Mam clienta ver 1.148.... pff
za 30 min będę miał 1.165.
Mam clienta ver 1.148.... pff
za 30 min będę miał 1.165.
Rate są takie same jak na globalu, tak wolno leci, ale ja lubię takie gry z takim expem ;D
P.S Davee najlepiej ściągaj clienty i patche za pomocą programy FlashGet, dużo szybciej, sprawdziłem to na swoim wlasnym przykładzie ;D
Ja na razie w grze nie jestem pozniej bede a co do gry to powiem ze ja sie nie lapie bo pierwszy raz w silka gram i chyba party
xp'ienie bedzie najlepsze...
Co do iraasty skoroo zangielszczenie nie jest legalne to powiedz mi czy hazard keyami do open bet jest legalny..
Ale expienie w party zostawimy chyba na następny weekend, wtedy już wszyscy będą mieć clienta i all problemy będą naprawione, więc będzie można w spokoju grać i expić ;D
do następnego weekendu to ja już 25+. Btw ściągam przez flashnet.
Mogę wszystko wyjaśnić gram w silka już ho ho z 5 lat Także jak nie będziecie czegoś wiedzieć to piszcie do mnie na gg .
I w sumie racja nikt nie będzie czekał do następnego weekendu bo to tego czasu z 30+ na pewno będzie więc najlepiej albo dziś albo jutro zacząć grać na 1 z serwerów.
Grasz Euro czy Chinolem? ;p To ja proponuje żebyś wybrał serwa i podał jego nazwę, żeby każdy już mógł wbić.
Mi się launcher dopiero patchuje więc wybierzcie serwer ja spróbuje was dogonić z lvlem
Jak coś to najwyżej ja popykam z Iraastą Chinolami a wy Euro i później się spotkamy , ciekawe ilu nas zostanie.
Jak grałem w silka to pamiętam że się nie nudził , on ma w sobie to coś ;p. A joby to w ogóle odlot w endgame.
A kim chcesz grać jako chinol ? Bo mnie się już znudziły chinole ;D
Jeszcze jak nas tylu będzie to kasy nie brak dzięki jobom
OOO to spoko, że tyle chętnych juz jest ;D Ja gram euro, rogue robię(jeszcze nie wiem jaka subke zrobić ;D), serwer jakoś tak Ó e Ó E [AD], piszcie do surokiro, bo ja na razie nie na swoim kompie jestem ;D Zna ktos dobrą subke dla rogue? Przydam się wogle w pt ? ;D A co do jobów to jak nas tyle będzie to szybko kasę zdobędziemy tylko, że ja będę grał częściej w weekend niż w tygodniu ;D
Olalilscie mnie, fuckajcie sie ignoranci.
Pisałem że pewnie Full str bowman fire/light/cold
Rogue luruje mooby na tanka, on je trzyma a dpsy - wizardy wykańczają ich chorym dmg ;D
Także w pt to 1 rogal ew 2 to już max
Skład powinien być mniej więcej taki
Wizard x4
Tank x2
Cler x1
Bard x1
to wersja 1 teraz 2
Wizard x4
Tank x1
Rogue x1
Cler x1
Bard x1
Oczywiście to są standardowe przykłady party przy których exp jest bardzo efektywny wiadomo że jak na moobach dajemy bez problemu rady to zamiast clera mamy kolejnego barda
Bard ma skille na zwiększenie o kilka % ataku phy lub mag , oczywiście lepiej mag bo to wizardzi mają obowiązek eliminować mooby.
Party ustawia się na Auto Share czyli exp leci do każdego a itemy losowo do ludzi mniej więcej po równo . Jest też możliwość żeby ustawić kto więcej zadał dmg dostaje itema ale to by nie było sprawiedliwe wobec Buffów , czy nawet tanków Jakieś lvle już wbiliście czy czekacie na resztę ?
Olalilscie mnie, fuckajcie sie ignoranci.
Napisałeś jednego posta z pytaniem o global , więc Ci odpowiem , Joymax coś tam zrobił z tymi botami i teraz spotyka się tylko graczy botów , a na serwa wbijasz za 1 razem .
