Siemanko
Siemanko :D - Ania
Witaj Aniu Jak będziesz miała jakieś fotki lub nagrania jak grasz, albo Twoje koleżanki i będziesz chciała się nimi podzielić to chętnie wrzuce je na tego fp za pozwoleniem.
Witaj Aniu Jak będziesz miała jakieś fotki lub nagrania jak grasz, albo Twoje koleżanki i będziesz chciała się nimi podzielić to chętnie wrzuce je na tego fp za pozwoleniem.
NIE MAM PYTAŃ xD
Wiem że nie można przeklinać na tym forum więc powstrzymam się
Jesteś niedorozwinięty ??
Patrząc na te fotki "Dziewczyn grające w gry" to raczej "Prostytutki grające w gry"
Bo normalne dziewczyny nie rozbierają się,włączają aparat robią sobie selfi i wrzucają na fb...
Przepraszam ale nie wytrzymałem... Serio? Ja rozumiem poruszenie, bo osobniczka płci pięknej na forum to rzadkość, ale żeby nie było popeliny mogłeś chociaż na PW zapytać....
A żeby nie offtopować - Witaj nowa userko. Życzę miło spędzonego czasu na forum.
Przepraszam ale nie wytrzymałem... Serio? Ja rozumiem poruszenie, bo osobniczka płci pięknej na forum to rzadkość, ale żeby nie było popeliny mogłeś chociaż na PW zapytać....A żeby nie offtopować - Witaj nowa userko. Życzę miło spędzonego czasu na forum.
No wiesz,jest wyższa społeczność kulturowa i niższa
Witaj Aniu.. jakbyś miała ochotę w coś zagrać to wal śmiał
Witaj Aniu! Żebyś tylko szybko z tego forumka nie uciekła, bo przez takie gadziny niektóre co tu się wypowiadają, to się w patologię zmienił.
Cześć Aniu.
Dla porównania temat założony też dzisiaj, tyle że przez mężczyznę http://mmorpg.org.pl/forum/topic/67251-witam-czcigodnych-graczy-3/
Ahh te kobiety... Miłych dyskusji na forum życzę.
Dla porównania temat założony też dzisiaj, tyle że przez mężczyznę http://mmorpg.org.pl/forum/topic/67251-witam-czcigodnych-graczy-3/Ahh te kobiety... Miłych dyskusji na forum życzę.
Wiesz gimby myślą że zamoczą xD
Jako ze temat przywitalski, czuję się zobowiązany do wprowadzenia ciebie i małej przestrogi. W czym rzecz zapytasz. Odpowiadam czym prędzej. U admina zawsze zaczyna się od hehe, u tego szczególnego admina. Potem kolacja.............. ............. śniadanie, myślisz sobie że to ten jedyny, a w jego willi poranną porą będzie na ciebie czekał tylko szofer w Mercedesie E klasa żeby ciebie odprawić do domu i nigdy go już nie zobaczysz. Także nie daj się zbałamucić bądź silna. Nie wymagam wdzięczności, po prostu ratuje kolejną sikorkę przed złamanym sercem.Zapytasz się, skąd ta wiedza. Byłem u niego szoferem przez 14 lat.
I Ty brutusie...
Haha nie mogę z tego.
A tak na serio... mam nadzieje, że to był żart z tymi zdjęciami na fp ?
Witam Anię .Mało kobitek na forum więc dobrze ,że ktoś wpadł
.
ta dziewczyna to musi mieć z wami ubaw totalnie się poniżacie każdy kto drąży ten temat. Przywitajcie nową osobę i koniec tematu a jak szukacie dziewczyny to zostawcie swoje komputery/laptopy i wyjdźcie na zewnątrz. Żenada i jak mogę prosić pokasuje niepotrzebne komentarze pewnych osób mój również jeżeli będzie taka potrzeba.Dziękuję
Desperaci masakra . pozdrawiam.
Wolność słowa, zostawić temat! To i tak jest offtop i posty się nie nabijają, a jest śmiesznie. Koleżanka na pewno ma dużo frajdy! Do tego dużo możemy się o niektórych dowiedzieć. : D
Witam serdecznie sąsiadkę z Wrocławia
Jakbyś miała ochotę na rundkę w lola to wal... może nawet do GW bym wrócił bo ostatnio o tym myślałem.
My w małym gronie też mamy ubaw.
Fuji jak tam na Bahamach czy tam Karaibach?