Shakes & Fidget w3! - dołącz do nas nowy graczu!

Witajcie!

Tworzę ów temat tylko i wyłącznie dla nowych graczy, takich co dopiero zaczynają swą przygodę. Jako, iż o godzinie 16 startuje nowy międzynarodowy serwer, zrobię szybko 10 poziom i założę gildię. To od Was będzie zależało jaką nazwę będzie ona nosiła. Chętne osoby które chcą dołączyć do nas proszę o wpisywanie swojego przyszłego nicku w komentarzach oraz o wypełnienie ankiety z jej uzasadnieniem. Jak już założymy gildię, nasz programista zrobi fajną stronkę gildyjną, na którą wszystkich serdecznie zapraszam. Będzie to miejsce, gdzie nie będzie jakichś kosmicznych wymagań odnośnie gry. Każdy jest mile widziany. Jedyną zasadą jaką będziemy się sugerować to - BRAK MULTIKONT. Nie chcemy by jedna osoba zajmowała dwa/trzy miejsca w naszych szeregach - dajmy innym szansę.

P.S Ja osobiście nie biorę udziału w ankiecie. Wyniki jej podam o 16:00.

Zapraszam również do TEGO tematu :)

coming soon...

CHĘTNYCH OSÓB 10/10 - przypominam liczba ta będzie się zwiększała w miarę wzrostu poziomy twierdzy.

1. Avementi

2. Hattoni

3. Vivandriel

4. Asmeroth

5. Ra22y

6. Aracarn

7. DarkManiak

8. Cicuta

9. Sildu

10. Mefisto

AKTUALNIE KONIEC REKRUTACJI :( - ZROBIĘ REFRESH TEMATU, JAK DOBIJEMY WYŻSZY POZIOM TWIERDZY!

Miejsca rezerwowe (po dodaniu poziomu twierdzy):

- lego74

- Tjarnaglofi

- Silles

- Latex

- MrFeniks

- Mystico

- Darkslayer

- Szturmowiec

Asmeroth I nigdy nie grałem w sf :)

Nazwa gildii jest mi obojetna

Witam

Chętnie dołączyłbym do polskiej gildii. Wiadomo gra w grupie jest ciekawsza :). Nick: Ra22y

Chętnie się dołączę

nick pewnie: Aracarn

Od razu mówię, iż rezerwuję dwa miejsca dla dwóch osób, które zgłosiły się jako pierwsze na portalu :)

Ilość miejsc jest początkowo ograniczona. W miarę rozwoju twierdzy miejsca będą się powiększać. Jeżeli ktoś potrzebuje zaczerpnąć jakiejś wiedzy na temat gry i jest kompletnie zielony - zapraszam na pw.

Jestem także chętny nick: DarkManiak

Miło widzieć zainteresowanie w temacie.

Stronę w formie zwykłej informacji tudzież bloga, którego będziemy aktualizować ogarnę z WordPress'a bo napisanie od zera w tak krótkim czasie raczej nie wchodzi w grę. Postaram się to zrobić przez weekend, jak już będziemy znać nazwę.

Jeżeli chodzi o samą grę to faktycznie możemy zrobić kącik dla nowych graczy, ale oczywiście w miarę upływu czasu rozbudowywać się konsekwentnie. Raczej nie celowałbym w top 10, ale w swoim tempie - luźno i w przyjemnej atmosferze szedł do przodu.

Miło widzieć zainteresowanie w temacie.Stronę w formie zwykłej informacji tudzież bloga, którego będziemy aktualizować ogarnę z WordPress'a bo napisanie od zera w tak krótkim czasie raczej nie wchodzi w grę. Postaram się to zrobić przez weekend, jak już będziemy znać nazwę.Jeżeli chodzi o samą grę to faktycznie możemy zrobić kącik dla nowych graczy, ale oczywiście w miarę upływu czasu rozbudowywać się konsekwentnie. Raczej nie celowałbym w top 10, ale w swoim tempie - luźno i w przyjemnej atmosferze szedł do przodu.

