Spolszczenie The Elder Scrolls Online

Można już pobrać wstępną wersję http://eso-spolszczenie.eu/pobieranie/

Przetłumaczone około 3% całości. Proszę poprzez fomularz kontaktowy http://eso-spolszczenie.eu/kontakt/ zgłaszać błędy w tłumaczeniu.

Jak widać przyda się każda pomoc.

Oby w pełni przetłumaczono chociaż Gold Edition! :)@tomkolp Dam znać Mistrzu, dziękuję, że zdecydowałeś się na ten projekt!

Mordo piwo leci! niemam tej gry a i tak uważam ze to swietna robota!

Próba spolszczenia padnie jak przy innych takich projektach

Jeśli jakimś cudem jednak spolszczysz to wpłacam ci za robote 500 zł

Good Luck

A tak z innej beczki czy ktoś pisał do wydawcy czy jak oni tam się zwą w sprawie spolszczenia? Może sam wydawca w jakiś sposób by "wspomógł" w tłumaczeniu nie wiem..?

Ambitny projekt. Chętnie dołożę swoją cegiełkę.

Jak wyglądają tabele z tłumaczeniami? Jeśli można je wrzucić do excela, polecam Ci je wrzucić w ten sposób, aby każdy mógł dołożyć cegiełkę do projektu.

Do POE też pisali że będzie spolszczenie ;p a wyszło, a raczej nie wyszło ;[

Pisałem osobiście do Chrisa i potwierdził, że w drugiej fazie tłumaczeń Polski może się załapać. Niedawno szukali niemieckich, francuskich etc. tłumaczy.

Super sprawa z tym tłumaczeniem tylko mi coś nie działa :P Skopiowałem te trzy foldery (EsoUi, fonts, gamedata) do folderu Elder Scrolls Online\live\AddOns, zainstalowałem nawet tego Addona "KhrillLanguageSelector ". Skopiowałem ten plik ESO-pl.exe do folderu game/client. Jak go uruchamiam to się nic nie dzieje, spróbowałem jeszcze podmienić w UserSettings.txt na "es" ale po uruchomieniu gry dalej po angielsku. W ogóle w grze używając tego Addona mam do wyboru tylko eng/fr/de nie ma hiszpańskiego...Nie wiem co robię źle :)

Super sprawa z tym tłumaczeniem tylko  mi coś nie działa  Skopiowałem te trzy foldery (EsoUi, fonts, gamedata) do folderu Elder Scrolls Online\live\AddOns, zainstalowałem nawet tego Addona "KhrillLanguageSelector ". Skopiowałem ten plik ESO-pl.exe do folderu game/client. Jak go uruchamiam to się nic nie dzieje, spróbowałem jeszcze podmienić w UserSettings.txt na "es" ale po uruchomieniu gry dalej po angielsku. W ogóle w grze używając tego Addona mam do wyboru tylko eng/fr/de nie ma hiszpańskiego...Nie wiem co robię źle  

Jeżeli juz edytowałeś plik usersettings to odpal gre z pliku eso.exe lub eso64.exe powinno działać.

lub

wejdź w settings\addon\KhrillLanguageSelector i tam włącz "es" i na samym dole też włącz opcje positioning, pojawią ci sie flagi w dolnyw lewym rog, wystarczy kliknąć flagę, aby zmieńić język

Jeżeli nie pomoże to podaj mail to podeślę coś innego.

a ja mam pytanie takie : czy te spolszczenie bedzie działac na ps4 ? bo jak nie to troche kicha

a ja mam pytanie takie  : czy te spolszczenie bedzie działac na ps4 ? bo jak nie to troche kicha 

Nie będzie, żadne addony nie działaja na ps4. Spolszczenia działa na PC i mac.

szkoda bo mam akurat gre na ps4 :(

PC VS Konsole znów 1:0 a swoją drogą kiedy będziecie mili okolo 20% tłumaczenia odrazu kupuje morrowinda

Od dnia 24.06.2017 spolszczenie działa jako osobny addon „EsoPL”.

1. Metoda instalacji przez menadżer aktualizacji Minion

2. Metoda instalacji to ręczne pobranie addona „EsoPL” ze strony esoui.com

Siema, takie pytanie z tego co mi kumpel powiedział to instalka z esoui zawiera wirusa warto dodać, że po pobraniu spolszczenia i jego instalacji stracił konto, czy komuś też coś się zadziało w związku z instalacją? Pozdrawiam.

Siema, takie pytanie z tego co mi kumpel powiedział to instalka z esoui zawiera wirusa warto dodać, że po pobraniu spolszczenia i jego instalacji stracił konto, czy komuś też coś się zadziało w związku z instalacją? Pozdrawiam.

Nie ma takiej możliwość, wszystkie pliki na esoui są przed zatwierdzeniem przez moderatora skanowane. Poprosimy jakiegoś screena z antywirusa, lub zarażony plik na adres kontakt@eso-spolszczenie.eu

Nie ma takiej możliwość, wszystkie pliki na esoui są przed zatwierdzeniem przez moderatora skanowane. Poprosimy jakiegoś screena z antywirusa, lub zarażony plik na adres kontakt@eso-spolszczenie.eu

Okej dzięki za odpowiedź, kolega konto odzyskał, ale jeśli nie zapomni to podeśle plik. Pozdrawiam :D

Jak tam idą dalsze prace?

Jak tam idą dalsze prace? 

Zespół się rozrasta, praca wrze . pracujemy nad tłumaczeniem nazw postaci (43 000) miejsc (8 000), oraz umiejetności,. Niebawem addon otrzyma nowe funkcje. Obecnie nadal poszukujemy tłumaczy, a przedewszystkim testerów. Zapraszam na Naszą stronę , oraz Fanpage po najnowsze informacje.

19780468_454507724927023_8957815311448780138_o.jpg

Inter004.jpg