym 4vandetta nie moge się zalogować nie wiem czemu robie wszystko jak jest opisane i nic ;/

HEEELP na tym 4vandetta nie moge się zalogować nie wiem czemu robię wszystko jak jest opisane i nic ;/

Nie graj na nim, poczekaj na nasz :) rodowy

- Jeżeli wszystko pójdzie dobrze to do jutra strona serwera będzie już stała :)