polecam
Silkroad R ekipa do wspólnej gry
tez mi sie tak wyjdajeja bym pogral w TERA ONLINE gdyz od lutego jest darmowa ...
TERA ssie... niestety, tak bardzo chciałam grać w tą gre, ze wszytko dla niej rzuciłam, zainstalowałam i po 15 min gra w koszu wylądowała, oprócz ładnej grafy nic sobą nie reprezentuje... Jeśli nie chcesz grać to w ogóle po co się tutaj wypowiadasz? Zapewne jest 5 tysięcy innych postów o grach w tym o TERA online, może tam idź spamić, ze chcesz w nią grac?
Przyjemne pogaduchy na tsie, wspolne partowanie - Polecam
Tak przy okazji wylocilem dzisiaj "2 dimension hole", wiec jutro zapraszam wszystkich chetnych do party(35-50). Dajcie jutro na ts, albo tutaj znac kto by chcial i o ktorej by mogl taki wypad zrobic. Trzeba go zuzyc w ciagu 24 godzin ! Pospieszcie sie wiec, archeolodzy wymierajacego silka
ja mam dopiero 10 :S
Damy rade Sewei. Dzisiaj uslyszalem na tsie, ze pdbn Hawran stworzyl juz gildie. Moze to ktos potwierdzic?
Pewnie potwierdzi albo zaprzeczy sam Hawran jak wbiję.
@up Ja mam 36 lvl, mogę pójść ale czas mam do 14 albo po pracy około 23.
Potwierdzam, że stowrzyłem ale jako iż nie ma mnie narazie w domu nikogo nie zaproszę, ale jak tylko się pojawie to roześle zaproszenia
Skąd wziąłeś kasę?
Mamy gildie, jest nas coraz więcej i pniemy się powoli z levelami do góry. Zmienił się ts. Zainteresowanych proszę o pw
Chętnie bym zagrał, tylko pytanie moje... Warto? Jeśli tak to podajcie ts'a ; ).
Warto, nawet dla samego zobaczenia Ja zaryzykowałam i nawet nawet ci powiem xD
Tam siedzimy.
Edit:
Ah, nie zauważyłem drugiej strony ;P
Zapraszam do gry
Na gildie kase pożyczył mi facet z akademii, w której jestem.
miły gość z niego xD
Jeśli ktoś myślał, że już zakończyliśmy naszą przygodę z Silkiem, To się grubo pomylił.
Dzisiaj mieliśmy kilka wspólnych wypadów na uniqi. Walczyliśmy z Cerberusem, szukaliśmy Tiger Girl i zmagaliśmy się z Uruchi.
Jednak za każdym razem brakowało nam szczęścia i ktoś nam odbierał tytuł zabójcy uniqata.
W końcu powiodło się. Kiedy tylko pojawił się unikat, wszyscy zalogowani członkowie gildii, ruszyli na poszukiwania. Po szybkiej akcji Sparkowskeyego, który odszukał go, mogliśmy zlurować owe monstrum i rozpocząć heroiczną walkę, z bossem i jego poplecznikami.
Wielu z nas ginęło nawet po kilka razy, jednak zawsze powracali i walczyli do samego końca. Mieliśmy jeden kryzys, gdy nasz tank - KAMILOS poległ, większość z nas rozbiegła się w chwilowej panice,a unikat na krótką chwilę uciekł. Jednak gdy tylko przegrupowaliśmy się, wróciliśmy do sprawnej walki i szybko doprowadziliśmy jego pasek życia do zera. Tytuł zabójcy unikata zdobył KAMILOS, któremu gratulujemy.
A bossem, z którym mieliśmy okazje się zmierzyć był Uruchi (40lv).
Oto pamiątkowe zdjęcie:
Zatem pozdrawiam wszystkich i zapraszam do gry tych, którzy chcieliby wędrować po jedwabnym szlaku razem z nami.
Bardzo ciekawe sprawozdanie z akcji !
Do wszystkich niezdecydowanych!
Dogonienie nas na ta chwile nie stanowi zadnego problemu, nawet jesli komus ciezko by to szlo, jestesmy wstanie albo pomagac przy questach, albo ogarnac taxi. Wszystko do nadrobienia!

Kto tankował to tankował
To fakt, sparkowsky na 31 lvlu całkiem długo tankował unikata na 40lv
O kurczę Będzie to dla mnie nowe wyzwanie, kto wie? Może zostanę na dłużej. W ową grę grać będę pierwszy raz, także liczę na odrobinę pomocy z waszej strony
Jest jakiś kontakt z wami ? Bardzo bym prosił o to, aby ktoś napisał jeszcze dzisiaj do mnie na gg : 8716182, na jakim serwerze gracie itp.
Wysłałem ci info ogólne.
Dzisiaj mieliśmy dobry dzień.
Dlaczego ? Ponieważ niedługi czas po Uruchi, wybraliśmy się na Capitan Ivy. Niestety przy tym bossie nie będzie zwrotów akcji, ani specjalnie skomplikowanej walki, uderzyliśmy pełną mocą i szybko ubiliśmy niezbyt przyjazną panią Kapitan. Walczyliśmy w składzie: Daintyy , Wexus, Tamiya, Sparkowsky (kolejność przypadkowa).
Tytuł zabójcy Capitan Ivy, zdobyłem tym razem ja, czyli Daintyy
Gratuluję wszystkim walki i współpracy, a przede wszystkim zaangażowania.
Jak zawsze pamiątkowy screen:
I do zobaczenia na Jedwabny Szlaku