Siemanko :D - Ania

Widzę, że w Internecie nic się nie ukryje Dziękuję Ps. Na prośbę wielu chłopców - nie zrobię sobie żadnej nagiej sesji zdjęciowej - nie udostępniam profila na Facebooku oraz nie robię cyber seksu.Pozdrawiam

Potwierdzam, nie słać do mnie PW, chyba że o LOL chodzi, ale gardzę niższą dywizją niż platyna. Było nie było, paczamy prawdzie w oczy, jeśli trolling to gradki, jeśli nie to powodzenia na forum.

Poddaje się.

Swoją, nie moją. Ty masz być wiarygodne(?) nie ja. Marny troll jest marny, ale bait dobry

Potwierdzam, nie słać do mnie PW, chyba że o LOL chodzi, ale gardzę niższą dywizją niż platyna. Było nie było, paczamy prawdzie w oczy, jeśli trolling to gradki, jeśli nie to powodzenia na forum.Poddaje się.

W Lola gram tylko okazjonalnie :) Nie truluję, po prostu wpadłam się przywitać. Po drugie chciałam też wspomóc w rozwoju moją gildię w GW2 :)

Ok idę spać :* Dobranoc wszystkim

Troszę za dużo spamu mi ślecie na PW :P

Powiadasz, że z Wrocławia? :) można znać mniej więcej jakieś położenie, obok czego? stwierdzę jedynie jak daleko ode mnie :)

Witaj na forum. Jeśli to nie marny troll, to powodzenia z tą grupą napaleńców :).

Jak wcześniej pisałem, nie wiem dlaczego akurat się tu zarejestrowałaś. To jak wyjść ubrana w suknie z mięsa do stada lwów. Ale cóż, co kto lubi :P.

ps. tak, gwiazdeczka numero uno foreva!

pps. jeśli będziesz mieć jakieś pytania, to nie do mnie.

Siemka.

Witam serdecznie! :P

Hm.. Dziwne. Fajny Avek! Hejo..!

Ogólnie panowie ^^ Rozumiem, że macie obiekcje, że kobieta zarejestrowała się na forum. Mało wiary, tym bardziej, że jest ich 7,8 ?

Nie mam zamiaru udowadniać mojej płci bo jest mi to niepotrzebne :P Jak chcecie ze mną porozmawiać to zapraszam na komunikator na którym siedzę wieczorami :).

Nie napisałam ale mam chłopaka i nie interesują mnie żadne romanse internetowe. A to, że napisałam - że jestem na avku na którym nie byłam (chodź bardzo podobna do mnie xD) sprawiło wam tyle zawodu i zwątpienia :P Może i dobrze!

Więc czółeczko napaleni panowie ;) Jak napisałam wcześniej - nie sprzedaje się na prawo i lewo.

Powiadasz, że z Wrocławia? można znać mniej więcej jakieś położenie, obok czego? stwierdzę jedynie jak daleko ode mnie

Stare Miasto - Obok placu Powstańców Śląskich :) Ale dokładnego adresu nie podaję publicznie gdyż nie mam po co.

Witaj na forum. Jeśli to nie marny troll, to powodzenia z tą grupą napaleńców .Jak wcześniej pisałem, nie wiem dlaczego akurat się tu zarejestrowałaś. To jak wyjść ubrana w suknie z mięsa do stada lwów. Ale cóż, co kto lubi .ps. tak, gwiazdeczka numero uno foreva!pps. jeśli będziesz mieć jakieś pytania, to nie do mnie.

Chcę złamać pewne stereotypy, że kobieta nie może grać w gry. Chciałabym abyście zdali sobie sprawę, że im bardziej naciskacie tym mniej kobiet zobaczycie na forum w grach (ujawnionych). Wiele moich koleżanek pocina w gierki typu COD, Diablo :P

Dlaczego się tak napalacie na kobietę, która gra? Jak chcecie poszukać kogoś do "ruchania" to chateria / interia itd.

Ja jestem kobietą graczem w krwi i kości. Nie wstydzę się tego i nie traktuję tego jak wejście w stado lwów tylko jak Pani obwieszona zabawkami do przedszkola.

