Serwer Minecraft - szukam chętnych

A czy na serwerze będzie jakaś waluta? Na czym polegałą by praca rolnka?

ja też pogram

Czekam tylko na otwarcie serwera, a co do tego pomysłu to naprawdę bardzo mi się podoba :)

Dobra pomysł zaakceptowany. W sobotę jednak ruszy najpierw stress test - tak koło 20 - 30 minut. W zależności od wyniku serwer albo ruszy zaraz bo teście albo dopiero jak załatwię hosting. Pomysł zostanie wdrożony w później. Waluta w grze będzie.

Stworzyłem nowy temat by móc zadecydować czy gramy RPG czy pomysł kumpla opisany na drugiej stronie.

Hmm. Sporo ludzi Boberczus sądze że ludzi będziesz miał tak z 15-20 więc sie prygotój :lol:

a tak w temacie to też sie piszę :D

Także chętnie bym pograł. Trochę już grałem w minecrafta więc problemu nie powinno być :)

Jbc. ja odpadam wypisz mnie z ekipy, niewiadomo z jakich powodów co wyjście z gry usuwa mi pliki + musze co chwile jave instalowac....

mogę być uczniem rolnika lub rolnikiem.

Uwaga!

Stress Test rozpocznie się za 10 min (12:10)

oto ip: 82.143.156.38

Z powodów technicznych serwer opóźni się z powodów technicznych - pewne pluginy odmówiły posłuszeństwa i wymagają dodatkowych testów (stress test był bez nich)

przez ten twoj texture minecraft mi crashoje -,-

@Edit juz wszystko dziala :) teraz czekam az mnie dodasz do white-listy

Cholercia xD nie spodziewałem się takiego zainteresowania xD. Prawdopodobnie przedłożę trochę czas w którym serwer ruszy oraz wezme kilka osób aby mi pomogły robić mapę

ja z checia pomoge robic mape ;)

Ja również pograłbym na jakimś dobrze rozwiniętym POLSKIM serwerze. Grałem na tym, który oferował Devanzo, ale się rozpadł i dalej nie śledziłęm co tam z nim się dzieje. W każdym razie piszę się nie tyle co gracz, co nawet pomocnik w jakchś sprawach

ludzi juz nie grali to poco mam chostowac ;] a ty to wgl z 5 razy zawitales ;]

warn_ico.png
Warn za double post. Za poprzednie dublowanie też dostałeś. Pisz ostrożniej. - crracked

Weźmiesz mnie na serva? :D Byłem już na stress test

nick: Negrasso

Przykro mi ale na razie nikogo nie wpuszczę. Musimy robić prawie całą mapkę od nowa i do tego pluginy testować

aha no spoko.

Weź mnie nie dobijaj -.-. I teraz czekać kolejny tydzień na serwer? Lawl.

Serwer ruszy jutro miedzy 12 a 13:30. Za opóźnienia przepraszamy.

Nie mogę wejść na server, nie jestem na white liście.

Nie mogę wejść na server, nie jestem na white liście.