Smite - Co nowego?

Kiedy ma być następny patch ? Coś czytałem, że mają być jakieś zmiany dla junglerów.

https://pbs.twimg.com/media/Cb2G6jQVAAA6Dy8.jpg:large

Dziś na assaulcie udało mi się walnąć 4-tą pente. W przeciągu miesiąca 2 penty, więc nie jest źle ;>

http://steamcommunity.com/id/calvex/screenshots/?appid=386360

Strasznie słabych przeciwników mi wylosowało 

https://www.smitegame.com/match-details/?match=228055814

1.Skadi wygląda nieźle(ma być assassinem z zwierzakiem(kit podobny ma być do Rexxara z Heroes of the Storm). Potem podobno ma być znowu japoński bóg/bogini Kitsune(jeden passive/abillity został znaleziony o nazwie Nine Tails)

2.Na assault łatwo penty można dorobić.

3.Raczej dało wam przewagę. Dorzuciło przyznaję dobrych bogów. Dobrze,że u mnie nie ma 10x Guan Yu pod rząd,bo penty by się sypały(trzeba wyczuć wroga i tyle).

PS:Skiny,które dojdą w najbliższym czasie:

http://smitedatamining.com/smite-pts-3-2-3244-1-datamining-new-skins-and-season-ticket-2016/ (Do zobaczenia skinów)

-Chaac-late Rabbit

-Recolory skinów za gemy(dziwne)

-Ra Futuristic

-Rama Millitary(podobny do Rambo)

-Season 3 Ticket(2016)

-Raijin Rock Star

Skiny,które dojdą trochę później(dalej niż skiny wyżej)

-Skin do Thanatosa,Xing Tiana,Cupida,Sol i Aresa.

-Jakaś paczka founderowa dla Xboxa.

Ja ostatnio miałem 20k gemów i już nic nie mam :D Tych skinów na pewno nie kupie - no może się skusze na skina do Chaaca :D Teraz czas zmienić taktyke, zamiast kupować skiny z tych lipnych skrzynek, to będę kupował tylko z odysei, bo te skrzynki, to czysty hazard... żeby dorwać skina dla chronosa (ten 8 bit czy jak on sie zwie), to wydałem chyba 3k gemów, dopiero na samym końcu poleciał :v A jak ten skin Chaaca będzie w skrzynce, to nawet nie kupuje.

Co do assaulta, to fakt. Mam 4 penty, wszystkie wbite na 30 lvl i wszystkie na assault ;)

Mam pytanko co do bety na PS4 : czy dobrze zauważyłem, że póki co są tylko tryby do walki przeciw komputerowi? Nie znalazłem trybu 5v5 graczy tylko jakieś areny vs komputer.

dizzydom
Nie pobrało Ci całego smajta. Całość waży chyba coś około 7,3gb. Ale odpalić możesz już od 3. I wtedy masz coopa. Na "pełnej" będziesz mógł grać 3v3 i areny pvp.

Jako,że na 100% wiadomo co będzie w patchu 3.3 to trzeba zrobić streszczenie:

-Nowy skin(z kategorii Gundam) Reaper Tech Thanatos

-Nowy skin Devil Horns Raijin(czyli Raijin Rock Star)

-Nowy (i chyba ohydny skin dla mnie) Guttersniper Cupid......nawet sama karta odstrasza

-Epsilon Sol(skin drużynowy....... z ubraniem dla Sol :I)

-Sol Mastery Skins

-Xing Tier 2 skin

-Fire Elementals mają teraz wskaźnik przybycia

-Frenzy daję teraz +10 True dmg przeciw objective

-Sunder teraz jest rzucany w ciągu 0.2 s

-Breastplace of Valor kosztuję o 200 gp więcej

-Bulwark of Hope teraz ma pasywkę 150+10hp per level(razem odcięto 100hp z tego itema w passive) oraz efekt ucieka po 20s,

-Imperial Helmet kosztuję o 100 gp mniej

-Teraz Popular Items pokazuję 10 najbardziej wykupywanych itemów osobno do każdego trybu oddzielnie

-Dodanie New Player quest

-Amaterasu teraz zadaję z Heavenly Reflection 50/90/130/170/210

-Artemis:Ultimate teraz atakuję miniony jak nie ma w pobliżu boga

-Usunięto Cripple z Training Exercise u Chirona razem z 10% healing bonus za stacka w passive.

-Dispel Magic u Isis spowalnia tylko o 20%

-Prana Onslaught u Ravany ma zwiększone CD o 2s a Overhead Kick teraz ma wymienione CD 20/18/16/14/12

-Disapparate u Sol nie stunuję

-Bladed Arrow i jego odpowiednik u Ullra zabiera teraz 50/55/60/65/70 many oraz Expose Weakness i jego odpowiednik nie może być zdjęty przy zmianie stance(oraz zmieniło się jego CD na 18s).

