Dziękuję bardzo, czekam na ich cofnięcie i wyciągniecie konsekwencji wobec moderatorów, którzy sypią warny jak z rękawa.
I do tego więcej luzu, szczególnie administracji.
Dziękuję bardzo, czekam na ich cofnięcie i wyciągniecie konsekwencji wobec moderatorów, którzy sypią warny jak z rękawa.
I do tego więcej luzu, szczególnie administracji.
Jestem od 4 lat czynnym użytkownikiem forum a od niespełna 3 członkiem ekipy. Moja "moc" jak to nazwałeś jest spora
trudno dostane warn albo bana ale muszę to napisać
XAORUS Tylko się nie posraj ta swoja mocą
Ja się odwołałem jedynie do mojej skargi w innym temacie, gdzie dostałem warna za coś co nawet nie miało miejsca. Chociaż nie chce mi się do tamtego wracać to jednak przydrożę szybko o co chodziło. Mianowicie w temacie o zakup laptopa za 4000zł do grania napisałem swoją opinię o tym, iż komputer stacjonarny byłby lepszy, gdyż laptopy to przepłacanie za coś co po prostu nie nadaje się do grania. Osoba, która założyła temat nie podała w żadnym razie, że potrzebuje laptopa ze względu na podróże, więc mój komentarz nie był żadnym offtop'em. Jeżeli jednak ktokolwiek uznałby mój komentarz za offtop to zgodnie z regulaminem nie powinienem za niego dostać NIC innego jak informacja, ponieważ Nigdy wcześniej nie dostałem takie pouczenia. A tutaj ni z tego ni z owego Warn za offtop co jest równoznaczne z tym, że moderator NS uznał iż Nagminnie uprawiam offtop. Ciekawe jak nie mając nawet dość dużo komentarzy na forum, aby to zrobić?
Hihihih opinia jakiegoś tam "szarego usera" mi dynda hhihihihihi sory musiałem Swoją drogą takie gadanie o komputerach w tematach laptopowych raportuję ja. Bo skoro trzeba laptopa to poleca się laptopa a nie komputer.
Samuraj może zaczniemy od tego, że musiałbyś w końcu zrozumieć, że nie masz kompletnie racji. To, że twoje ego wzięło górę i musiałeś wytknąć błąd innej osobie to twój błąd, na przyszłość np. powiedz, że ma błąd a skoro jesteś tak inteligentny i wiedziałeś o co chodzi w temacie to przy okazji mogłeś odpowiedzieć na jego temat, czego nie zrobiłeś, wiec w tym przypadku po prostu chciałeś zaspokoić swoje ego w/e. I o czym ty chcesz tutaj rozmawiać? Tak samo, co do podawania przez Ciebie argumentu by otworzyć ponownie temat, no to chyba jasne, że mod musi wiedzieć co chcesz wnieść do tematu, bo jakby każdy nagle doznawał olśnienia i każdy by chciał, żeby otworzyć mu temat od tak, to to się mija z celem. Na koniec powiem to co powiedziała NS, czyli TEMAT ZOSTAŁ WYCZERPANY. Pogódź się z tym, przemyśl swoje zachowanie i tyle. A to, że nie jestem od dziś w internecie to nic nie znaczy bo zachowujesz się jak ostatni burak, nie widząc niczego oprócz swojej osoby. I tak jak Salek mam dość twojego ciągłego marudzenia o nie wiadomo co, jak jest ci, ąz tak źle, nikt się tobą nie interesuje to stwórz własne forum bądź tam adminem/modem i żyj swoje w swoim świecie i tyle.
PS. nie, nie jestem lizodupem,czy też kolesiem z ekipy z forum, oni kompletnie mnie nie znają i jestem dla nich jak pusta kartka, więc nie zamierzam niczego z tego mieć. A teraz zacznie się hejt na Xaorusa, bo nie jest on obojętny i wyraża swoje zdanie. To, że jest videomakerem nie czyni z niego Mickiewicza czy kogokolwiek innego, on jest taki sam jak my i ma prawo używać i myśleć dokładnie tam samo jak my. A to co wasze posty dały w tym temacie skoro od niego są nic nie warte?
Xaorus przestań wreszcie się tutaj wypowiadać bo nic nie dałeś z siebie do tematu, a jedynie się kłucisz. To co teraz jest rozmową, nie na temat i powinienieś dostać pouczenie. Przepraszam, że tutaj to napisałem jednak nie chcę go zgłaszać, ani nic więcej, jedynie pouczyć bo tylko robi niepotrzebny spam na temacie, który nie jest do tego przeznaczony.
