Silkroad- szukam ekipy ;D

To jest ewenement ludzie czy wy nie macie innym sposobow komunikacji? Zrobie konferencje na gg i dogadajcie sie, lol.

A tak w ogole to na jakim serwie w koncu gramy? XD

Dobre , ale niektórzy ciągle czegoś nie wiedzą up ma rację konferencja już by się przydała . Co prawda lepsze to niż 150 identycznych tematów. Serwer to jakiś z Ó E Ó [AD] , jakoś tak się zwie .

Dlatego mówię, zrób ktoś ankietę z wyborem serwer(csro lub isro), damy 1 dzień czasu na głosowanie, następnie zobaczymy wyniki i wybierzemy serwer, który odpowiada bardziej ludziom ;D

Tak ale do rozmów w sprawie gry , pytania i to wszystko powinno być kierowane np na takie gg . Tak to do pewnego stopnia zaśmiecamy forum .

Dodaj ankietę i zobaczymy jaki będzie wynik . Nie możemy pisać tu takich postów jak ty jeden wcześniej " Zaraz zagram , gra ktoś teraz?"

Coś w tym stylu ;D z tym musimy się dogadać poza forum .

Ale jak już mówiłem wcześniej nie pamiętam jak się dodaje ankietę, może ktoś dodać? ;D

Proponuje tak. Osoby które chcą grać w silka zgłoszą sie do KOMSCIKA na gadu-gadu jeśli wyraźi na to zgodę, a na forum przestaniemy spamować bo to troszkę denerwuję.

Ok ja się zgadzam to dobry pomysł. Dajemy ludziom 1 dzień na podjęcie decyzji, wszyscy którzy chcą grać na iSro zgłaszają się do mnie na gg, a ci którzy chcą na Csro piszą do Kristal(o ile wyrazi zgodę ;).

Ja nie wiem czy i tak bede grac odypcha mnie ten "Lagowany swiat" + tamci maja +77 a my nie...

Yyyy... ja chcę grać na ISRO nic nie pisałem o CSRO mała pomyłka :D

A co tam jest na isro takiego ciekawego powiedz mi.:>

A co ciekawego na CSRO,KSRO,VSRO? Krzaczki? Ja z chęcią bym pograł na SunSro(mam konto) ale tam trzeba kupić konto więc nie wiem jak z wami.

Nie o to mi chodzi, czy dostajesz cos na start ,etc..

A to przepraszam. Tak na start dostajesz questy, broń, skille :D. Nie no żartuje nic nie dostajesz.

Na globalach nic nie dostajesz po za 2x bonusy 60 i 100% Exp Helper .

Na csro tylko był ten event z +77 bronią .

To Lipa a nie ma servera 4fun szkoda....

Serwery 4fun to privy z high rate.

weźcie się kur*a zastanówcie w końcu bo robicie burdel w tym temacie

Spokojnie....Nie tak agresywnie, ja już się dogaduje na gadu. Będąc agresywnym nie pasujesz do tego forum, a cenzura ci nic nie da. Moderator/admin bedzie chciał to zamknie albo powkleja bany, a tego nie chcę.

tylko ze mnie to wnerwia trochę bo nie bo tu znaczki nie bo tu globiec nie bo tu +2k expa

No to w końcu na czym gramy? Mówię najlepiej dodać ankietę i rozwinąć to głosowaniem. Mniej problemu, mniej kłótni ;D