Sposób zarobku dla 14-latka?

No cześć c;

Mam pytanko do was odnośnie zarobku, no i teraz :

-Zarobek musi być przez internet - w sensie że nie jakieś dogecoiny czy coś tylko robie coś przez neta i dostaje za to hajs, nie mówię od razu 1000 milionów tysiąców złoty ale zawsze.

Myślałem nad YT ale nie wiem co nagrywać skoro :

-Bez mutacji (duży minus ._. )

-Nie mam jak nagrywać.

I dodatkowe pytanie do was : Co jest teraz najpopularniejsze na YouTube?

W sensie że czy letspleje, walktroughy jakieś czy co :o

Jutiub odpada w takim razie, z majnszajsu się już nie wybijesz. Hmm może te stronki za klikanie w reklamy, ale wielkich hajsów nie oczekuj.

No właśnie jestem sceptycznie nastawiony w te reklamy chyba że masz jakąś stronkę godną polecenia to poklikam, nie zależy mi na tysiącach miliardach złoty, byleby jakiś hajs wszedł :P A właśnie bez żadnych takich bankowych spraw czy się dało :f

Jeszcze sie w zyciu narobisz. Masz 14 lat, ciesz sie jeszcze ta bloga mlodoscia, baw sie, biegaj po dworzu.

No właśnie ze względu na sprawy finansowe rodziny chciałbym wesprzeć mamę i jakoś pomóc Jej ._.

A ja wiem że się jeszcze nabiegam na dworzu :P

Youtube odpada, ponieważ, żeby czerpać z niego korzyści musisz mieć 18 lat. Pozdrawiam.

Oh, faktycznie ._.

To może inwestycja w skiny cs:go? :D

Ksarou - myślałem nad tym szczerze i mam tam parę skinów + mam parę kart z isaaca:rebirth warte jakieś 85 centów ( ;o ) tylko kasy ze steam nie da się wypłacić na normalne, co nie?

Nie da się, ale ceny co chwilę skaczą na skinach o wartości np. 50 euro w pewnym momencie skacze 5 euro, sprzedajesz i masz 5 euro do przodu, krok po kroku nazbierasz na kosę, którą możesz sprzedać na allegro już za realne pieniądze.

Polecam - skoro masz tyle czasu, że chcesz klikać w reklamy - grać w gry. CS-GO, lol, dota i inne tego typu wyżowe produkcje. Dorobisz się na nich. Może będzie to trwać dłużej niż klikanie w reklamy, ale na pewno będzie więcej pijendzy.

@up od drogich skinów dolicz 10% podatku

A podacie jakąś zaufaną stronkę do tego typu klikania w reklamy? A poza tym ten cs.

Okej następne pytanie, mam kartę z isaaca za 50 centów, ona jest jakaś unikanlna czy coś czy dostanę ją za następnym razem?

dokładnie jak kupisz za 50 i sprzedasz za 55 to jesteś ponad 2 ojro w plecy :D

A nie czasem 5 ojro zaoszczędzone? ;ooo

A nie czasem 5 ojro zaoszczędzone? ;ooo
@up od drogich skinów dolicz 10% podatku

O lal nie widziałem tej wiadomości :f

Korpys wł gg jak mozesz:D

A żeś teraz dowalił! :OOOO

Nie korzystam z gg już od dawna ale zobacze czy mam a jak nie to ściągne na szybko.

Selanie golda i tych itemów do Pacca w Tibii, albo Eve Online, tylko żę tu trudniej, i trzeba w pierwszy abonament zainwestować. Ale to drobne w porównaniu do tego, co można zarobić. No ewentualnie Steam Workshop, ale trzeba mieć mocnego skilla.