@Xaorus dobrze że nie oglądam twoich filmików, bo twój poziom wypowiadania się na tym forum daje wiele do życzenia...
No to dostanę pouczenie i co mam płakać? Odpracuję to jak to zrobiłem z całą resztę moich warnów, które do tej pory miałem. Nie będę przecież robił awantury na całe forum jaka to moderacja i administracja jest tragiczna
Trudno Sokoren, żebyś mówił coś innego, jeżeli sam mnie zraportowałeś.
Ja uważam, że żałosny jesteś ty, ponieważ po raz kolejny nic do tematu kompletnie nie wnosisz.
Przepraszam, że zapytam bo może o czymś nie wiem, ale jaką MOC w tej sprawie ma Videomaker?
A co ma zwykły szarak do powiedzenia? Wyjmij ten kij z tyłka i przestań czepiać się o byłe błahostki.
Czepiacie się Xaorusa teraz, a on tylko odpowiedział na bezsensowny, nic nie wnoszący post Samuraja. Jesteście po prostu żałośni. Prosiłbym moderatora/admina o zamknięcie tego tematu, bo naprawdę został już całkowicie wyczerpany, wszystko zostało wyjaśnione przez Salka i nie ma sensu kontynuować tego bezsensownego spamu.
Nawet mi się nie chciało czytać tych pierdół.
DO MODERACJI:
ZAOSTRZENIE KAR A ICH EGZEKWOWANIE, TO DWIE RÓŻNE SPRAWY. MY PROSILIŚMY O ZAOSTRZENIE KAR, A NIE O WLEPIANIE WARNÓW KAŻDEMU POSTOWI, KTÓRY NIE WPISUJE SIĘ W GUST MODERATORÓW. PRZESTAŃCIE UŻYWAĆ TEGO ARGUMENTU, BO ROBICIE TO NIEUDOLNIE.
Czekam na warna, bo przecież piszę z capsem, więc jestem agresywny!
Poza tym, coś tam ostatnio czytałem, że administracja miała rozmowę na TS-ie, tak? I co? A, na tym forum jesteśmy statystykami.
@Sokoren
Blah, blah, blah - ja też wbiłem jakieś 300-400 postów bez warna.
@Xaorus
A mnie śmieszą ludzie, którzy w dyskusji używają jeden, ułomny argument i to w dodatku ten sam. Widać jak bardzo jesteś niekompetentną osobą.
A tak w ogóle, to od kiedy dobra moderacja polega na zamykaniu tematów? To chyba trzeba tam siedzieć i warnować użytkowników, a nie zamykać temat? Jak szukacie kogoś do zamykania tematów w których robi się burdel, zamiast moderowania go, to ja się zgłaszam. Nic trudnego, po prostu wszystkich oleję.
Kinya11 Otóż to Salek powiedział, że sprawę załatwi. A mnie niech się czepiają i tak jakoś się tym specjalnie nie przejmuję. Przelatuje przeze mnie jak lekkie śniadanie
P.s Śmieszy mnie robienie z siebie bohatera w stylu "Czekam na warna". Nam kompletnie nic takim postem nie udowadniacie natomiast i rewolucjoniści z takich osób marni.
Żeby tylko liczba widzów Xaorus nie przeleciała jak lekkie śniadanie, bo to co tu piszesz może ci się odbić czkawką i stracisz widzów (tych normalnych, bo gimbaza zostanie na pewno z tobą ;p) to i stracisz też sponsorów od których dostajesz sprzęt żebyś im reklamę robił xD
Okey Samuraj, ja myślę tak ty myślisz tak, to nie istotne w tym momencie, tylko powiedz mi gdzie tu ktoś popełnił błąd skoro sam admin twierdzi np. że NS podjęła dobrą decyzję. Co do Lemana to zgodzę się z tobą, że mógł się wypowiedzieć i tutaj Salek na pewno o tym z nim pomówi, bo sam tez nie wiesz jaką sytuacje ma Leman, moze akurat ma jakiś ciężki okres i nie miał do tego głowy, tego nie wiesz, albo najzwyczajniej to olał. bądź co bądź ja jakoś udzielam się na forum i nie łapie warnów, więc wystarczy nie pisać jak na kwejku czy innych portalach społecznościowych nie trolować, a nie ma się problemu z administracją. Tyle od mnie, mam nadzieję, że więcej warnów nie dostaniesz i nie będziesz musiał marnować swoje jak i innych czasu na wyjaśnianie go. miłego dnia.
