Tak jak powyżej, na koncie zmagazynowane jest około 30k labora, 4200 gs, top 20 według gs na serwerze Gildaron. Top 9 bow. Sprzedam lub ewentualnie zamienie na Astellia online. Proszę składać oferty, jeżeli ktoś zainteresowany.
Sprzedam Konto AAU top 20
To jest niewykonalne od premiery. Moim zdaniem jesteś naciągaczem. Nawet podstaw gry nie znasz, jak widać po wpisie.
Znaczy co? Naciągaczem? Wrzucam
screena, a Twój post zgłaszam. Zwykły troll jesteś i oszczędź sobie wstydu:) 35k laboru:)Tutaj screeny z rankingu. Spadłem trochę, bo od wczoraj nie gram, ale osoba ktora ogarnia temat to ma szansę na top1, bo to świeży serwer. I misiu kolorowy dla Twojej informacji gram od 21.10 na tym serwerze. Nie moja wina, że kaleczysz w tą grę i grasz jak ostatni noob. Schowaj się w tym swoim domku, bo na pvp każdy Cię niszczy. Bemol miał rację, że grasz tyle w ta grę, a nadal jesteś newbie …
A skąd masz 30k labora jak Ci co robią gear mają ciągły jego deficyt?
Widzisz na screenie czy jesteś ślepy, jest 35k laboru:) Devsi mi dają, żebym gral w tą grę, odpowiedź dla takiego ziemniaka jak Ty Koniec spamu:)
Czy to wiesz co piszesz? Labora dziennie dostajesz do 2.88k. Skąd zatem masz mieć 35k w 5 dni?
Nie widzisz, że są potki na labor. Jedna potka =1000 laboru? mam ich 35 w ekwipunku. Grałeś kiedyś w AA? Masz pytania jak dziecko, które jara się filmikami tej gry, a nigdy sam w ta nie grał. Jak zadajesz tak głupie pytanie. Przecież wysłałem screena. Przyjrzyj się co jest w eq:)
Na AAU skąd masz potki?
Jesteś idiotą czy udajesz? Chyba mnie trollujesz? Jest Quest i jak wybierzesz się na Battle for the Goldens Plains otrzymuje się Potki:)
Z takim marnym gearem system Cię nie dopuści do bitwy o złote równiny.
Skąd masz te potki?
Ostatni moj post w kierunku do Ciebie i zgłaszam Cię na bana:) 4k gs jest wymagane, a Ty za troll jesteś reportowany. Powodzenia:)
Nie rozumiem robisz gear, a masz potki. Czyli jest sprzeczność. Ci co robią gear to mają max 0.3k labor nie przepalonego.
Skąd masz te potki?
A bitwa jest raptem dwa razy na dobę.
ferdynand kiepski ?
Ferdynand jest noobem, trollem itp. dlatego ignorujcie go i jak ktoś będzie zainteresowany to zapraszam a trolla nie karmić proszę, zgłosiłem go i mam nadzieje, że administracja szybko zareaguje/
Zapraszam do rachunków. Grasz 5 dni. Odbyło się 10 bitew w tym czasie. Czyli to jest 10k labora. Nie od razu miałeś gear 4k gs. Skąd masz 30k labora?
Niektórzy liczyć nie potrafią, to rozbiłem potki, aby było łatwiej. Nie 30k, tylko 35k
Ale skąd masz ten labor oto jest pytanie?
ODPOWIEDZ
ja się domyślam odpowiedzi
Powiem Ci tylko tyle, że top1 ma prawie 200 potek:) I to żaden exploit gry, bo pewnie to Ci chodzi po głowie. Po prostu dużo czasu się farmi jak się wie co i jak:) Ty nie wiesz, a za wiedze się płaci lub samemu się do niej dochodzi. Nie masz pewnie znajomych w grze to nikt Cię nie uświadomi jak zdobywa się labor, więc może kiedyś ruszysz głową i dojdziesz do tego. Życzę Ci tego, wtedy ten portal odpocznie od Ciebie, bo poświecisz czas swojej farmie. Masz tam mój nick, nazwe serwera i screen na którym są potki. Możesz podesłać do gamigo, trionu, xl games czy kogo tam chcesz, żeby prześwietlili moja postać. Na pewno Cię wyśmieją, ale warto spróbować dla dobra ogółu i będziesz spał spokojnie.
To nie jest odpowiedź na moje pytania. System w AAU jest w miarę szczelny, a Twój nick z obrazka ma jakoś nawet mało skilli wyciągniętych. Śmiech na sali.
Ja Ci podałem proste rachunki. Jeżeli nie jesteś oszustem to podaj własne wyliczenia.