Silkroad R ekipa do wspólnej gry

Dorzucę kilka zdjęć Ivy od siebie

ptkm.jpg

vyc5.jpg

dj5k.jpg

Jeszcze z mojej perspektywy ;)

hojc.jpg

Mamy tylko pecha do Cerberusa, jakoś nie udaje się nam na niego zapolować.

Dzisiaj znaleźliśmy tiger girl. Udało mi się ją ubić jednakże z podekscytowania nie zdążyłem zrobić screenów.

Zapraszamy wszystkich chętnych do wspólnej gry, każdemu pomożemy :)

Chętnie dołączę może mi ktoś podać linki do downloadu, ewentualnie TS?

Z chęcią również bym pograł, jednak małe mam doświadczenie. Od siebie mogę udostępnić nieograniczony kanał na swoim serwerze Teamspeak (bez milionów innych kanałów).

@up Napisałem ci pw.

Ludzi przybywa, a gildia się rozrasta. Zapraszamy każdego chętnego/ną do wspólnej gry. Nie ważne czy dopiero zaczynasz czy masz już jakieś doświadczenie, każdemu pomożemy, nikogo nie odrzucimy.

W razie jakichkolwiek pytań można napisać do mnie na gg: 43669185.

Do zobaczenia na jedwabnym szlaku.

jak z populacją na serwerze?

przypominacie mi stare dobre czasy :) (gralem w silkroad'a ponad 5 lat) obecnie nie mam w co grac moze wbije do was :)

@damiano No ludzie grają, nawet nam uniqi ksują czasami.

Zapraszamy was :)

PS Mnie aktualnie jutro nie będzie cały dzień, może w nocy wbije na chwilę ale nie wiem. Jednakże na tsie praktycznie zawsze ktoś jest od godziny ~ 15.

Mozna prosic o dane na ts'a na pw ? dzieki z gory : )

@up Poszło

Ostatnio ubiłem Cerberusa z pomocą Sewei, Gotryego i Litomana :) Tym razem mam screena :)

SRO[2013-_nsnpnsq.jpg

Moge prosic takze o adres TS-a? mam kilka pytan i z checia chcialbym zagrac w silka, z gory dzieki

Witam, chętnie zagram, proszę o dane do ts'a :)

Dane poszły na pw zwiazane z ts'em :)

pewnie pogram z wami w weekend ;)

Pewnie wbije jutro na TSa to pogdamy, dzieki za dane

Dla zainteresowanych, którzy chcą grać, a jeszcze nie mają postaci w guildi zawiadamiam, że zmieniliśmy ts'a.

Więcej informacji na pw :)

Dla tych co są już w guidli info w grze :)

Chętnie zacznę grać z wami. Można jakies info jaki server, jaki ts, i kim najlepiej grać?

@up poszło na PW ;)

Dziwne wczoraj jeszcze hasla dzialaly, dzisiaj niestety nie. Co sie stalo?