Człowieczku, chyba napisałem wyraźnie że zmieniłem drzewko skilli, bo bylem Ebosongiem z max lvl drzewka dla Songcraft, ale zmieniłem na primevala. Tonący brzytwy się trzyma Panie Ferdziu:) Jeszcze coś? Bo ogólnie z każdym kolejnym postem się pogrążasz brakiem wiedzy na temat tej gry. Ja mam już to nawet gdzieś, że mnie oskarżasz o oszustwo, exploity bo dałeś mi dużą dawke humoru w sobote, bo akurat póki co się nudzę i czytam te Twoje wypociny z uśmiechem na twarzy, że żyją jeszcze w 21 wieku tacy ludzie:) Jesteś jedyny w swoim rodzaju, dlatego specjalnie dla Ciebie wrzuciłem coś na pasek:)
@n0time4u
Niekoniecznie muszę sprzedawać konto, ktoś się znajdzie to ok. Tylko ludzka głupota nie zna granic, bo założę się, że ten gość ma 25+ lat, a nie potrafi wyciągać wniosków:) Chyba nie jest upośledzony, tylko ograniczony. Zarzuca Ci, że jesteś oszustem. Dajesz mu dowody, mog ę nawet streama odpalić na twitchu i pokazać na live, że labor poty istnieją … I mam ich malutko przy niektórych osobach z topki, ale taki Ferdek z portalu mmorpg, który wbił 10k gs po 3 latach gry myśli, że jest Bogiem tej gry, a ma duże braki wiedzy:) Labor pozyskany uczciwie, tylko trzeba wiedzieć co gdzie jak i z kim:) Nie będę Ci mój drogi Ferdziu życia układał, graj sobie jak chcesz i zarzucaj dalej, że oszukuje, ale to Ty wiecznie w plecy będziesz, bo zamiast tracić czas na wymianę zdań ze mną. Idź i graj:)