Siemanko :D - Ania

Witaj jaki rzut samców :D ja tak się ciebie zapytam ulubione serie anime ?:)

Poczekajcie chwilkę, Idę po popcorn.

Jak mogłeś o mnie zapomnieć ;(

przepraszam ;*

Bez kłótni i spamu większego, bo pójdą warny.

( ͡° ͜ʖ ͡°) Witam ( ͡° ͜ʖ ͡°)

༼ຈل͜ I see what you wanna do

Witaj :)

52530736.jpg

Witaj Aniu, jeśli na avatarze to ty? To całe życie czekałem aby cie poznać !! <3

A tak na serio, zawsze ciekawi mnie zainteresowanie facetów na dziewczynę która gra w gry, przecież to normalna osoba jak każda inna, byle by nie przesadzała za mocno bo już parę takich poznałem. A nawet te dziewczyny które nie grają, można nauczyć ;p

Witaj jaki rzut samców ja tak się ciebie zapytam ulubione serie anime ?

Straszny :P Moje ulubione serie to obecnie zakończony Tokyo Ghoul, Death Note, Bleach, SAO - zwłaszcza pierwszy epizod :D

Witaj witaj :D

Witaj Aniu, jeśli na avatarze to ty? To całe życie czekałem aby cie poznać !! A tak na serio, zawsze ciekawi mnie zainteresowanie facetów na dziewczynę która gra w gry, nawet te które nie grają można nauczyć

:D Miło, że czekałeś - poczekaj jeszcze parę lat - tak z 90 i pogadamy.

Cześć i powodzenia w tym "kręgu"!!! Nabijam posty jak wszyscy ale jako jedyny nie liczę na cyber sex ale życzę wam wszystkim powodzenia w podrywach.

ugly-girl-meme-generator-bitches-be-like

Witaj Aniu baw się dobrze ;)

Witaj Aniu. Masz fajny gust. Noo może poza tym Metinem :P.

O kurcze, to musisz być jakaś w miarę sławna

http://www.3kropki.pl/p/piekna-kobieta-tatuaz-reprodukcja.html

Zostawię to tutaj i sobie pójdę, dziękuje za uwagę. Do tego zdjęcie robiła Ci osoba z bardzo dalekiego kraju, Patrizia Tilly, gratulacje

Nie oceniam, ALE... NorthernStar bardziej ładna.

Gwiazdeczka to jest numero uno zawsze.

Cwaniaczki :(

O kurcze, to musisz być jakaś w miarę sławnaZostawię to tutaj i sobie pójdę, dziękuje za uwagę. Do tego zdjęcie robiła Ci osoba z bardzo dalekiego kraju, Patrizia Tilly, gratulacje

Widzę, że w Internecie nic się nie ukryje :D Dziękuję :)

Ps. Na prośbę wielu chłopców - nie zrobię sobie żadnej nagiej sesji zdjęciowej - nie udostępniam profila na Facebooku oraz nie robię cyber seksu.

Pozdrawiam

Ps2. Dam jeszcze jedno zdjęcie ^^ Tylko mi nie płaczcie, że za mało...

Nie nic sie nie ukryje. Aczkolwiek tracisz na wiarygodnosci w ten sposób. W zasadzie to nie ma powodu Ci ufac poki timestamp sie na zdjeciu nie pojawi

http://www.maxmodels.pl/modelka-agax3.html

Stąd jest ta czarnobiała fota. Pozdrawiam.

Nie nic sie nie ukryje. Aczkolwiek tracisz na wiarygodnosci w ten sposób. W zasadzie to nie ma powodu Ci ufac poki timestamp sie na zdjeciu nie pojawi

Mam gdzieś Twoją wiarygodność :) Nie potrzebuję twojego zaufania :D