HiHi i bardzo dobrze że Blizz pozamyka te "niby" servery:).Zapraszam do zakupu D3 i spotkamy się na oficjalnych serverach
Serwer Diablo 3 - Co o tym myślicie?
Wiedziałem, że Blizzard tym prędzej czy później zamknął by serwer ale chciałem chociaż spróbować
No nie, tak sledzilem ten temat od poczatku, w glownej mierze parskajac co i rusz pod nosem, ale mimo wszystko nie spodziewalem sie, ze ty nie wiedziales, ze stawianie takiego serva jets nielegalne. Padlem. Ogolnie domyslilem sie juz po pierwszych postach, ze server nigdy si enie narodzi, ale nie wiedzialem, ze wlasnie z takiego powodu, jaki napisales. Niezle.
Nie wiedziałem, że jesteś koniem
HiHi i bardzo dobrze że Blizz pozamyka te "niby" servery:).Zapraszam do zakupu D3 i spotkamy się na oficjalnych serverach
Twój uśmiech na twarzy nie potrwa długo. Po jakimś czasie od premiery tak samo jak z Diablo 2 powstanie masa serwerów i zobaczymy wtedy co powiesz.
Moderatora proszę o zamknięcie tematu.
Temat zamknięty na prośbę autora.
Witam!,
Niedługo będę stawiał prywatny serwer Diablo 3, i chciałbym się was zapytać co o tym sądzicie; czy chętnie byście zagrali; jaka jest na ten temat wasza opinia itd
Jak to będzie miej więcej wyglądało
- Własna prosta strona
- Rejestracja na stronie www
- Zawsze najnowsza wersja silnika
- NPC, potwory działające
- 24/7
//Adres Strony:
www.Diablo3.jee.pl
//Forum Strony:
www.Forum.Diablo3.jee.pl
//Start strony serwera został przesunięty na 16 Kwietnia gdyż dzisiaj to chyba nie możliwe z powodu niedzieli ;D (to nie jest dzień roboczy)
- Jest to przewidywany start strony serwera!
Pozdrawiam
MineFox | DiaFox | Coming Soon
////////////////////////INFORMACJA///////////////////////
Witam!,
Z bólem informuje, że start serwera niestety nie odbędzie się gdyż dowiedziałem się, że Blizzard w przeciągu tygodni serwer by zamknął to po pierwsze a po drugie emulator jest na licencji komercyjnej i wykorzystywanie go do biznesu było by nielegalne. Myślałem, że jak inni mają takie same serwery na tych samych silnikach bądź podobnych to i ja bym mógł go postawić, przeliczyłem się..
Serdecznie przepraszam za narobienie zamieszania, za te obietnice.. złote góry i tym podobne.
Nie wiedziałem, że się to tak potoczy, mi samemu bardzo smutno z tego powodu
Pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam,
Adrenaline