Zapewne nic nie wypali jak zwykle wiele szumu a za 2 tygodnie sprawa ucichnie bo autorowi się znudzi ^^
Serwer Diablo 3 - Co o tym myślicie?
yyyy? przecież napisałem że mam problem z zalogowaniem się na nim ? wienc jak moge grać!?!?!? a na tego serwa ile będzie trza czekać ;] na ten wasz serva ?
Zapewne nic nie wypali jak zwykle wiele szumu a za 2 tygodnie sprawa ucichnie bo autorowi się znudzi ^^
Nie proszę Pana nie znudzi mi się. I nie robię "szumu"
Poczekam. Może nawet zapłacę, 1.22 to nie majątek. A warto będzie zobaczyć czy zakup będzie się opłacał (mniej więcej - wiadomo że wielu rzeczy mieć nie będziecie).
Proszę was zamiast interesować się jakimiś nędznymi privami to już lepiej zaoszczędzić i wydać kilka stówek na D3 i mieć frajdę z gry....
ale priv tutaj jest poto żeby ludzie kturzy się nie dostali do bety mogli sprawdzić i ocenic sobię gierke nie podoba się nie komentoj
Proszę was zamiast interesować się jakimiś nędznymi privami to już lepiej zaoszczędzić i wydać kilka stówek na D3 i mieć frajdę z gry....
Widzę zdenerwowanie. Czyżbyś nie mógł znieść, że któryś z twoich kolegów woli grać na prywatnym serwerze? albo po prostu jest do tego zmuszony z braku funduszy
tez sobie popykam ba, nawet moge wiecej zaplacic niz 1,22 w koncu to nie 300 zl ?
Najśmieszniejsze jest to, że pisze to koleś, który sam gra na privatach w wowie.
O ile na diablo 3 nie czekam, i na 100% nie kupie, to ogarne priva, i zobacze, czy słusznie się tym jaraja ludzie.
ale priv tutaj jest poto żeby ludzie kturzy się nie dostali do bety mogli sprawdzić i ocenic sobię gierke nie podoba się nie komentoj
Patrząc na jego wypowiedź już widzę poziom servera.
Wolę wydać te 300zł niż okradać Blizzard. Nie pracują na darmo.
Patrząc na jego wypowiedź już widzę poziom servera. Wolę wydać te 300zł niż okradać Blizzard. Nie pracują na darmo.
Nie bądź aż taka surowa dla niego =d, widzisz jedną osobę i od razu oceniasz cały serwer
@Edit
Fail, poprawiłem - sorki
@up To jest ona.
Ja zamówiłem EK Diablo 3, ale priva wypróbuję, może i będę balował tu i na BN.
Kolego Warcraft grałem na globalu w wow jak ty jeszcze ssałeś palca zapewne a to że teraz pogrywam sobię na priv TBC czy tam WOTLK to gdy pomyślisz odpowiedz jest prosta:Cata mi nie służy więc daruj sobie,jeśli sam na priv do mnie pisałeś czy gram nadal na HG .Co do zdenerwowania nie poprostu twierdzę że lepiej wydać kilka stówek i grac na orginalnych serverach bez zbędnego wkur****** się.
@up To jest ona. Ja zamówiłem EK Diablo 3, ale priva wypróbuję, może i będę balował tu i na BN.
Fail, poprawione D:
Kolego Warcraft grałem na globalu w wow jak ty jeszcze ssałeś palca zapewne a to że teraz pogrywam sobię na priv TBC czy tam WOTLK to gdy pomyślisz odpowiedz jest prosta:Cata mi nie służy więc daruj sobie,jeśli sam na priv do mnie pisałeś czy gram nadal na HG .Co do zdenerwowania nie poprostu twierdzę że lepiej wydać kilka stówek i grac na orginalnych serverach bez zbędnego wkur****** się.
Postaram się zrobić wszystko tak.. abyś się nie wkurzał
nie da sie zawsze bedzie brakowalo contentu albo bedzie IS albo platna rejestracja albo najwiekszy minus nie bedzie ogrinalnych patchy a bugi zostana
Hmmm.. jeśli to naprawdę wypali tak jak obiecujesz to... jestem całkowicie za , z chęcią zagram i zobaczę
Osobiście kasę przeznaczę na GW2, miałem kupić D3, ale się rozmyśliłem.
nie da sie zawsze bedzie brakowalo contentu albo bedzie IS albo platna rejestracja albo najwiekszy minus nie bedzie ogrinalnych patchy a bugi zostana
Autor silnika potwierdził kontynuacje prac nad nim. Więc gdy wejdzie oficjalna wersja Diablo 3 silnik wraz z nią będzie wciąż ulepszany.
Hmmm.. jeśli to naprawdę wypali tak jak obiecujesz to... jestem całkowicie za , z chęcią zagram i zobaczę
Ok
Osobiście kasę przeznaczę na GW2, miałem kupić D3, ale się rozmyśliłem.
Aha
Co do tego 1.22 Smsem to nie wiem czy wgle opłaca Ci się to dodawać, odejmując sobie VAT i prowizję od przykładowego Dotpay.pl na konto dostaniesz może z 40 groszy, już nie mówię o Tym, że po założeniu konta musisz je potwierdzić za 10 zł, nie wiem czy Ci się to zwróci jakkolwiek.
Grosz do grosza a będzie kokosza ;p
Poza tym nie dam przecież rejestracji za 5 zł D: