Serwer Minecraft RP - Rekrutacja

odpowie ktos na moje podanie ; (?

odpowie ktos na moje podanie ; (?

Co tu dużo gadać. Jesteś bardziej in niż ktokolwiek inny tutaj.

Nick:Exelxi

Historia:

Podczas wielkiej wojny górników Sebos się narodził.Jego rodzice zgineli 5 dni po jego narodzinach.

Wychowali go wielcy mędrcy wojny od których się wielu technik ,lecz podczas walki z Wieloma zombie stracił Pamięć(upadając na kamień) i został uratowany przez "Raviq".

Stracił pamięć i został górnikiem ,nie pamięta rzeczy z przed ostatnich 2 lat ,a działo się tam wiele.

Dopiero wtedy poznał wiele tajemnic swojego rodu.

Lecz nie zamartwia się tym i pnie do przodu ,zdobywając coraz to więcej doświadczenia.

Hobby:

Patrzenie na przepiękne widoki np. Cycuszki Wodospady

Tworzenie nowych broni i domków.

Około 15 lat

PS.

Tworzę od nowa historię poraz 3 ,mam nadzieję że się załapię.

Imię : dawidwpl

Historia : Pochodze z nerek Siran'a , wyrzywiałem się resztkami mózgu zostawiając go z dnia na dzień bardziej bezmyślnym.Pewnego dnia wysrał mnie razem z całą resztą mózgu . Szukając nowego domu i przyjaciół znalazłem "Sebos'a" który z chęcią poszedł ze mną ... szliśmy 3 dni i 3 noce aż doszliśmy do raju zwanym MineCraft.

Imię : dawidwplHistoria:Nie jestem pedałem

A ja homofobem.

Niech ktoś usunie ten post.

Nick:SebosHistoria:Podczas wielkiej wojny górników Sebos się narodził.Jego rodzice zgineli 5 dni po jego narodzinach.Wychowali go wielcy mędrcy wojny od których się wielu technik ,lecz podczas walki z Wieloma zombie stracił Pamięć(upadając na kamień) i został uratowany przez "Raviq".Stracił pamięć i został górnikiem ,nie pamięta rzeczy z przed ostatnich 2 lat ,a działo się tam wiele.Dopiero wtedy poznał wiele tajemnic swojego rodu.Lecz nie zamartwia się tym i pnie do przodu ,zdobywając coraz to więcej doświadczenia.Hobby:Patrzenie na przepiękne widoki np. Cycuszki WodospadyTworzenie nowych broni i domków.Wiek:Około 15 latPS.Tworzę od nowa historię poraz 3 ,mam nadzieję że się załapię.

A niech Ci cholera będzie. Skoro Ci tak zależy.

Tylko nick zmień. Nie wiem jak inni, ale ja nie chce wiedzieć że masz na imię Sebastian <.>

Co do tego:

Poprawił i czemu mnie nie chcecie przyjąć :/?

@Up

Zmieniłem

Historia SEBOSA jesli jego podanie zostaloby niezaakceptowane

Nick: Sebosx

Historia: Jestem insektem nazywam sie sebosx i znalazlem sie w mózgu jednego bezmyslnego osobnika (Siran) urodzilem sie w jego mózgu gdzie zylem razem ze swoja rodzina ojciec nauczyl mnie zżerac komórki (mózgowe i te inne) i sie odzywiac jego naczyniami a matka nauczyla podrozowac po jego ciele ... Po zjedzeniu calego mozgu insekt udal sie do jamy gebowej (ustnej) gdzie byly spróchniale zeby ale mu to niesmakowalo i udal sie dalej tym razem do watroby gdzie znalazl pozywienie zaprowadzil tam rodzine gdzie pozniej zerowali przez dlugi okres i przypadkowo podczas snu uslyszal dziwne dzwieki poszedl to sprawdzic i tak znalazl sie w odbycie i rozmawial z dziwnymi bialymi niezidentyfikowanymi stworzeniami (owsiki) ktore powiedzialy jak opuscic ten swiat w ktorym teraz zylem a w tym czasie bezmozgi osobnik poszedl do toalety oproznic sie i tym sposobem insekt razem z owsikami + wirujaca woda klozetowa wydostal sie z ciala sirana i znalazl sie w krainie minecraft * ktora zechcial zwiedzac i zmienic swoje postepowanie ktorego nauczyla go rodzina dalsza czesc nieznana :D..

Imię : dawidwplHistoria : Pochodze z nerek Siran'a , wyrzywiałem się resztkami mózgu zostawiając go z dnia na dzień bardziej bezmyślnym.Pewnego dnia wysrał mnie razem z całą resztą mózgu . Szukając nowego domu i przyjaciół znalazłem "Sebos'a" który z chęcią poszedł ze mną ... szliśmy 3 dni i 3 noce aż doszliśmy do raju zwanym MineCraft.

Tak sobie Was obserwuje i dziwie sie, dlaczego tego typu posty sa zupelnie ignorowane. Gosc pisze 2 historie lecac zupelnie sobie z Wami w balona. Chcecie stworzyc cos widze zupelnie innego, chwala Wam za to. Ale panowie ( i panie) ;) troche powagi. Macie ambicje ( troche ludkow tu i uczeszcza i czyta te badziewia) odsiewajcie to.

A do pana DragonZ, bo widze ze ogladasz. Puknij Ty sie czlowieku troche w ta czaszke. Nie torpeduj, skoro zes kretyn i nie umiesz nic ciekawego wymyslec.

I troche z innej beczki

A jak to tam z przygodami i GM :) RP nudzi sie po jakims czasie, kiedy nie ma komu nadawac temu kierunek. Sami gracze tworza calosc. Ale jak to z tam z historia swiata i ludkami zawiadujacymi :)

Tak sobie Was obserwuje i dziwie sie, dlaczego tego typu posty sa zupelnie ignorowane. Gosc pisze 2 historie lecac zupelnie sobie z Wami w balona. Chcecie stworzyc cos widze zupelnie innego, chwala Wam za to. Ale panowie ( i panie) troche powagi. Macie ambicje ( troche ludkow tu i uczeszcza i czyta te badziewia) odsiewajcie to. A do pana DragonZ, bo widze ze ogladasz. Puknij Ty sie czlowieku troche w ta czaszke. Nie torpeduj, skoro zes kretyn i nie umiesz nic ciekawego wymyslec.I troche z innej beczkiA jak to tam z przygodami i GM RP nudzi sie po jakims czasie, kiedy nie ma komu nadawac temu kierunek. Sami gracze tworza calosc. Ale jak to z tam z historia swiata i ludkami zawiadujacymi

50% zgadzam sie :D

ale historie moze z kad chce to jego historia i moze wszystko byc :D kreatywnosc 1`00%

Serwer leży i w najbliższym czasie nie wstanie.

Rodzice w akcie desperackiej resocjalizacji mojej osoby odmapowali mi port serwera.

/Down

Fakt, nazwa świata już była dawno tylko jej nie opublikowałem - Done.

Oj, server padł? A akurat mi się zachciało pykać w MC. :( No, przynajmniej swoja podanie wstawię, może kiedyś będę mógł pograć.

Nick: Jericho

Historia: Pochodzi z północy, z jednego z górskich klanów. Był kandydatem na stanowisko lidera klanu, ale w wyniku spisku został wypędzony z ojczyzny. Podczas tułaczki po świecie natrafił na kontynent zwany Morai.

Na forum jestem nowy, fakt, ale w Minecrafta tnę już ze 2-3 miesiące. Jeśli zostanę przyjęty to mam nadzieję, że będzie się nam mile grało. :3

Mam problem z updatem. Wszystko ładnie, pięknie: "Updating Minecraft", ale w końcu pokazuje się "Failed to launch Fatal error occured (5): no!/in spec Extracting windows_natives.jar.lzma to windows_natives.jar" Może mógłby ktoś zapodać manual patcha?

EDIT: Już nie ważne, przepraszam za stracone cenne sekundy życia czytając tego posta.

Imię: Pierfszy

Przydomek: Podróznik

Historia: Przedstawiciel mierzącej ok. 3 metrow rasy nornów pochodzących z dalekiej północy, po wielu latach poszukiwan bogactw, co raz to nowszych przygód oraz odsylania nieumarlych, postanowił zakonczyc swoj tułaszczy tryb zycia i ostanac na malym archipelagu(?) połozonym na przeciwnym krancu swiata niz jego rodzinny dom, tak więc odrzucil miecz i ciezka zbroje i postanowil sam wznisc swoj ukochany dom oraz utrzymywac sie z tego co znajdzie w dziczy.

(Sorki za brak polskich znakow)

Imię: Dante

Historia postaci: Syn zamożnej włoskiej pary mieszkającej w Rosji. Rodzice nie interesowali się nim więc miał luźne życie pełne zabawy. Większość dni przesypiał aż do pewnego razu gdy obudziła go tajemnicza zakapturzona postać. To od niej dowiedział się że jego rodzice zostali zamordowani. Tajemniczy jegomość przysiągł że pomoże mu się zemścić ale bdzie musiał dać mu w zamian swoją duszę. Dante zgadza się na ten warunek ale jak dochodzi do dnia gdy przybysz przychodzi po zapłate Dante próbóje go zabić co przynoś fatalne skutki. Po śmierci przybysz Dante ucieka helikopterem. Podczs ucieczki traci panowanie nad maszyną i rozbija się na wyspie MORAI (czego się dowiedział ze znaku drogowego). Dante godzi się z losem i postanawia żyć na tej wyspie jak gdyby nigdy nic. Jednak nie wie że na wyspie nie jest sam...

imię: Amoren Hamul

historia: pochodzi z ubogiej wioski. Tata jest kowalem imieniem Ariar a matką zielarka o imieniu Natasha. Amoren był wychowywany ciężką ręką.

