Shaiya- zasady/tworzenie klanu

Hehehe, czemu tam je mój nick ?:D

A więć moge zacząc z Wami grać?:) Jak co zacznę ściąganie :D

PS: Przemcio dasz radę :D !~!

Dałem głos na R3m4ke, bowiem Spawn nima czasu a Brody niema w wyborze co mnie dziwi bo zna się na mmo jak mało kto... Dziękuję za głos na mnieeee:) kim kolwiek żeś jest:D

Zassałem i juz zaczynam pykać

To działąjcie trzeba 7 osób żeby założyć guild ,jest nas 4 +chyba Geralt gra ale niemamy kontaktu. Na spawna trzeba poczekać, a gildia czeka na założenie.

PS.Miło mi donieść że juz podpywają sie party z luzmi ze stronki:)

Myślę, że jutro do Was dołącze zacząłem ściągać, a więc jutro wkraczam jak co dajcie mi swoje nicki, żebym po omacku Wos nie szukoł :)

CO do tego 11 lvl mi to zajmuje około 30 min więc będę mógł już dołączyć po paru minutach

Ze stworzeniem Gildi wstrzymamy się do jutra południa - po czym (o ile będzie taka możłiwość) po wybraniu GLM'a zostanie utworzona Gildia. Tymczasem zapraszam na forum http://www.shaiya.za.pl - Problemy z rejestracją usunięte - osoby które miały problem z aktywacją konta mogą już się zalogować. ;-)

Ok ludzie ja dolacze w srode najwczesniej bo narazie wybywam na wesele do wtorku... Mam nadzieje ze do tej pory wasz pomysl sie nie rozpadnie a tym czasem pozdro :)

Czemu nie ma mnie na liście... Przecież wyraźnie mówiłem że chcę być w Gildii. Daję głos na Spawna, 34 myślę że admin na shaiya.za.pl i moderator tutaj ci wystarczy, moim zdaniem ktoś wolny jak Spawn ( :mrgreen: ) powinien być GM.

@Edit: chodzi mi o to że R3m4ke miałby dużo zajęć będąc jednym i wszystkim w gildii. Najlepiej te zajęcia podzielić na kilka osób tak jak w klanach CS: CL(clan lider) i VCL(vice clan lider)

No ja dla przykładu nie komentuje nic w związku z moją kandydaturąna GLM - ja i tak mam odd groma obowiązków.

Dico, a nick z gry mozesz podac :D?Setver drugi,jkasna strona jakbys nie wiedzial:D

Co d 30 minut, faktycznie mzona zrobic to szyubko,ale ja najpierw zwiedzam mapy, a teraz mi sie nie chce ze strefy granicznej wychodzic(kill them all:D)

//Pojechałeś po krawędzi z tymi literówkami ^_^ - Mr. Hania

hmm jak co to ja jestem steczek i mam pytanko czy moglbym sie wam do czegos przydac???

Nick w grze Dico :->

Nick GeraltPL98

//Nie dam Ci ostrzeżenia, ale żeby mi to ostatni raz było! Punkt 2.3. się kłania... - Mr. Hania

Steczek im wiecej tym lepiej download i jazda:)

Mój nick w grze to Salazareczka....priest lvl 8...jak narazie:)

Do guild potrzeba siedmiu 11 lvl-owych postaci. W grze jestem ja (Vilgefotz) R3m4ke(R3m4ke)Milan(MaverisPL)oraz Luqe(Xilana).Jakbuscie mogli logujcie sie i wbijcie ten 11lvl:)

Mój nick to Xilane a nie Xilana xD

Ciesze się że nam się gromadka zwiększa :mrgreen: Niedługo wymiatać bedziemy :-P

Panowie, pierwszy dungeon jest 16+ wiec licze ze dzis lub jutro robimy wypad:D(wiem gdzie jest)

ja tu nikogo nie znam za dobrze a z kebra juz mialem przyjemnosc grac wiec na niego zaglosowalem a co do shaiya to postaram sie dzisiaj sciagnąc a nabic 11 lvl to akuratnie problem musze was tylko spotkac nie wiem na jakim serwie grac wiem tylko ze po jasnej stronie choc wolalbym ciemna no ale coz jasna to jasna wiec jaki serwer kiedy co i jak

//Regulamin, punkt 5.3. - Mr. Hania

Z racji nieobecności Remake ,gildia została założona. Nazwa guild Opus Dei, zeby sie nie szukac skłądajcie podania u Guild Mastera w miescie(do gildii OPUS dei) a zostaniecie przyjecie:D

Wiecie co? Może ściągne dziś Szaje. :)

A jednak, ściągam. :)