Jak się dowiem z jakiego miejsca będzie Reaper Tech to zedytuję(skin jest warty wg. mnie).

Skin do Raijina biorę w ciemno, Sol faktycznie byłaby lepsza bez tego wdzianka, Xingtian z gatunku "znajdź pięć szczegółów różniących obrazek od oryginału".

Zamiast kolejnego skina do Kupidyna, mogliby zainteresować się Kronosem, Nezhą lub inną Awilix.

I nie podoba mi się zabranie Sol stuna.

Te roboty, mechy jako skiny w ogóle mi się nie podobaja

a może jakiś skin do guana? albo artemis?

Żeby nie było tak miło, skin Kupidyna poleciał do skrzynki 1/25.

A w nowym samouczku można zarobić całkiem sporo łaski, biorąc pod uwagę, że każdą jego część robi się parę minut, to na plus.

Żeby nie było tak miło, skin Kupidyna poleciał do skrzynki 1/25.

A w nowym samouczku można zarobić całkiem sporo łaski, biorąc pod uwagę, że każdą jego część robi się parę minut, to na plus.

Tutorial na plus,bo każdy może dostać zawsze skina do Thora za darmo z favorem i xp(dla nowych w sam raz). Zawsze jest tak,że lepsze lub dziwaczniejsze skiny lecą do skrzyni(w najgorszym przypadku 1/60 albo nawet 1/80)

a może jakiś skin do guana? albo artemis?

Kolejny co myśli dobrze. Skin do Guana,Artemix,Ne Zhy,Arachne(ona naprawdę "NIC" nie ma) itd. byłby przydatny. Sam zrobiłem kilka projektów dla Guana(bardziej stylizowany na członka bandy motocyklowej),Arachne(coś w 25% wzorowane na Omnidronie),Artemis(bardziej futurystyczna wersja,ale bez mechów) i Ne Zhy(bardziej wzorowane na wszelakich "Bounty Hunterach w Galaktyce"). I nadal nic.

Te roboty, mechy jako skiny w ogóle mi się nie podobaja

To są gusty i gusty. 30-35% projektów na skiny przez społeczność jest brana pozytywnie(czy w części czy w całości).

Skin do Raijina biorę w ciemno, Sol faktycznie byłaby lepsza bez tego wdzianka, Xingtian z gatunku "znajdź pięć szczegółów różniących obrazek od oryginału". 

Zamiast kolejnego skina do Kupidyna, mogliby zainteresować się Kronosem, Nezhą lub inną Awilix.

I nie podoba mi się zabranie Sol stuna.

Mi też się nie podoba(od strony Achievementa,który stoi bez sensu) oraz z innych powodów. Ten stun pozwalał na ucieczkę przed lepszymi graczami. Teraz z łatwością lepsi gracze mogą spokojnie poczekać na koniec skilla(przez prowokację) a potem wrzucić wszystko.

Dodatek specjalny:Przez "jakiś czas" jest bug i można zagrać Skadi mimo jej braku na liście bogów.

1.Odpal mecz

2.Posiadaj God Packa

3.Na samej dole jest "odblokowany kwadrat".

4.Voila

Tutorial może wam nie działać(jak nie działa to czekać na patcha) jak coś.

Season Ticket ma być podobno w 3.4-3.5

Ta niewidzialna postać to podobno nie Skadi tylko Jing Wei, chińska bogini wychodząca po niej. Tak czy siak naprawili to już.

Co do tej Sol to wy tak serio? Przecież ona może wychodzić na 3 z klatki Odyna (W-T-F), poza tym nie wiem czy wiecie ale ten ognisty szlak jaki zostawia zadaje w cholerę dmg, nikt normalny nawet teraz nie będzie za wami ganiał bo się spali, chyba, że jakoś bokiem. W ogóle moim zdaniem ta jej 3 powinna zostać zupełnie zmieniona no bo sorry ale Beadsy i Aegis w jednym skillu? Nie bez powodu jest Tier SSSSS i na rankedach albo jest banowana albo pickowana, innych opcji nie ma.

Ta niewidzialna postać to podobno nie Skadi tylko Jing Wei, chińska bogini wychodząca po niej. Tak czy siak naprawili to już.

Co do tej Sol to wy tak serio? Przecież ona może wychodzić na 3 z klatki Odyna (W-T-F), poza tym nie wiem czy wiecie ale ten ognisty szlak jaki zostawia zadaje w cholerę dmg, nikt normalny nawet teraz nie będzie za wami ganiał bo się spali, chyba, że jakoś bokiem. W ogóle moim zdaniem ta jej 3 powinna zostać zupełnie zmieniona no bo sorry ale Beadsy i Aegis w jednym skillu? Nie bez powodu jest Tier SSSSS i na rankedach albo jest banowana albo pickowana, innych opcji nie ma.

