Społeczność DFO [Dungeon Fighter Online]

U mnie ten sam problem co u was. Czarny ekran i crash ;/

Tez mam czarny ekran i crash ktos wie jak to naprawic?

Mam to samo, Win 7

Też mam to samo, Win 8.1 pro

Go to Control panel>Region and language>and change Format to English( United States)

Lubię to! · 12 min
xD POMAGA
Go to Control panel>Region and language>and change Format to English( United States)Lubię to! · 12 min xD POMAGA

Działa !!! dzieki wielkie :)

Pomaga, mi działa po zmianie formatu jezyka :)

Dzięki działa. Jaki serwer wybrać?

Serwer to chyba NA EAST ? Wydaje mi sie ze to bez roznicy jednak

Ja wybrałem West bo wschodni sąsiedzi nie są zbyt przyjaźni -.-

Ok gra się włącza tylko przy wyborze channelu wyskakuje "You have been disconected. Please check your network connection." Ktoś też ma coś takiego?

Ok gra się włącza tylko przy wyborze channelu wyskakuje "You have been disconected. Please check your network connection." Ktoś też ma coś takiego?

Musisz próbować po innych channelach. Mi tak wyskoczyło tylko na EU East i na 2 innych channelach a na innym 3 się udało :)

east czy west ?

Póki co już jest przerwa techniczna, na razie nie logujcie nawet.

Moze wprowadza servery Europejskie

Nie wprowadzą raczej, zapraszam na ich twitcha
http://www.twitch.tv/dfodanjun

Nie od dziś wiadomo, że jakakolwiek wersja globalna gry = amerykańska ewentualnie SEA tyle, że bez bloka na ip (jak wiele innych nieglobalnych gier). Innymi słowy gry dzielą sie na europejskie i takie, na których mamy wysoki ping, żadne znowu "global".

Czyli co, nie ma nawet sensu zaczynac skoro nie ma eu serwerow bo lagow moze w solo rozgrywce nie ma ale pvp beda na pewno wiec nie ma nawet co czasu marnowac ... a myslalem ze sobie popykam w to.

IGN: Aranisus

Serwer: East

Klasa: Slayer -> Soul Bender

Tylko stworzyłem postać, będę pewnie po 18.

IGN: Shiuil
Serwer: East Coast
Klasa: Slayer -> Berserker

Czekamy do 13.30 aż maintance się skończy :)