Ta i nie ma ludzi.. Nie widziałem jak na razie ani 1 gracza.. Expi się podobnie , nie wiem czy na globcu nie byłoby lepiej grać tam przynajmniej więcej ludzi , a botów już mniej.
Silkroad- szukam ekipy ;D
I jak sie gra na tej wersji co teraz gracie? Nie ma lagow, botow, kolejek i innych idiotyzmow? :>
Pisałem Ci przecież że na iSRO już nawet nie ma kolejek , tutaj nigdy ich nie było , botów jak botów tutaj rzadko się spotyka albo wgl bo to tylko playerzy , lagów nie ma chyba że masz nie wiadomo jakiego neta.
UP: Dokładnie boty na iSRO prawie wymarły , nie ma kolejek ,a ludzi jest dużo , są CTF'y i wolf za 1mln - tanizna.
Na csro to chociaż uniqa można ubić ale to samo na isro ze szczęściem zrobimy. Co prawda tam nie dostajemy SP na początek więc lipa trzeba farmić albo jechać na gap - 5 około .
Davee nie pisz na globalnym czacie bo cie zbanują
Ja ci pma wysłałem człowieku... globalny to jest ten ''żółty'' chat
spoko
Ale sluchajcie tutaj za potworka tego z tasaka 20% na japonskim 4 lvl wy ty fy?
Ja odpadam. Mało ludzi , Fortress wary w nocy.. Exp jak na globcu.
A ja moze sie dolacze.
Nie odbierzcie mnie zle,ale cała ta wasza eskapada jest smieszna.
Od pierwszej strony widac bylo,ze nic z tego nie bedzie.
Anyway good luck,jak sie w 20 stronach wyrobicie z zebraniem teamu to bedzie dobrze.
Nie odbierzcie mnie zle,ale cała ta wasza eskapada jest smieszna.Od pierwszej strony widac bylo,ze nic z tego nie bedzie.Anyway good luck,jak sie w 20 stronach wyrobicie z zebraniem teamu to bedzie dobrze.
A tak może coś na temat jeśli można ?
Ci co chcą to się zebrali koniec . Ja szczerze wolałbym na iSRO już grać ale nie ma tam chętnych bo wszyscy myślą że są tam same boty i kolejka do logowania .
A jak z tymi kolejkami to wygląda ?
Tylko na ZSZC musisz czekać 4 godziny około na innych serwach - globalach - nie ma kolejek no -.-
http://www.rev6.com/servercapacity/
widzicie te procenty? do gry wbija się za pierwszym/drugim razem.
grałem jakiś dobry miesiąc temu.. i faktycznie sytuacja na serwerze znacznie się polepszyła.
No to pograłbym na czymś oficjalnym i bez kolejkowym ;}
Więc od razu mówię iSRO aktualnie stoi otworem , także pozostaje kwestia zasranej farmy;/
Nie nic takiego nie ma ;D Są lagi, ale małe ;D Jest pełno miłych i przyjaznych Polaków(idioci nie umieją się zajerestrować ;D) Zaraz wbijam na csro gra ktoś? Nick: ForEverKoxik, klasa: Rogue/cleric.
Jeśli mamy grać na globalu, to musi być większość ekipy za nim. Jeśli większość będzie grała to i ja zagram, wybierze się najlepszy serwer i załatwione ;D Ja osobiście mógłbym zagrać na globalu tylko ta zasrana farma mnie przeraża ;D
Jeśli ISRO to ja jestem chętny tylko jak będzie przynajmniej 6 osób do grania
Jakbym wiedział jak się dodaje ankietę dodałbym ;D Może ktoś zrobić ankietę, do wyboru iSro albo Csro ;D
Cóż serwer na iSRO wybrałoby się najmniej zaludniony , a same braki w farmie w pt są niwelowane , bo zazwyczaj mamy gap - 5 około .
Czy też nawet gap 0 żeby można było itemki założyć a w czasie gdy będzie lvlowanie pomiędzy degree to by się pofarmiło troszkę.
Także sama farma w pt nie jest aż tak niezbędna jak do gry solo .
Napisaliście w kilka osób 10 stron w 3 dni nawet nie wiedząc do końca na jakim serwerze grać. Jak nie ja to ,któryś inny moderator zainterweniuje. Już posypały się tutaj 3 warny za złamanie regulaminu. Widzę ,że świetnie się dogadujecie tylko ,że streśćcie się.