Aero i tutaj pokazałeś jak 0 pojecie masz o tym co dzieje się na portalu i jak wygląda praca tutaj. Sponsorów hahahhahahahahha. Nie skomentuję tego bo szkoda słów na niekompetentną osobę bez wiedzy To było stwierdzenie na poziomie Guru=Chmarus XD.
Specjalnie teraz przewertowałam forum odnośnie starej sprawy samuraja oraz w jaki sposób został zamknięty temat.
Samuraj dostałeś od moda słuszną karę, jak sam podałeś z wiki co to znaczy Off-topic to powinieneś wiedzieć o co chodzi. Temat był zatytułowany "Windows 7 64-bity czy da się zamienić". Kolega tam popełnił błąd no i trudno poprawiłeś ale poza poprawką, która ni jak nie odpowiedziała na zasadnicze pytanie nie dodałeś NIC. To również jest na różnych forach traktowane jak OFF-topic aby był porządek. Prosta logika jest pytanie dajesz odpowiedz. Co do działania NS jak najbardziej na miejscu, bo to znowu była walka, która nic nie wnosiła tylko sobie ludzie do gardeł skakali a teoretycznie główny problem został w tyle. Więc już nic sensownego nie było wprowadzane do tematu. Dlaczego osoby, które poprawiły kogoś z błędem i dopisały mały off-top nie dostały ostrzeżenia? bo pod ich poprawką znajdowała się również odpowiedz konkretna na dany temat.
Naprawdę samuraj schowaj dumę do kieszeni bo akurat nie masz racji. AAA i żeby nie było nie jestem jakimś fanem administracji moje wypowiedzi opierają się czysto o to co czytam pod każdym tematem i nie mam żadnej specjalnej rangi, przywilejów czy przypadkiem innych powiązań.
Ten spór nigdy się nie skończy, bo obie strony myślą, że to oni mają racje. Tylko że jedna strona jest z góry przegrana, bo nie ma tu kompletnie władzy. Wszystko zostało wyjaśnione, sprawa warnów zostanie sprawdzona, temat o który tak bardzo się wykłócałeś został wyczerpany i zamknięty. Nie ma sensu dalej się gryźć, pozostaje naprawdę zamknąć ten stek bzdur.
A, Samuraj... Mówisz o gronie wspólnej adoracji. Mój Kochany, też w takim siedzisz, mimo że nie jesteś tego świadomy .
Ten spór nigdy się nie skończy, bo obie strony myślą, że to oni mają racje. Tylko że jedna strona jest z góry przegrana, bo nie ma tu kompletnie władzy. Wszystko zostało wyjaśnione, sprawa warnów zostanie sprawdzona, temat o który tak bardzo się wykłócałeś został wyczerpany i zamknięty. Nie ma sensu dalej się gryźć, pozostaje naprawdę zamknąć ten stek bzdur.A, Samuraj... Mówisz o gronie wspólnej adoracji. Mój Kochany, też w takim siedzisz, mimo że nie jesteś tego świadomy .
Popieram
Sokoren
Co do lemana,juz Ci cos mowilem odnosnie spekulacji w rozmowie.
Co do moich postow i warnow. Jestem tu od 2011 i mam mało postow, bo zawsze pisze przemyslane posty, a nie spamuje jak glupi i mam po 2k postow jak niektorzy tutaj.
Moim (nie)skromnym zdaniem to teraz wszyscy bez wyjątku piszecie nie na temat!!!!!!!!! Co ma kwestia Xaorusa czy kogoś tam wspólnego z NS? Może i zachowuje się jak rozpieszczony bachor - jeśli tak uważacie i chcecie o tym porozmawiać ZAŁÓŻCIE NOWY TEMAT.
Ludzie ogarnijcie się bo czasami zachowujecie mało poważnie.
Co do tematu NS - fakt, faktem trochę przesadza. Robi coś, po czym ucieka. "Zablokuję temat bo tak uważam, pytania do kogoś innego z adminów". Takie trochę przykre.
Sam dostałem warna sa pierdołę i głupotę... jednak formalne złamałem regulamin i szanuję decyzję administracji, którą z tego miejsca pozdrawiam. o/