Ogólnie panowie ^^ Rozumiem, że macie obiekcje, że kobieta zarejestrowała się na forum. Mało wiary, tym bardziej, że jest ich 7,8 ?
Nie mam zamiaru udowadniać mojej płci bo jest mi to niepotrzebne
Jak chcecie ze mną porozmawiać to zapraszam na komunikator na którym siedzę wieczorami
.
Nie napisałam ale mam chłopaka i nie interesują mnie żadne romanse internetowe. A to, że napisałam - że jestem na avku na którym nie byłam (chodź bardzo podobna do mnie xD) sprawiło wam tyle zawodu i zwątpienia
Może i dobrze!
Więc czółeczko napaleni panowie
Jak napisałam wcześniej - nie sprzedaje się na prawo i lewo.
Powiadasz, że z Wrocławia? można znać mniej więcej jakieś położenie, obok czego? stwierdzę jedynie jak daleko ode mnie
Stare Miasto - Obok placu Powstańców Śląskich
Ale dokładnego adresu nie podaję publicznie gdyż nie mam po co.
Witaj na forum. Jeśli to nie marny troll, to powodzenia z tą grupą napaleńców .Jak wcześniej pisałem, nie wiem dlaczego akurat się tu zarejestrowałaś. To jak wyjść ubrana w suknie z mięsa do stada lwów. Ale cóż, co kto lubi .ps. tak, gwiazdeczka numero uno foreva!pps. jeśli będziesz mieć jakieś pytania, to nie do mnie.
Chcę złamać pewne stereotypy, że kobieta nie może grać w gry. Chciałabym abyście zdali sobie sprawę, że im bardziej naciskacie tym mniej kobiet zobaczycie na forum w grach (ujawnionych). Wiele moich koleżanek pocina w gierki typu COD, Diablo ![:P]()
Dlaczego się tak napalacie na kobietę, która gra? Jak chcecie poszukać kogoś do "ruchania" to chateria / interia itd.
Ja jestem kobietą graczem w krwi i kości. Nie wstydzę się tego i nie traktuję tego jak wejście w stado lwów tylko jak Pani obwieszona zabawkami do przedszkola.
Porównanie do lwów to powiedziałabym jak weszłabym do baru pełnym facetów na odludziu i pokazała cycki...