wczoraj zainstalowałem silka ale nie działa mi mam error 216 i w necie zero info jak to naprawić
Silkroad online
Wczoraj odpaliłem silka ( server demeter bo najmniejsze kolejki) i ludzi jest od groma, ci którzy biegają gdzieś po mapie normalnie odpisują. Gra się spoko, może nie tak jak x lat temu ale i tak gra jest przyjemna
pobralem silka ponownie ale nie dziala nikt z was nie ma problemow ?
Siema,gdyby ktoś chciał pograć jak za starych czasów to polecam prywatny server https://playorigin.com/ . EXP rate x3,a jak grasz w party to x5,lvl cap to narazie 90 ale z tego co widziałem to zwiększają co jakiś czas,brak botów i fajna międzynarodowa społeczność,na luzie można znaleźć party do expienia.Sam myslałem czy nie zagrać na iSro ale zniechęciły mnie boty,i wszechobecne turasy.Dopiero zaczynam,ale tutaj można poczuć ten klimat jak kilkanaście lat temu.
właśnie pobieram tego klienta i zobacze czy dziala podobno lepszy niz official pisza ludzie
zacząłem grać na originie napisz na priv jakiś kontakt to pogramy
tylko tam dziwnie nie ma zadnego questa na początku ani nic, wrzuca do gry i rob co chcesz
Są questy podaj discorda i wgl to ci wytłumaczę
dawaj do gry jaki masz nick ? i jaki realm bo ja w chnach
Smoczy też chiny
ok mój nick to sorakabot, aktualnie expie przy mieście mam 6 level. Aktualnie jest restart serwera btw wybralem sobie spear maina i tam niby pisze ze on jest pod magic dmg ale jak ? jak moze skile zadają psychical dmg
Jaki jest online na tym serwerze ?
ludzi bardzo dużo,w samym hotan caly plac zawalony straganami o 12 w nocy i nie są to multiclienty
Średnio ogarniam ogólnie Silka ale wydaje się być fajnym szybkim dynamicznym grindownikiem. Jakieś stronki z buildami poradnikami ktoś coś?
Dajcie namiary na jakiś discord lub coś
mam nick Ulek91 , gram na serwie Origin
ja mam nick sorakabot, gram na origin po stronie chińczyków aktualnie mam 17 level
doszedłem do polskiej gildii o nazwie BlackShine, jak ktoś chce dajcie znać
ja juz 44 level mam dawac do gry