Dorzucę kilka zdjęć Ivy od siebie

Jeszcze z mojej perspektywy

Dorzucę kilka zdjęć Ivy od siebie

Jeszcze z mojej perspektywy

Mamy tylko pecha do Cerberusa, jakoś nie udaje się nam na niego zapolować.
Dzisiaj znaleźliśmy tiger girl. Udało mi się ją ubić jednakże z podekscytowania nie zdążyłem zrobić screenów.
Zapraszamy wszystkich chętnych do wspólnej gry, każdemu pomożemy
Chętnie dołączę może mi ktoś podać linki do downloadu, ewentualnie TS?
Z chęcią również bym pograł, jednak małe mam doświadczenie. Od siebie mogę udostępnić nieograniczony kanał na swoim serwerze Teamspeak (bez milionów innych kanałów).
@up Napisałem ci pw.
Ludzi przybywa, a gildia się rozrasta. Zapraszamy każdego chętnego/ną do wspólnej gry. Nie ważne czy dopiero zaczynasz czy masz już jakieś doświadczenie, każdemu pomożemy, nikogo nie odrzucimy.
W razie jakichkolwiek pytań można napisać do mnie na gg: 43669185.
Do zobaczenia na jedwabnym szlaku.
jak z populacją na serwerze?
przypominacie mi stare dobre czasy (gralem w silkroad'a ponad 5 lat) obecnie nie mam w co grac moze wbije do was
@damiano No ludzie grają, nawet nam uniqi ksują czasami.
Zapraszamy was
PS Mnie aktualnie jutro nie będzie cały dzień, może w nocy wbije na chwilę ale nie wiem. Jednakże na tsie praktycznie zawsze ktoś jest od godziny ~ 15.
Mozna prosic o dane na ts'a na pw ? dzieki z gory : )
@up Poszło
Ostatnio ubiłem Cerberusa z pomocą Sewei, Gotryego i Litomana Tym razem mam screena

Moge prosic takze o adres TS-a? mam kilka pytan i z checia chcialbym zagrac w silka, z gory dzieki
Witam, chętnie zagram, proszę o dane do ts'a
Dane poszły na pw zwiazane z ts'em
pewnie pogram z wami w weekend
Pewnie wbije jutro na TSa to pogdamy, dzieki za dane
Dla zainteresowanych, którzy chcą grać, a jeszcze nie mają postaci w guildi zawiadamiam, że zmieniliśmy ts'a.
Więcej informacji na pw
Dla tych co są już w guidli info w grze
Chętnie zacznę grać z wami. Można jakies info jaki server, jaki ts, i kim najlepiej grać?
@up poszło na PW
Dziwne wczoraj jeszcze hasla dzialaly, dzisiaj niestety nie. Co sie stalo?