Porównanie do lwów to powiedziałabym jak weszłabym do baru pełnym facetów na odludziu i pokazała cycki...

Widzę że chłopaki zobaczyli dziewczynę? i już wielkie zainteresowanie. Oj będziesz miało tu adoratorów. Btw Siema

Widzę że chłopaki zobaczyli dziewczynę i już wielkie zainteresowanie. Oj będziesz miała tu adoratorów. Btw Siema

Nie potrzebuję adoratorów :) Ewentualnie kumpele i kupli do gry :P - Dlatego też na tym forum się zarejestrowałam.

Nie potrzebuję adoratorów Ewentualnie kumpele i kupli do gry - Dlatego też na tym forum się zarejestrowałam.

i to jest zachowanie bardzo mądre :) adoratorów nie trzeba mieć a im więcej kupelek i kumpli do gry tym lepiej :)

lol

http://www.maxmodels.pl/modelka-agax3.htmlStąd jest ta czarnobiała fota. Pozdrawiam.

Tu jest Ania tam Agnieszka jedna 19 druga 20 lat czyżby różne osobowości? Pewnie to pseudonim artystyczny ale nie ma tego złego też się pochwalę swoim "selfie" Na klatę pracowałem 30 lat.

Chcę złamać pewne stereotypy, że kobieta nie może grać w gry. Chciałabym abyście zdali sobie sprawę, że im bardziej naciskacie tym mniej kobiet zobaczycie na forum w grach (ujawnionych). Wiele moich koleżanek pocina w gierki typu COD, Diablo

Kto powiedział że kobieta nie może grac ? To właśnie ty myślisz stereotypowo że kobiety nie grają, podkreśliłaś to tym że o tym napisałaś Oo Dla mnie kobieta grająca w grę to nadal kobieta, a nie jak dla wielu graczy ''Bóstwo''. Żeby nie było nie hejtuje cie, ale głupotą było wrzucanie randomowych zdjęć z internetu, pisząc że to ty bo przez to wielu tutaj chłopaków wzięło się na pewno za robótki ręczne :D. A tak po wszystkim, to powodzenia na forum :)

Witam, powodzenia i wytrwałości na forum.

Cześć i powodzenia w tym "kręgu"!!! Nabijam posty jak wszyscy ale jako jedyny nie liczę na cyber sex ale życzę wam wszystkim powodzenia w podrywach.

Yyyy? Pytając o anime liczę na coś takiego? ;_; PS: Sry mam dziewczynę. ;/

Kto powiedział że kobieta nie może grac ? To właśnie ty myślisz stereotypowo że kobiety nie grają, podkreśliłaś to tym że o tym napisałaś Oo Dla mnie kobieta grająca w grę to nadal kobieta, a nie jak dla wielu graczy ''Bóstwo''. Żeby nie było nie hejtuje cie, ale głupotą było wrzucanie randomowych zdjęć z internetu, pisząc że to ty bo przez to wielu tutaj chłopaków wzięło się na pewno za robótki ręczne . A tak po wszystkim, to powodzenia na forum

Z całym szacunkiem :) Jak pisałam wybieram się na pedagogikę - nie chcę się sławić realnymi danymi w internecie - nawet imię. Z drugiej strony widzę, że najbardziej napaleni i dociekliwi znaleźli moje sesje i prawdziwe imię. Ale i tak proszę zwracać się do mnie Ania :)

Z trzeciej strony. Nie myślę stereotypowo. Większość kobiet boi się środowiska graczy bo rzucają się na nie jak pies na usmażony kotlet - co widać w tym wątku :P

No cóż, nie chcę Cię zniechęcać do siedzenia tutaj, ale skoro mówisz, że nie chcesz podawać prawdziwych danych to po co wrzucasz zdjęcie? Przecież w dobie internetów nie jest sztuką znaleźć Cię po wysłaniu nam zdjęcia. Śmierdzi mi tu hipokryzją, but who cares.

@up Koleżanka pisała, że to nie jej zdjęcie.