Mam jeszcze pytanie , czy dostępny będzie Priest --> Avenger ? bardzo chcialbym nim zagrac ;d
Tak
Mam jeszcze pytanie , czy dostępny będzie Priest --> Avenger ? bardzo chcialbym nim zagrac ;d
Tak
Przed patchem działało , po patchowaniu START na szaro , kk thx bb
Przed patchem działało , po patchowaniu START na szaro , kk thx bb
Pewnie dlatego, że wciąż mamy maintenance...
Fighters,
Unfortunately, we found a technical issue. Therefore, the maintenance will be extended until 2:30PM UTC. We truly apologize the unexpected extension of maintenance. When DFO servers are fixed and be ready to open, we will let you know by notice on Facebook and our notice blog.
Thank you for your understanding
- DFO Support Team
Znów przedłużone , zdenerwuje się zaraz
Fighters,Unfortunately, we found a technical issue. Therefore, the maintenance will be extended until 2:30PM UTC. We truly apologize the unexpected extension of maintenance. When DFO servers are fixed and be ready to open, we will let you know by notice on Facebook and our notice blog.Thank you for your understanding- DFO Support Team Znów przedłużone , zdenerwuje się zaraz Ja pier**le nikt ci nie karze grać... Powinieneś być im wdzięczny, że wgl podejmują się zrobienia wersji globalnej bo inaczej to byś mógł tylko na nią popatrzeć. Naprawa takich błędów to nie jest kliknięcie w przycisk i wszystko się samo robi. Widzę, że dla Ciebie to włączenie ikonki i wszystko działa. Nie pasuje, nie graj i wróć jak będzie start officjalnej wersji. PAMIĘTAJCIE, ŻE TO BETA! Ona jest właśnie od wykrywania błędów itp!
Fighters,Unfortunately, we found a technical issue. Therefore, the maintenance will be extended until 2:30PM UTC. We truly apologize the unexpected extension of maintenance. When DFO servers are fixed and be ready to open, we will let you know by notice on Facebook and our notice blog.Thank you for your understanding- DFO Support Team Znów przedłużone , zdenerwuje się zaraz Ja pier**le nikt ci nie karze grać... Powinieneś być im wdzięczny, że wgl podejmują się zrobienia wersji globalnej bo inaczej to byś mógł tylko na nią popatrzeć. Naprawa takich błędów to nie jest kliknięcie w przycisk i wszystko się samo robi. Widzę, że dla Ciebie to włączenie ikonki i wszystko działa. Nie pasuje, nie graj i wróć jak będzie start officjalnej wersji. PAMIĘTAJCIE, ŻE TO BETA! Ona jest właśnie od wykrywania błędów itp!
Co ty tak brutalnie , chyba będę musiał załatwić tą sprawę z tobą na PVP ! Nie spinam się , wiem że robią wspaniałą robotę i życzę Neople jak najlepiej !
server up !
Przyłączam się do chętnych na ogranie tego tytułu ;p
Nick:Drakkarh
Thief→Necromancer
jak naciskam play to pojawia sie czarny ekran po chwili sie wylancza co robic ??
Wiele osób ma aktualnie problem z Black Screenem , zaleca się zmienić język systemu w panelu sterowania na United States lecz nie każdemu sposób działa
a ja dostaje blad ciagle o kodzie : 0xe019100b i niby wykryto jakies podejrzane programy, jedyny program jaki mam odpalony to client gry i google chrome wtf ... Ktos wie jak to naprawic ?
O świetnie, to sobie pograłem... Mi nie zadziałała zmiana języku systemu... Jakieś inne solucje?
nie da sie ustawic 1920x1080 w grafice?
Ciekawe...czy tylko mi połączenie się z Channel'em i wybór nick'u zajmuję tak długo? Na wejście na channel czekałem z dobre 5 minut a na "Check" nicku dalej czekam od ponad 4 minut
O świetnie, to sobie pograłem... Mi nie zadziałała zmiana języku systemu... Jakieś inne solucje?
https://mega.co.nz/#!YpNVxSaB!KXkyOB1Hg3AGn0m3V-2oYhZavZNeHJdgdbFwTReYfls
Tu masz emulator. Pobierz, wyłącz antywirusa, potem LEinstal, potem prawym na ikone gry, potem locale emulator>run as Japanse.
Tak bardzo chciałbym zagrać ale od 10 minut stoje na tworzeniu postaci ^^ Już mi pokazało że nick jest wolny...teraz czekam aż postać się "zrobi"
@Edit tylko ja mam takie problemy?
Tak bardzo chciałbym zagrać ale od 10 minut stoje na tworzeniu postaci ^^ Już mi pokazało że nick jest wolny...teraz czekam aż postać się "zrobi"@Edit tylko ja mam takie problemy?
Nie dziw sie. Są lagi.
Nie dziwię się. I tak jest pod wrażeniem że chłopaki bez zadniego dofinansowania zdołali podnieść tą grę na nogi dla nas. Chciałem się tylko dowiedzieć czy ktoś jeszcze ma takie problemy ale po przeczytaniu paru postów na reddicie okazuje się że wszyscy tak mają
https://mega.co.nz/#!YpNVxSaB!KXkyOB1Hg3AGn0m3V-2oYhZavZNeHJdgdbFwTReYfls Tu masz emulator. Pobierz, wyłącz antywirusa, potem LEinstal, potem prawym na ikone gry, potem locale emulator>run as Japanse.
Wielkie dzięki! Wszystko śmiga jak należy.