"Skarga" i post z NDA

hhahaha bol d*py fanog GV i tyle...Guru pokazal , ze to gniot na , korego czeka moze max 50 osob...i tyle w temacie.

Po 1 to nie GURU zlamal NDA tylko jakis gracz...wiec sprawa zakonczona...Dobrze , ze jutro poneidzialek i do szkoly pojda coponiektorzy adwokaci:)

@donek, widzę, że ty chyba olałeś szkołę już dawno temu ...

A co do wypowiedzi kilku osób. Piszecie, że osoby broniące tytuły i popierające Chirona to, cebulaczki i fanboye, bo guru 'obraził' polski tytuł, który jest w alpha i złamał NDA, a gdy inne gry miały NDA i posty się pojawiały to nikt nie płakał... Myślę, że z tym płaczem dotyczącym NDA było/jest tak, że nikomu nie chciało się zakładać tematów dotyczących tego zagadnienia, bo wiedzieli, że jest to walka z wiatrakami. Jak widać, w końcu ktoś taki temat założył i wszyscy wylali teraz swoje żale. Ten cały 'krzyk' o NDA już nie dotyczy samego CV, ale ogólnej sprawy, więc nazywanie kogokolwiek cebulaczkiem, czy fanboyem nie do końca może być zgodne z prawdą, ale wybaczam, wiem, że myślenie boli.

Dajcie spokoj, robicie z jakiejs glupoty mega problem...

Jak ktos ma wlasny mozg, to zauwazy ze to jest NDA i nie bedzie gdzies szedl i hejtowal. Troche wiary w ludzi, serio...

@donek, widzę, że ty chyba olałeś szkołę już dawno temu ...A co do wypowiedzi kilku osób. Piszecie, że osoby broniące tytuły i popierające Chirona to, cebulaczki i fanboye, bo guru 'obraził' polski tytuł, który jest w alpha i złamał NDA, a gdy inne gry miały NDA i posty się pojawiały to nikt nie płakał... Myślę, że z tym płaczem dotyczącym NDA było/jest tak, że nikomu nie chciało się zakładać tematów dotyczących tego zagadnienia, bo wiedzieli, że jest to walka z wiatrakami. Jak widać, w końcu ktoś taki temat założył i wszyscy wylali teraz swoje żale. Ten cały 'krzyk' o NDA już nie dotyczy samego CV, ale ogólnej sprawy, więc nazywanie kogokolwiek cebulaczkiem, czy fanboyem nie do końca może być zgodne z prawdą, ale wybaczam, wiem, że myślenie boli.

cba410e483e9.jpg

Masz, zasłużyłeś.

Posiłkują się Wikipedią NDA to legalnie zawarta umowa pomiędzy co najmniej dwiema stronami, które zobowiązują się do wymiany poufnych materiałów lub wiedzy z zastrzeżeniem ich dalszego nierozpowszechniania.

NDA na GV dotyczy gracza i producentów. Nigdzie nie jest napisane że jeżeli ktoś złamie tą umowę to osoba trzecia nie może użyć tych materiałów. Wszystko jest zrobione legalnie a odpowiedzialność za niedotrzymanie umowy należy do osoby aktywnie grającej i jednocześnie udostępniającej nielegalne z punktu widzenia umowy treści.

Widzę, że mnie nie zrozumiałeś.

@Misiael

Dobrze, że jesteś taki inteligenty, jako jedyny masz racje i piszesz z sensem na tym forum. Co byśmy bez ciebie zrobili?!

EDIT; W takim razie D Z I Ę K U J E M Y nasz wybawco!

Widzę, że mnie nie zrozumiałeś.

Jeśli piszesz bez sensu to się nie dziw.

Jestem za zamknięciem tematu. Guru się wypowiedział, kwestie udostępniania NDA zostały omówione. Nie opłaca się nakręcać shitstormu.

Up@- Jestem, mam, piszę. Prawdopodobnie krzyczelibyśmy w internecie jak ty.

244.jpg?new=1

Kurde niedziela, wieczór, upał jak już nie wiem co a ci walczą o to czy popierać polskie gry czy nie czy mieć w d*pie nda czy nie.

no i po filmikach, autor pewnie dostal "pouczenie" od YT:)

koniec płaczu

Panie Moderatorze, czas zamykac... przynajmniej do momentu kolejnego gameplaya z NDA, a nastapi to pewnie niedługo

W takim razie, aby uchronić temat przez niepotrzebnym spamem zamykam go.

Chodzi mi tutaj o tekst, który jest obecnie HOT - O materiały z Gloria Victis. Wnoszę o ich usunięcie z głównej strony ze względu na obowiązujące NDA. Normalnie nie miał bym bólu d*py, ale niestety, wystarczy poczytać komentarze, i widać, że inteligencja 80% "ludzi" którzy piszą coś na głównej, jest na poziomie ujemnym. Nie wiem czy ludzie nie rozumieją, że ten materiał nawet nie jest z pre-alphy, to jest po prostu czysty silnik. Moim zdaniem, jako największy portal o MMO w polsce, powinniśmy wspierać naszych rodaków na tym podwórku, a wstawiając taki materiał, w którym 80% głupków nie przeczyta nawet słowa, a odpali tylko gameplay (NDA, przypominam) tylko i wyłącznie zaszkodzi produkcji. Taka głupia osoba pójdzie teraz na inne forum dyskusyjne, i będzie spamowała jaka ta gra jest gówniana, bo on sobie "obejrzał gameplay", i zainteresowanie, ale też ocena gry, spadnie.
Tak więc cały ten post, razem z NIELEGALNYMI materiałami musi zostać usunięty.