Albo robią udane prowo i 3 wychodzi.

Dajcie mi te skiny, to wykupie całą skrzynkę :D

bun_bun_nox_by_duckui-d9tak81.png

Hirez pls

Warto wspomnieć o nowym patchu, który wprowadził kilka ciekawych rzeczy. Pierwszą z nich jest nowy bóg - Skadi, bogini zimy. Jest to postać z panteonu nordyckiego, a jej umiejętności opierają się na fizycznych obrażeniach zadawanych z dystansu. Więcej na jej temat znajdziecie pod tym linkiem http://smite.gamepedia.com/Skadi

Kolejną sprawą jest wprowadzenie "S3 TICKET". Cena biletu to 450 gemów. Po zakupie, bilet zostaje przypisany do konta, oraz zostaje odblokowana skórka do Bellony - "SPL 2016'. Dodatkowo, za każdą wygraną grę , otrzymuje się punkty, za które można otrzymać dodatkowe bonusy w postaci skrzynek 'enigma box', ekskluzywnych skórek do Ra i Ramy, awatara, skórki do totemu wizji i wiele, wiele innych ciekawych rzeczy.

Wprowadzone zostały także nowe skrzynki - 'Spring Holiday" - cena 400 gemów. Można z niej zdobyć ekskluzywne skórki do postaci i wardów w klimacie Wielkanocnym,

Doszły też nowe skórki do Artemis(Recon - 600 gemów) i Chirona(Hellrider - 400 gemów). Dodatkowo doszło do zmian w cenach przedmiotów i kilka buffów/nefów bogów. Więcej na ten temat możecie poczytać na stronie głównej SMITE-a lub odwiedzić kanał 'SMITE by Hi-Rez Studio' na Youtube.

Warto wspomnieć o nowym patchu, który wprowadził kilka ciekawych rzeczy. Pierwszą z nich jest nowy bóg - Skadi, bogini zimy. Jest to postać z panteonu nordyckiego, a jej umiejętności opierają się na fizycznych obrażeniach zadawanych z dystansu. Więcej na jej temat znajdziecie pod tym linkiem http://smite.gamepedia.com/Skadi

Kolejną sprawą jest wprowadzenie "S3 TICKET". Cena biletu to 450 gemów. Po zakupie, bilet zostaje przypisany do konta, oraz zostaje odblokowana skórka do Bellony - "SPL 2016'. Dodatkowo, za każdą pierwszą wygraną grę dnia, otrzymuje się punkty, za które można otrzymać dodatkowe bonusy w postaci skrzynek 'enigma box', ekskluzywnych skórek do Ra i Ramy, awatara, skórki do totemu wizji i wiele, wiele innych ciekawych rzeczy.

Wprowadzone zostały także nowe skrzynki - 'Spring Holiday" - cena 400 gemów. Można z niej zdobyć ekskluzywne skórki do postaci i wardów w klimacie Wielkanocnym,

Doszły też nowe skórki do Artemis(Recon - 600 gemów) i Chirona(Hellrider - 400 gemów). Dodatkowo doszło do zmian w cenach przedmiotów i kilka buffów/nefów bogów. Więcej na ten temat możecie poczytać na stronie głównej SMITE-a lub odwiedzić kanał 'SMITE by Hi-Rez Studio' na Youtube.

Nie za pierwszy win. Za każdy win.

I nie kupuję(z tego co pamiętam) lecz zdobywa jako osiągnięcie pułapu pkt.

Co do zdobywania punktów, to mój błąd, owszem za każdy win otrzymuje się lp. Do drugiej kwestii się nie odniosę, bo nic takiego nie powiedziałem.

Chiron nareszcie dostał jakiegoś porządnego skina, kusi do zakupu, oj kusi :)

Nagrody z Ticketa to jak na razie bieda, Hi-rez się nie postarał tym razem. Oprócz skina dla Ra i Ramy, to same recolory.
A nie, przepraszam. Bellona dostała wianek na głowę.

Nagrody z Ticketa to jak na razie bieda, Hi-rez się nie postarał tym razem. Oprócz skina dla Ra i Ramy, to same recolory.
A nie, przepraszam. Bellona dostała wianek na głowę.

W sumie zaczęto to co zrobili dawno temu.

Seria 400-600 gem skin recolor była od dawna. Ale przyznam rację,że mogli chociaż dodać skiny do postaci z małą ilością(i są mało popularne)

Tylko wiecie,że nagrody w tickecie nie są jeszcze pełne ? Mogą dojść jeszcze skiny itp. bo pula punktowa nie jest jeszcze zamknięta.