Silkroad- szukam ekipy ;D

Division 1, a serwer coś takiego Ó e Ó E [AD], coś takiego, jakbyś nie wiedział, który pisz do surokiro, bo ja nie wiem czy dziś wbije jeszcze ;D A co do tanka to najlepiej będzie jak tą ogarniętą osobą będziesz ty i zrobisz go ;D

P.S Piszcie tu swoje nicki żebym wiedział kto już gra ;D Mój to ForEverKoxik, gram rogue/cleric ;D

Mi to zwisa , praktycznie wszystkimi bulidami grałem , więc będę zadowolony tylko z współpracy :P

Aha spoko ;D

Kurde aktualna wersja to 1.176? Bo taką mam i gdy tylko włączam start mam , że silkroad przestał działać , widać muszę ściągnąć z waszego linku.

Trochę się wkurzyłem ale widzę że 40 min się będzie ściągać client :D

Tak aktualna wersja to 1.176, mi wszystko działa ;D

Nie wiem jednego, warlock taki slaby na pve? ...

Warlock to postać Full Int - żeby jakieś konkretne dmg zadawała i nie czerpało od ciula many , on robi full str więc to słabe wyjście

Warlock/Cler - to dobre połączenie do expa ładujesz DoT'y z warlocka i ew leczysz się clerem chociaż czasem nie musisz bo warlock ma w skillach że trochę hp z skilla dostaje , takie vampiric skille ;D

Pisałem że słaby do pve będzie dla niego , jak idziesz full int to proszę bardzo ;P

Dobry na pvp i pve, tak czytałem bynajmniej, a co ?

Jedno mnie dziwi sluchajcie CHinski server i tylko 20% za Stos siana z tassakiem :> nie smierdzi globcem?

Zgłaszam się, napisz do mnie na Gadu-Gadu. : P

Jedno mnie dziwi sluchajcie CHinski server i tylko 20% za Stos siana z tassakiem :> nie smierdzi globcem?

Myślałem że to powszechne wśród globali że śmierdzą globcem :D

To po prostu chiński global , tylko mniejsze wymagania na lvl .

Mam jedno pytanie. O co chodzi z tymi wymaganiami na lvl?

Już wyjaśniam :P

Przykładowo

1 lvl potrzebuje 1000 expa żeby wbić 2 lvl - global angielski

1 lvl potrzebuje 800 expa żeby wbic 2lvl - global chiński

Czyli po prostu szybciej wbijasz lvl niż na iSRO .

Aha to spoko dzięki za wyjaśnienie ;D Już wiem, dlaczego szybciej wbiłem na CSRO 6 lvl niż na globalu angielskim ;D

sorki za lekki offtop gra ktoś teraz ?? http://img140.imageshack.us/f/serwnaktrymgramy.jpg/ tu macie serw na którym gramy

Mi się ściąga jeszcze bo tamten client uszkodzony zdaje się mam .

Za około 15 min będę miał wszystko więc wtedy w grze mnie znajdziecie .

Ja mogę za chwile wbić na 15 min ;D

Ja wbije zaraz, mam już 7 lvl chinolem ;p. Ale delay jest..

Jaki delay ? okej ja jestem na tym serwie co pisaliście nick : SeRien postać : Warrior/Cleric jak co właśnie zaczynam :D

Jaki delay ? okej ja jestem na tym serwie co pisaliście nick : SeRien postać : Warrior/Cleric jak co właśnie zaczynam

I jak sie gra na tej wersji co teraz gracie? Nie ma lagow, botow, kolejek i innych idiotyzmow? :>