I o to chodzi :)

W sumie, grałem już trochę w S&F, a informacja o nowym serwerze mnie uszczęśliwiła. Chętnie dołączyłbym do was. Doświadczenie jakieś mam, ale nie za wielkie...

Nazwę gildii proponuję jakąś zabawną, bo jak wiadomo, S&F sam w sobie jest grą groteskową, więc tego typu nazwa by pasowała. Żadna z podanych nazw mi się nie podoba (chapaj dzidę, gryź wodę, nie są zbyt dojrzałe, a po za tym, są bardzo żenujące). Na te chwile nie mam weny, ale chciałbym, żeby nazwa gildii była ciekawa, zabawna i, przede wszystkim, ze smakiem. Pozdrawiam :)
W sumie, grałem już trochę w S&F, a informacja o nowym serwerze mnie uszczęśliwiła. Chętnie dołączyłbym do was. Doświadczenie jakieś mam, ale nie za wielkie...Nazwę gildii proponuję jakąś zabawną, bo jak wiadomo, S&F sam w sobie jest grą groteskową, więc tego typu nazwa by pasowała. Żadna z podanych nazw mi się nie podoba (chapaj dzidę, gryź wodę, nie są zbyt dojrzałe, a po za tym, są bardzo żenujące). Na te chwile nie mam weny, ale chciałbym, żeby nazwa gildii była ciekawa, zabawna i, przede wszystkim, ze smakiem. Pozdrawiam

Żeby nie było to nie były nazwy wymyślone przeze mnie :D Kiedyś byłem w gildii Kupię pralkę, chapaj dzidę w dzieciństwie było to śmieszne, a używał tych słów błazen klasowy, gryź wodę usłyszałem na filmiku na yt :D

Co do wypowiedzi się zgadzam :)

Dodam jeszcze, że będę grał pod nickiem Cicuta :)

Mam jeszcze pytanie, ilu doświadczonych graczy będzie w naszych szeregach od samego początku?

Dodam jeszcze, że będę grał pod nickiem Cicuta Mam jeszcze pytanie, ilu doświadczonych graczy będzie w naszych szeregach od samego początku?

Ja gram od początków tej gry - zrobiłem 253 poziom na s1, sprzedałem postać, po czym przestałem grać. Teraz wróciłem po długiej przerwie i gram na w1, zaś teraz będę grał z Wami na w3. Z moich informacji na razie nie ma doświadczonych graczy w naszej grupie (Vivandriel, Hattoni), chociaż Ci z forum co się wpisali nie mam pojęcia, bo nic o sobie nie powiedzieli.

Dobra, mam nadzieję, że ludzie ogarną sprzedawanie kluczy itp. żeby jak najlepiej rozwinąć gildie w początkowej fazie gry.

Mógłbyś zebrać i spisać takie podstawowe info. i od razu po przyjeciu do gildii wysyłać na pw.

Ja grałem do około 180lv, potem inną postacią do około 150, ale to było bardzo dawno temu. Jeżeli chodzi o rozbudowę gildii to oczywiście liczę się z tym, że w pewnym momencie trzeba będzie dołożyć od siebie trochę pieniędzy i nie przeszkadza mi to w żadnym stopniu.

Proszę wszystkich zgłoszonych o odczytanie wiadomości prywatnych :)

Ja zagram chętnie, gram też aktualnie na W2.

Ja zagram chętnie, gram też aktualnie na W2.

nick w grze jaki będziesz miał?

Zagram na 100% :)

Prawdopodobnie pod nickiem: Mefisto

AKTUALNIE KONIEC REKRUTACJI :( - ZROBIĘ REFRESH TEMATU, JAK DOBIJEMY WYŻSZY POZIOM TWIERDZY!

Zapraszam do wpisywania się na miejsca rezerwowe.

Chętnie dołączę do gildyji, nick w grze Tjarnaglofi. Dobrze by było mieć poważną nazwę, a jeśli śmieszną to z jajem, nie "Kupię Pralkę". :P
Jestem nowym graczem, kiedyś widziałem tylko jak kumpel się w to zagrywał. Od razu pytanie laika, lepiej robić questy, które dają więcej pieniędzy, czy doświadczenia?