Ok spoko, a co mi za subke doradzisz SeRien do rogue, żebym był dobry w pvp i w miarę ogarniał pve ;D ? Z góry dzięki. Ja na razie 6 lvl mam ;D Od którego lvl najlepiej w party grać ? ;D
Jak was tak dużo w Euro to może jednak wiz/bard.. jeszcze nie wiem jaką farme..
ok wbijam do gry ;p
Robię wizka żeby grać z wami. Podajcie nicki , mój to Ezeahh
/edit
Zobaczyłem wizka i jednak zostaje przy chinolu , ciekawszy imho.
Nie, ja tam za bardzo nie lubię grać magami ;D Muszę znaleźć tylko jakąś subke do rogue, żebym był dobry w pvp i ogarniał pve ;D
Wbije około 20 na silka ;D
komscik
Dobrym wyjściem byłby cler , na pvp możesz się leczyć , od 40 lvl jest Recovery Division co chwile leczy nieustannie otrzymane obrażenia , oczywiście Bless Spell na 30 sekund + zwiększa Ci się znacznie mag i phy def , przykładowo normalnie od mooba dostajesz 300 dmg , z zarzuconym dostajesz około 10 , oczywiście z lvlem rośnie ilość dostawanego defa . Także to dobry wybór na pvp dałbym mu 8/10
Bard - cóż da Ci tylko do expa speeda i Noise także mało przydatna subklasa dla full STR może 3/10
Warlock - buffów nie masz jak w powyższych , na pvp wymiata ale nic nim nie zdziałasz na pve jak jesteś Full STR , bo ilość zużytych mana potów by była kosmiczna , chociaż zapewne nie wyrabiałbyś się z potami . Dlatego jest to bulid jedynie dobry pod pve , solo exp odpada , jedynie w party . Ale wiadomo całą grę nie będziesz expił w party , także przy samotnym expie miałbyś problemy . Mimo tego wszytskiego dam mu też 8/10
Musisz decydować czy chcesz uniwersalne wyjście jako cler , heal i na pvp i na pve oraz przydatne buffy na statusy , czy bard dla 2 skilli wg bezsensu potem jak będziesz miał dużo kasy kupisz sobie potki na speeda .
No i warlock bez buffków ale świetny pomysł na pvp . Pooglądaj filmiki na YouTubie i sam wybierz co Ci odpowiada
Dodam że na cSRO niestety nie można kupić w Stable wolfa (pet atakujący ) na reszcie globali się da tu niestety nie ;/ Ale to nie problem po dłuższej grze powinniśmy mieć dużo kasy a chinole maja tutaj taką manie że kupują w Item Shopie itemki i sprzedają je na Stallach także można kupić takiego wolfa jak nas będzie stać . No chyba że masz zamiar wydać trochę realnej forsy żeby go kupić co wg mnie jest zbędne bo potem i tak Cię na niego będzie stać .
I 2 ostatni minus to to że nie ma CTF'a - Capture The Flag , świetna zabawa na wszystkich lvlach , cóż da się to przeżyć od kiedy wprowadzili tam 11d i jest battle arena od 100+ , chciałbym jeszcze powiedzieć że jest tam dużo Polaków a eventów też jest sporo
Chyba zrobię rogue/cleric, podoba mi się to, 300 zamiana na 10 ;DD
Wiesz to był przykład , ale w istocie mniej więcej tak jest . Na Giganty i Giganty Party się przydaje
Ja sam myślę czy by tankiem nie zagrać bo on ma dużo w sumie do roboty i trzeba mieć ogarniętą osobą na to miejsce , a nie chce żeby od kogoś
kto nie zna dobrze swojego obowiązku zależało życie party . Bo taka prawda rogue jest full str jak tank ale nosi Light Armor, ma mniej hp i mniejszy def.
O Casterach nie wspomnę oni w Robe więc maja tylko na mag defa zbroje a że idą Full Int to lipa ;D
Ja za jakieś 15 min będę mógł grać . W party najlepiej grać od samego początku , mooby Party są dopiero od 10 lvl'a także myślę że koło 8-12 lvl się spotkamy i zaczniemy walczyć razem , lub tez od razu
Gracie na Division 1 czy Division 2 ? bo nie wiem w sumie