Shakes & Fidget w3! - dołącz do nas nowy graczu!

I ja się chętnie dopiszę do listy rezerwowej :). Doświadczenia za wielkiego nie mam, grałam trochę na s31.

Nick w grze Silles

Chętnie dołączę do gildyji, nick w grze Tjarnaglofi. Dobrze by było mieć poważną nazwę, a jeśli śmieszną to z jajem, nie "Kupię Pralkę". Jestem nowym graczem, kiedyś widziałem tylko jak kumpel się w to zagrywał. Od razu pytanie laika, lepiej robić questy, które dają więcej pieniędzy, czy doświadczenia?

Na pieniądze licz z kluczy do lochów na początkowych poziomach, a z misji only exp :)

Dołącze name : Latex

Ja chętnie dołączę, wiek 20, zakupuje grzybki, nick MrFeniks.

Witam chętnie dołączę do gildi. Nick Mystico

Z chęcią pomógłbym wam budować potęgę Polskich graczy :) Akurat wczoraj wieczorem zarejestrowałem się na W1 zobaczyć jak bardzo się zmieniło SF odkąd sprzedałem swoją 150+ lv postać (łucznika) Dzisiaj chciałbym spróbować grać jako nieustraszony wojownik (Niestety nick podam zaraz po założeniu postaci) :) Pozdrawiam

Chętnie wpiszę się na listę rezerwową. Grać będę pod tym samym nickiem co na forum. Pogrywałem jakiś czas temu. Najświeższe "osiągnięcie" to 212 mag na s25. Grałem na s25 od jego startu a przestałem już dawno temu bo gildii nie było dobrej/aktywnej.

Jestem raczej z tych co wspierają gildię jakkolwiek. SS jak grałem na s25. SS nie aby się chwalić bo to duży wkład nie jest. Zamieściłem po to aby pokazać, że wspieram swoją gildię a nie jak niektórzy... Ile ja się nagrałem w to i widziałem osób które tylko dla bonusów były w gildii -.-

b74c0e519ce12d6fa4623995ffcb2f78.png

Co do mojej taktyki. Osobiście wolę złoto>exp. Poziomy wbijam wolniej ale ludzie na moim poziomie i lekko wyżej nie mają ze mną szans.

Zapraszam wszystkich na kanał IRC: http://pirc.pl/bramka/

Wystarczy wpisać nick, kanał: 5 zamiast #main i dołączyć :)

też możesz mnie wpisać na rezerwową nick Aozu99

Dobra, czas trochę ogarnąć sytuacje, bo wkradł się mały chaos.

Nasza gildia ma na celu zrzeszyć graczy z polski na nowym serwerze międzynarodowym (w3). Przyjmujemy do gildii każdego, bez względu na wiek, czy umiejętności.

Jedynym warunkiem dołączenia do gildii jest aktywność i regularne wpłacanie złota. Gildia ma na celu umilić czas i ułatwić rozgrywkę, dlatego właśnie na tym się skupiamy.

Zapraszamy wszystkich graczy, którzy deklarują się przestrzegać powyższych zasad.

*PROSZĘ OSOBY, KTÓRE ZDEKLAROWAŁY SIĘ WCZEŚNIEJ DOŁĄCZYĆ DO GILDII, A NIE ZOSTAŁY DODANE, O WYSŁANIE MI NICKÓW NA PW. NA FORUM*

Złota zasada naszej gildii:

'Traktuj gildię jak kobietę...

Często odwiedzaj, poświęcaj jej choć chwilę uwagi i obsypuj złotem od czasu do czasu..' ~Tjarnaglofi.

Pogrywam trochę chętnie dołączę nick Leopardo lvl 12

Dzięki naszej ciężkiej pracy i samozaparciu, gildia rozbudowuje się w mgnieniu oka. Zaledwie w dwa dni, rozbudowaliśmy twierdzę do poziomu 20, skarbiec do poziomu 16(32%) oraz trenera do poziomu 25(50%).

Zebraliśmy ponad 15 tysięcy złota, oraz 305 grzybów. Wypiliśmy hektolitry piwa, żeby to osiągnąć.

Wiele się pozmieniało, w systemie rządzenia, od czasu założenia gildii. Szef, Avementi, wytypował trzech oficerów, z czego każdy zajmuje się inną sekcją. Jeden zajmuje się rekrutacją i trzymaniem porządku, drugi pilnuje gildyjnego skarbca, a trzeci dba o aktywność i siłę naszych graczy. Arctic Fencers stoi otworem dla początkujących poszukiwaczy przygód, jak i starych wyjadaczy. Swoje prośby o przyjęcie możecie wysyłać tu, na forum, lub przez prywatną wiadomość w grze. Za rekrutacje odpowiedzialny jest Froippi.

Twierdza 20 | Skarbiec 32% | Trener 50%

chętnie dołącze nick vredd :

Właśnie przyjęliśmy 3 nowe osoby. Dzisiaj powinna zostać rozbudowana twierdza, więc wyczekuj zaproszenia :)

Chętnie dołączę do was mój nick to : Sanjaro

Grałem aktywnie na polskich światach i mialem juz kilka kont po 150+ lvl, na tym zamierzam grać równie aktywnie.

Też chętnie spróbuję swoich sił w S&F ;p Większego doświadczenia nie mam ;p Nick: Aakil

Dnia 27.09.2015, nasza gildia została zdradzona przez gracza o nicku Krepel.

Z doniesień naszych zwiadowców dowiedzieliśmy się, że uciekł w szeregi czeskiej gidlii 'ReBeLs'.

Nie czekaliśmy długo z podjęciem decyzji o zemście. Kości zostały rzucone - wojna została wypowiedziana!

Do potyczki doszło o godzinie 23:56. Gdy czujność wroga przygasała, zaatakowaliśmy. Przeciwnik nie stawiał oporów, pomimo kilku zadrapań, nasza armia wyszła z potyczki bez większych strat.

Zmęczeni podróżą, bo walka przecież ciężka nie była, udaliśmy się całą gildią do karczmy, gdzie, resztkami sił, świętowaliśmy zwycięstwo popijając najlepsze piwo w okolicy!

-[WOJNA]-

Atakujący: Arctic Fencer

Obrońca: ReBeLs

stosunek graczy: 16 atakujących : 3 broniących

Witam z checia dolacze, jako, ze nie mieszkam w Polsce bede dostepny tylko w godzinach nocnych i wczesno porannych czasu polskiego. Moj nick: Usopp. Bardzo bym prosił o dodanie do Gildii.

Ja chetnie dolacze, nick na W3 to Raiss

są jeszcze dwa miejsca, potem stopujemy z rozwijaniem twierdzy na czas określony