Siemka!
Jak niektórzy wiecie lub nie wiecie, jutro rusza bardzo dobry, jednak dość mocno pomijany przez graczy tytuł : Dungeon Fighter Online
Można już tworzyć konto i pobrać clienta gry, szczegóły TUTAJ
Z mojej strony pada pytanie, czy ktoś z was, drodzy użytkownicy Forum, wybiera się aby sprawdzić to nowe uniwersum?
Jeżeli tak, to proszę o podpisanie się nickiem, jakiego będziecie używać w grze, bądź umówmy się na jakiś TS, i pograjmy razem! )
Update.1
1. TS : 178.217.187.112:8474 [ Dungeon Fighter Online DFO] (Zapraszam chociażby dzisiaj! - hasło : dfo)
2. Informacje o eventach dla Open Bety TUTAJ
3. Informacje o grze (po angielsku) - TUTAJ
Ewentualne pytania pod tematem, wiadomością prywatną lub na TS. Mam nadzieję że wszyscy którzy pisali komentarze o TS zauważą tę wzmiankę.
Update 2.
1. Fatique Points (FP) - nie wiem czy rozumiecie sytuację, ale DFO w które mogliśmy wczoraj zagrać stoi na koreańskim cliencie. Jako że w Korei jest prawny zapis o ograniczeniach grania (skośniaki maniaczą po 27godzin dziennie), FP zostało przeniesione tutaj. Weźcie też pod uwagę fakt, że jest to "BETA", i developerzy mają jeszcze czas na zmianę tego systemu, co na moje oko i tak się stanie. Mnóstwo ludzi zadeklarowało, lub napisało już do Supportu prośby o zniesiecie FP. Was też zachęcam, będziecie mieli realny wpływ na rozgrywkę!
2. Problemy z czarnym screeenem, wejściem do gry lub wyborem serweru
Sposób I - Podziękowania dla kogoś z TS'a , buziaczki mordo :**
1. ŚCIĄGNIJ
2. Odpal LeInstal
3. Kliknij ppm na ikone gry > LocaleEmulator > Run as Japenese
4. GRAJ:)
Sposób II - Podziękowania dla Derpblade!!
-> Wejdźcie w panel sterowania
-> Zegar, język i region
-> Zmień lokalizację
-> Zakładka: "Formaty"
-> Ustawienia Dodatkowe
-> Symbol dziesiętny macie domyślnie jako przecinek ",", zmieńcie go na kropkę ".".
Sposób III - Podziękowania dla Zireael !!!
Panel Sterowania > Region i język > Format: Angielski (Stany Zjednoczone) > Administracyjne > Zmień ustawienia regionalne > Angielski (Stany Zjednoczone)
3. Community
Jeżeli chodzi o nas, to wczoraj w godzinach od 9.00-14.00 i 21.00-01.33 przewinęło się na TS'ie ponad 30osób. Wciąż serdecznie zapraszamy, zawsze pomożemy, wszystko wytłumaczymy.
Bawmy się,
pozdrawiam, xViolet