Serwer Diablo 3 - Co o tym myślicie?

Cóż... Tylko winny się tłumaczy.

ja tak z 5-6 gier kupiłem po wypróbowaniu..nie ma teraz dem w przypadku 90% tytułów a jak jest to dają najlepszy moment żeby skusić, potem wydasz kasę a tu nagle kurde co to jest w ogóle o.o, ja np. w ciemno kupiłem Lord of The Rings war in the north i zamienił bym na gume kulke w sensie , że tyle jest warta:)

Po to Blizz robi te testy by ludzie sami ocenili... Wiec nie rozumiem problemu... Ale mniejsza o to :)

To po co do testów dają klucze?

Niektórzy nie mają szansy na udział w nich.

i tak to nie działa, także nie ma co sie cieszyc

To żeś się wykazał.

:) jak strona będzie czynna poinformuje was - cały czas próbuję przyspieszyć aktywację maszyny.

No to fajnie :D, a co do bety diablo 3 to niestety wszyscy, którzy nie są aktywnymi abonamentami wow'a nie mają szans wypróbować tej "iście diabelskiej gry".

Nie mieć na półce takiej gry jak Diablo 3 to wstyd Dlatego kupię na 100% W sumie chciałem zobaczyć jak będzie wyglądać ten serwer, ale chyba sobie odpuszczę I tak mam dostęp do bety, więc lepiej na pewno nie będzie W każdym razie życzę powodzenia

Jakoś ja nigdy nie lubiłem serii diablo w 2 trochę grałem ze znajomymi. Więc nie uważam to za wstyd..

No to fajnie , a co do bety diablo 3 to niestety wszyscy, którzy nie są aktywnymi abonamentami wow'a nie mają szans wypróbować tej "iście diabelskiej gry".

Wiekszych bzdur nie widzialem. Zaproszenia do bety wysylane sa losowo, setki kluczy byly rozdawane na przeróżnych stronach. Wystraczyloby troche checi i juz bys mogl grac w bete. Blizzard ma jeszcze zamiar wypuscic demo po premierze. Wiec tez bedzie mozna przetestowac.

Mi tam wielkiej różnicy nie robi, czy to demo, czy serwer prywatny. Na obu pograć mogę.

No nic, to pozostaje czekać na stronę. ;)

do bety się nie dostałem i jestem pełen nadziei, że to wypali i będę mógł to przetestować, a możesz powiedzieć czy to będzie działać na takiej zasadzie jak u ruskich ? bo z tego co widzę bardzo dużo osób ma problemy z wejściem na server tam i jeśli będzie to samo tutaj to kiepsko to widzę

Witam!,

Z bólem informuje, że start serwera niestety nie odbędzie się gdyż dowiedziałem się, że Blizzard w przeciągu tygodni serwer by zamknął to po pierwsze a po drugie emulator jest na licencji komercyjnej i wykorzystywanie go do biznesu było by nielegalne. Myślałem, że jak inni mają takie same serwery na tych samych silnikach bądź podobnych to i ja bym mógł go postawić, przeliczyłem się..

Serdecznie przepraszam za narobienie zamieszania, za te obietnice.. złote góry i tym podobne.

Nie wiedziałem, że się to tak potoczy, mi samemu bardzo smutno z tego powodu

Pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam,

Adrenaline

- Hehe, napisałem posta równo o 18:00 =d

Z bólem informuje, że start serwera niestety nie odbędzie się

Nikt by nie zgadł.

Chyba nie sądziłeś, że stawianie priva diablo III bedzie legalne... Myślałem, że brałes to pod uwage od początku.

No nie, tak sledzilem ten temat od poczatku, w glownej mierze parskajac co i rusz pod nosem, ale mimo wszystko nie spodziewalem sie, ze ty nie wiedziales, ze stawianie takiego serva jets nielegalne. Padlem. Ogolnie domyslilem sie juz po pierwszych postach, ze server nigdy si enie narodzi, ale nie wiedzialem, ze wlasnie z takiego powodu, jaki napisales. Niezle.

hhahahaah co za gosc;) to forum i strona schodzi na psy pozdro

mod_ico.png
A co ma strona i forum do reklamowania przez kogos swojego serva? - Dzz'

hmm ja stawiałem bardziej na to, że będą problemy od strony servera i będzie jak u ruskich i wszystko padnie ale żeby przez takie coś ?

Hmm a szkoda, co prawda udało mi się wbić na ten ruski server parę stron wcześniej ale i tak chciałem zobaczyć jak to będzie tutaj wyglądać.

to ze poziom spada... po co sie oglaszac jak sie nic nie wie nvm

co za ruski serwer?

http://diablo.4vendeta.com/index.php

Ten rosyjski server, jest trochę zabawy z łączeniem i ściąganiem ale jak się powiedzie to można posiekać parę potworów i zrobić parę q. Dłużej próbowałem się zalogować niż grałem, chciałem przede wszystkim sprawdzić jak będzie działał na moim kompie. Teraz wiem że maj nie będzie miesiącem mojego grania, na początku nowy sprzęt. xD