Uciekł z domu kiedy pewnej burzliwej nocy jego wioska została zaatakowana przez hordy nieumarłych płacąc za to wysoką cenę, porzucając rodzinę i przyjaciół.

Przez wiele lat tułał się po świecie szukając nowego domu. Pewnego dnia znalazł krainę minecraft i wspólnie z nowymi przyjaciółmi radzić sobie z trudnościami losu.

Nie wiem, czy pisanie tego podania miało sens, ponieważ serwer nie działa od długiego czasu.

Imię: Darthan

Historia:Nazywam się Darthan Pochodzę z Krainy Northonusium. Dawniej mój dom... Dziś... Ruina i me dawne wspomnienia. Pięć lat temu zdecydowałem się na wyruszenie w podróż aby szukać nowych przygód. Po dwóch latach wróciłem do domu... A raczej do jego pozostałości. Zdecydowałem że zemszczę się na tych którzy tego dokonali... Do dziś szukam tych bestii... Często dopadał mnie głód więc polowałem. Zwą mnie również jako Pomagier, natomiast teraz mam misję do wypełnienia... Zemsta! ... Na kontynencie Morai znalazłem się przez przypadek. Straciłem orientację podczas mej wędrówki za zwierzyną. Chwilowo prowadzę koczowniczy tryb życia. Szukam miejsca które mogłoby stać się mym domem... Szukam sensu życia... Szukam Przyjaciół... Szukam Prawdy... Szukam domu... Szukam Dobra... Szukam Zjednoczenia... Szukam Zemsty...

Specjalizacje:

Wydobycie, Polowanie

Buduje:

Wszystko, Głównie Monumenty.

Zainteresowania:

Uwielbiam Roleplay! :D

imię: zederich

postać: wiem ino jak ma na imię

Witam!

Jak wielu z was zauważyło głównym tematem rozmów "elity" forum jest Serwer Minecraft.

Dlatego też zdecydowaliśmy (Ja i Mac70), że stworzymy serwer RP (z odgrywaniem postaci w klimacie fantasy) dostępny dla wszystkich użytkowników forum.

Jedyne co musicie zrobić to napisać podanie w tym temacie.

NAZWA SERWERA/ŚWIATA: MORAI

Uwaga!!! Do gry NIE POTRZEBA płatnego konta, ale mimo wszystko gramy na wersji alpha (z craftingiem).

IP: 195.20.2.130:25565

Aby się połączyć pobieramy to:

http://www.filefront.com/17416039/.minecraft.rar

wypakowujemy do folderu C:Users/twój_użytkownik/AppData/Roaming Z tym, że AppData trzeba wpisać ręcznie.

Uruchamiamy minecraft_name

Wpisujemy nasz wymarzony nick.

Login i hasło uzupełniamy dowolnymi znakami, klikamy login, potem "Play Offline"

Następnie multiplayer i wpisujemy IP powyżej.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Regulamin Serwera

1. Za walutę służą MineGąbki, które można zarobić wykonując pracę (patrz w grze tablica/zakład pracy)

2. Griefing jest zabroniony, co nie zmienia faktu, iż kradzież nie zawsze karana jest banem (w końcu to element RP)

3. Wszelkie spory rozwiązujemy w sądzie (wkrótce)

4. Nick postaci musi być klimatyczny

5. Wcześniej napisz link na PW abym mógł dodać Cię do WhiteListy

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Poniższe zasady dotyczą tylko NOWYCH graczy.

Na serwerze będą powstawać miasta. Wioskę może założyć grupa powyżej 3 graczy. Połączone one (:P) będą min. trój-blokowymi drogami, symbolizującymi szlaki handlowe.

Aby osiedlić się w mieście/wiosce należy zgłosić się do właściciela/króla etc.

Budowanie poza terenem zamieszkałym jest darmowe. Ale jest ograniczenie odnośnie rozmiarów budowli. Części podziemne (nie widoczne gołym okiem) NIE SĄ wliczane do puli.

Wzór podania:

Imię i/lub nazwisko postaci: Np: Zbigniew raul-molez Hohensholenzweiazer. Historia postaci: np. Pochodzenie, więzy rodowe, płeć itp.

Mapa serwera: (21:10:2010)

Pełen obraz do pobrania [5000x2000px] (21:10:2010)

http://www.filefront.com/17415804/custom-map-day.png

Mapa serwera: (22:10:2010)

Pełen obraz do pobrania [5000x2000px] (22:10:2010)

http://www.filefront.com/17421407/custom-map-day.png