SMITE - temat ogólny (dyskusja o grze, buildach, postaciach itp.)

Jaki build pod Xbalanque?

Witam ! mam parę pytań do SMITE :D

1. czy to jakby LoL w 3rd person?

2. czy można grać normalnie czy są jakieś kluczyki do tej gry? gra w fazie BETA?

3. jaką najlepiej postać wziąć na początku?

4. ta gra wymaga dobrego kompa?

Intel Core Duo 2 Quad (4-rdzeniowy) @2.33 GHz

ATi Radeon 3600 HD 512 MB

3 GB RAM...

5. trzeba pobierać klienta ?

1. coś takiego ale są mniejsze mapy. 2. gra jest bez kluczy bo jest w fazie open beta 3.zależy od tego jak lubisz grać 4. nie wiem nie znam się na tym 5. tak PS: zły temat

Temat dobry. "Smite - temat ogólny" so....

Co do pytań:

1. MOBA w 3rd person - czyli coś w tym stylu, ale lepsze.

2. Open beta, bez kluczy.

3. Z tych łatwiejszych polecam Ymir, Artemis, Neith, Hun Batza, ale to wszystko zależy od Ciebie.

4. Powinno działać, ale nie jestem pewien.

5. Tak, ta gra ma klienta. Jak wyobrażasz sobie MOBA trzecioosobowego w przeglądarce? O.o

Sorka że zmieniam temat ale chcialem sie zapytac czy ktos z was moze nagrac filmik jak to zainstalowac bo mi wyskakuje cochwile crash dialog jak to naprawic wilmiki wyslijcie mi na emeil - cypeknowak2001@gmail.com

warn_ico.png
Eghm literówki ~ NS

@UP A mogę nagrać film o korzystaniu ze słownika?

warn_ico.png
Ja mogę nagrać o czytaniu regulaminu, just for u ~ NS

Witajcie wczoraj po patchu z kali przy postaciach przy z skórkach powyskakiwały mi te słoneczka jak by ,że moge kupić skórke tylko tak naprawde nie moge jej kupić, to jakiś bug czy faktycznie można kupić skórke nie mając gemów i favorów?

To chyba pokazuje że możesz kupić postać a nie skórkę.

To chyba pokazuje że możesz kupić postać a nie skórkę.
Ale to mi wyskakuje przy ikonach skórek nie postaciach.
Ale to mi wyskakuje przy ikonach skórek nie postaciach.

Ja też takie coś mam, ale nie ma co się tym przejmować.

Ten znaczek informuje cię, że jeśli chcesz kupić skina , to musisz kupić postać , dlatego masz ten znaczek również przy skinach, poniewaz nie możesz kupić samego skina nie mając danego boga.

Ten znaczek informuje cię, że jeśli chcesz kupić skina , to musisz kupić postać , dlatego masz ten znaczek również przy skinach, poniewaz nie możesz kupić samego skina nie mając danego boga.

Lol.. chyba odwrotnie ? Ten znaczek wyskakuje na bogu którego mamy, a nie którego chcemy kupić.

btw. odkąd zmienili te menu miałem takie lagi, że masakra, dopiero dziś zorientowałem się, że gram na North America xD

jemu chodziło o skiny

No mi też chodzi o skiny. Jeśli masz boga i chcesz kupić skina to masz ten znaczek, jeśli nie masz boga to w ogóle tego znaczka nie ma bo jest kłódka.

to chyba się pozmieniało ... no cóż nie grałem miesiąc ( co poradzić matura)

Słoneczko pokazuje dostępność skina - nie wszystkie są dostępne - niektóre są tylko okazyjne i już nie do kupienia, natomiast lagi wczoraj były ponieważ servery EU były wyłączone i wszyscy grali na NA.

Jaki build pod Ah Muzen Cab

Nu wa

Nu wa to postać która jak się przemieni wali z auto ataku, czyli build dość podobny do Freyi.

Shoes of Focus (+15% cdr)

Polynomicon

Demonic Grip

Telkhines RIng

Rod of Thauti

Gem of Blinding

Jak wyżej :)