Byłbym zainteresowany dołączeniem, ale mam dopiero 11lv i ogólnie to jestem początkującym jeśli chodzi o s&f - dajcie znać jak mocno się muszę podciągnąć by móc do Was wstąpić.
Nick w grze to kilopyruf
Byłbym zainteresowany dołączeniem, ale mam dopiero 11lv i ogólnie to jestem początkującym jeśli chodzi o s&f - dajcie znać jak mocno się muszę podciągnąć by móc do Was wstąpić.
Nick w grze to kilopyruf
Miejsca w naszej gildii są bardzo ograniczone. Zmusiło nas to do podniesienia wymagać rekrutacji. Na obecną chwilę przyjmujemy graczy z minimum szesnastym poziomem. Pozdrawiam.
Odeszlem z gildii z prostego powodu. Ava przeczytaj swój pierwszy post. Minęło 5 dni chcecie teraz jechać na pro topke bulenie kasy za zł wywalanie całego golfa na gildie. Nie mam za źle ze chcecie być w top ale zachowales sie nie kompetentnie do tego co pisałeś wcześniej. Chcesz komuś pomoc to pomagaj do końca a nie tworzysz chore zasady bo odwidziala sie tobie gildia dla nowych.
Powodzenia i dziękuję za mila atmosferę.
Odeszlem z gildii z prostego powodu. Ava przeczytaj swój pierwszy post. Minęło 5 dni chcecie teraz jechać na pro topke bulenie kasy za zł wywalanie całego golfa na gildie. Nie mam za źle ze chcecie być w top ale zachowales sie nie kompetentnie do tego co pisałeś wcześniej. Chcesz komuś pomoc to pomagaj do końca a nie tworzysz chore zasady bo odwidziala sie tobie gildia dla nowych.Powodzenia i dziękuję za mila atmosferę.
Okej, rozumiem - szkoda. Jednak nie ja podejmuję decyzję za wszystkich - daję wolność słowa. Wszyscy tego chcieli, zaś ja na to przystałem.
Powtarzam to po raz setny, gildia, która deklaruje swoją pomoc nowym graczom, nie oznacza 'gildia dla idiotów', pasożytów, czy osób, które mają zamiar zaglądać do gry na 5 minut dziennie, wykonując zaledwie 2 zadania z karczmy...
To, że gildia chce znaleźć się w topce, nie kolizuje z dobrą zabawą i pomocą nowym graczom, o ile ów gracz chce korzystać z pomocy i stosuje się do próśb i rad... Po za tym, wprowadzone są obowiązkowe wpłaty na rzecz gildii, żeby ją rozwijać, bonus do doświadczenia i złota przyda się przecież każdemu. Co do wydawania realnych pieniędzy, nie jest to obowiązek. Wyraźnie było napisane w wiadomości skierowanej do członków gildii, że mile widziane są wpłaty 1 grzyba dziennie, którego dostaje się za wykonanie zadania w karczmie, ale żeby odblokować możliwość wpłacania grzybów na gildie, trzeba najpierw wykupić, przynajmniej raz, za realne pieniądze grzyby ze sklepu, jak kogoś nie stać, to nie ma problemu, ale w takim razie niech wpłaca więcej złota... Myślę, że jest to dobre i logiczne rozwiązanie. Po za tym, otwarta została nasza strona www, na której widnieje nowy regulamin i nowe zasady. Większość graczy w gildii, chce progresu, dlatego poddaliśmy regulamin korekcie i zmieniliśmy nieco nasz styl gry. Link do strony: arcticfencers.pl - strona stale poddawana jest mniejszym bądź większym zmianom, więc mogą występować różnego rodzaju błędy.
Dodam, ze weszły jeszcze zasady dot. rekrutacji. Pojawiły się już w opisie gildii w grze, ale nie zostały jeszcze dodane na stronę. Pozdrawiam.
codziennie robie zadania za full podstawke +2 piwa, wplacalem wszystko z warty i zadan a i tak kicka dostalem, bo co, bo bylo tego kilkaset golda a nie kilka tysiecy jak grzybiarze?
no dziekuje pieknie za wyjebanie mnie na kilkaset golda.
codziennie robie zadania za full podstawke +2 piwa, wplacalem wszystko z warty i zadan a i tak kicka dostalem, bo co, bo bylo tego kilkaset golda a nie kilka tysiecy jak grzybiarze?no dziekuje pieknie za wyjebanie mnie na kilkaset golda.
Widzisz ile wpłacili Ci co nie kupowali nawet grzybów? Nawet Tjarnaglofi nie jest grzybiarzem a ma ponad 2k. Ty miałeś niecały tysiąc. Nie patrz na tych co mają poniżej 1000G na screenie, bo oni są od 2 dni w gildii.
Zamykam na prośbę autora. nowy temat tutaj http://mmorpg.org.pl/forum/topic/77023-arctic-fencers-shakes-fidget-w3/#entry599684
Witajcie!
Tworzę ów temat tylko i wyłącznie dla nowych graczy, takich co dopiero zaczynają swą przygodę. Jako, iż o godzinie 16 startuje nowy międzynarodowy serwer, zrobię szybko 10 poziom i założę gildię. To od Was będzie zależało jaką nazwę będzie ona nosiła. Chętne osoby które chcą dołączyć do nas proszę o wpisywanie swojego przyszłego nicku w komentarzach oraz o wypełnienie ankiety z jej uzasadnieniem. Jak już założymy gildię, nasz programista zrobi fajną stronkę gildyjną, na którą wszystkich serdecznie zapraszam. Będzie to miejsce, gdzie nie będzie jakichś kosmicznych wymagań odnośnie gry. Każdy jest mile widziany. Jedyną zasadą jaką będziemy się sugerować to - BRAK MULTIKONT. Nie chcemy by jedna osoba zajmowała dwa/trzy miejsca w naszych szeregach - dajmy innym szansę.
P.S Ja osobiście nie biorę udziału w ankiecie. Wyniki jej podam o 16:00.
Zapraszam również do TEGO tematu
coming soon...
CHĘTNYCH OSÓB 10/10 - przypominam liczba ta będzie się zwiększała w miarę wzrostu poziomy twierdzy.
1. Avementi
2. Hattoni
3. Vivandriel
4. Asmeroth
5. Ra22y
6. Aracarn
7. DarkManiak
8. Cicuta
9. Sildu
10. Mefisto
AKTUALNIE KONIEC REKRUTACJI - ZROBIĘ REFRESH TEMATU, JAK DOBIJEMY WYŻSZY POZIOM TWIERDZY!
Miejsca rezerwowe (po dodaniu poziomu twierdzy):
- lego74
- Tjarnaglofi
- Silles
- Latex
- MrFeniks
- Mystico
- Darkslayer
- Szturmowiec