Społeczność DFO [Dungeon Fighter Online]

Walczę już od kilku godzin i dalej nic... Nawet za pomocą tego emulatora mi nie działa.
Chyba będę musiał sobie podarować OBT.

@up Ja się dostałem..co prawda po wielu próbach, bólu i mękach ale się dostałem. Jak nie chcesz psuć sobie nerwów proponuję jutro spróbować.

cierpliwosci. zapomnieliscie juz o AA i Terze RU? :) Tutaj gra tez jest hitem i problemy musza byc :)

Czy w tej grze jest stamina? Bo jeśli tak to nawet nie pobieram.

Witam jak teraz wygląda kwestia zalogowania się?

Z emulatorem gra wlacza sie bez problemu. Gorzej z dostaniem sie na niskolvlowe channele :D Wciaz jednak probuje :P

@edit W momencie jak pisalem tego posta udalo sie wbic^^

ja na luzie sie dostalem xD po prostu kliknalem start game zamiast select chanel i mnie wbilo xD

@up Ja się dostałem..co prawda po wielu próbach, bólu i mękach ale się dostałem. Jak nie chcesz psuć sobie nerwów proponuję jutro spróbować.

Ale mój błąd to "Black Screen". Pewnie zbyt szybko tego nie naprawią. No cóż trzeba poczekać ^^

Ale mój błąd to "Black Screen". Pewnie zbyt szybko tego nie naprawią. No cóż trzeba poczekać ^^

Panel Sterowania > Region i język > Format: Angielski (Stany Zjednoczone) > Administracyjne > Zmień ustawienia regionalne > Angielski (Stany Zjednoczone)

Będzie dziaać albo pobierz ten emulator który ktoś zlinkował wyżej

-do usunięcia-

ja TAM sie meczem z pobraniem koncowki gry. 400 plikow zostalo a transfer w ciula gra...

Ludzie, znalazłem kolejne rozwiązanie problemu (O ile żadne poprzednie mi nie zadziałało, to tak). Jest takie proste i trudne jednocześnie, że nikt by na nie nie wpadł! XD

-> Wejdźcie w panel sterowania

-> Zegar, język i region

-> Zmień lokalizację

-> Zakładka: "Formaty"

-> Ustawienia Dodatkowe

-> Symbol dziesiętny macie domyślnie jako przecinek ",", zmieńcie go na kropkę ".".

Mi to pomogło! :) Dajcie znać, czy działa, enjoy the game! :D Mam już 6lvl! ^^

Czy w tej grze jest stamina? Bo jeśli tak to nawet nie pobieram.

Strasznie dziecinne podejście, ale i tak nie przemówię ci do rozumu, więc nie pobieraj.

Strasznie dziecinne podejście, ale i tak nie przemówię ci do rozumu, więc nie pobieraj.

Dokladnie. Jesli grasz w PT to stamina ci nie straszna. Szkoda, ze niemozna zmienic poziomu trudnosci bo jak sie idze we 3 to wszystko spada na klapsa.

Witam, czy ktoś miał problem z launcherem DFO? Po pierwsze wywala jakieś błędy ze skryptami i druga sprawa po założeniu konta wpisuje dany i naciskam log in i nic się nie dzieje... poniżej screen..

dfo.jpg

Z góry dzięki za pomoc...

gra dziala bez zarzutu. zero lagow, mnostwo ludzi.

Odp. regiony działają / emulator działa

problem polega jeszcze na tym aby usunąć pliki .crash z katalogu gdzie znajduję się gra, kiedy usunąłem je + uruchomiłem grę z katalogu (nie skrótu z pulpitu) emulatorem to uruchomił się bez problemu tzn lenucher...

Witam, czy ktoś miał problem z launcherem DFO? Po pierwsze wywala jakieś błędy ze skryptami i druga sprawa po założeniu konta wpisuje dany i naciskam log in i nic się nie dzieje... poniżej screen..Z góry dzięki za pomoc...

Zrob aktualke IE oraz zainstaluj activeX

dwa serwery na które nie można wbić ? >_<

Jak ktoś jest chętny by zagrać.

Nick: Miqo

Klasa: Gunner - Ranger