Sprzedam Konto AAU top 20

Jesteś zabawny, Co mają skille do tego haha. Moje wyliczenia to takie, że nie będę Cię syneczku uczył gry. Czekam tylko, aż moderator odwiedzi ten temat i skasuje Twoje “posty” nie na temat:)

Widzisz w tej grze można zmieniać drzewka, ja zmieniłem songcraft na Auramancy, dlatego mam brak skilli:( Ciebie trzeba za rączke prowadzić Panie detektyw Columbo, bo do niczego sam nigdy nie dojdziesz.

Ale bez skilli nie zrobisz gearu. Może jeszcze powiesz, że w trakcie tych 5 dni robiłeś różne sety. :star_struck:

ja bym ci radził skasować temat - ferdynand nasrał tu wystarczająco żeby nikt tego nie kupił

Człowieczku, chyba napisałem wyraźnie że zmieniłem drzewko skilli, bo bylem Ebosongiem z max lvl drzewka dla Songcraft, ale zmieniłem na primevala. Tonący brzytwy się trzyma Panie Ferdziu:) Jeszcze coś? Bo ogólnie z każdym kolejnym postem się pogrążasz brakiem wiedzy na temat tej gry. Ja mam już to nawet gdzieś, że mnie oskarżasz o oszustwo, exploity bo dałeś mi dużą dawke humoru w sobote, bo akurat póki co się nudzę i czytam te Twoje wypociny z uśmiechem na twarzy, że żyją jeszcze w 21 wieku tacy ludzie:) Jesteś jedyny w swoim rodzaju, dlatego specjalnie dla Ciebie wrzuciłem coś na pasek:)

@n0time4u
Niekoniecznie muszę sprzedawać konto, ktoś się znajdzie to ok. Tylko ludzka głupota nie zna granic, bo założę się, że ten gość ma 25+ lat, a nie potrafi wyciągać wniosków:) Chyba nie jest upośledzony, tylko ograniczony. Zarzuca Ci, że jesteś oszustem. Dajesz mu dowody, mog ę nawet streama odpalić na twitchu i pokazać na live, że labor poty istnieją … I mam ich malutko przy niektórych osobach z topki, ale taki Ferdek z portalu mmorpg, który wbił 10k gs po 3 latach gry myśli, że jest Bogiem tej gry, a ma duże braki wiedzy:) Labor pozyskany uczciwie, tylko trzeba wiedzieć co gdzie jak i z kim:) Nie będę Ci mój drogi Ferdziu życia układał, graj sobie jak chcesz i zarzucaj dalej, że oszukuje, ale to Ty wiecznie w plecy będziesz, bo zamiast tracić czas na wymianę zdań ze mną. Idź i graj:)

O a teraz masz mniej potek w torbie. Czyżby cud? :star_struck:

Idiota:?) 35 cały czas jest. Ślepy haha

Ferdynand sokole oko :slight_smile:

A gilda pierwszego poziomu. W topce HAHAHAHAHAHA

To jest Akademia sinów, którzy sa top 1:) Little Sin to akademia. Coś jeszcze? Chyba tyle kolego, bo już wystarczająco się naśmiałem. Uciekam stąd. Zajrzę potem, bo pewnie nie odpuścisz:)

Moim zdaniem jedyne logiczne wytłumaczenie tej sytuacji to, że obrazki z torbą pochodzą z ALTa na serwerze AA. A statystyki serwerowe z postaci o takiej samej nazwie z AAU.

Nie sądze że tak jest.Na f2p wersji masz ikonki patrona a po drugie jak robił dużo archepassa to można ogarnąć też potki na labor.

ALT jest bez patrona co widać po ilości labora. A na głównej postaci w AAU musiał spalać labor by robić gear.
Na alcie przekazywał golda mainowi dlatego potki mu zostały. Nie miał jak ich spalić. Kiedyś można było mieć ALTy w AA na bitwie o złote równiny. Zostało to ukrócone.

Jesteś totalnym idiotą, przecież to konto z AAU :slight_smile:

To jak można robić gear i nieprzepalając labora?

Poproszę o screena z klawisza C.

Moim zdaniem ferdynand1 ma rację coś tu jest nie tak i nie mówię zaraz że to oszustwo ze strony xxxx ale jednak odradzałbym kupna tego konta i może warto jednak po prostu albo usunąć cały ten temat z ogłoszeniem i uznać że nie ma sprawy albo wyjaśnić sprawę po przez support gry AAU .
Pozdrawiam

Dla osoby, ktora będzie zainteresowana kupnem gry to zapraszam na priv i odpale dla niej stream na twitchu live począwszy do logowania do otwarcia EQ i zdradzę sposób na golda, labor i bycie topką, co nie jest żadnym sekretem, tylko trzeba ogarniać grę:) Jeden z drugim newbie nie wie co i jak to nie moja wina:) Płaczków w naszym kraju nie brakuje. Tak jak życiowo sobie poradzić nie potrafią to tka samo w grze, ale zawsze tak było i będzie. Tyle z mojej strony, naśmiałem się wystarczająco i już w dyskusje nie wchodzę:) Jedynie Ferdziu jak komuś będziesz doradzał na tym portalu kiedykolwiek coś związanego z AA to odeśle go do tego tematu, aby przejrzał na oczy, że jesteś jeszcze zerem w tej grze, bo grajać tyle w tą grę nadal widocznie nic nie wiesz:) Battle for the Goldens Plains można wejść trzy razy i dostaniesz tylko jedną potkę jak coś, ale tego także nie wiesz, bo jesteś 0. Musiałem to powtórzyć :smiley: Pozdrawiam i trzymaj się

Co nie zmienia faktu , że mogłeś tylko 10 bitew zaliczyć co daje 10k labora, a nie 35k.

Poproszę o screena z klawisza C .

xxxx to jak piszesz i jak oceniasz innych względem paru wypowiedzi w twoją stronę świadczy o tym że to ty bazujesz na internecie bo gdybyś wyrażał się tak w życiu realnym jak to nazwałeś to uwierz mi ferdynand1 nadal by stał ale ty dawno leżał byś i kwiczał :stuck_out_tongue: Temat proponuje zamknąć na tym iż konto od xxxx jest legalne bo faktycznie parę rzeczy sprawdziłem i może mieć tyle labora aczkolwiek jakieś tam podejrzenia jeszcze mam ale to nie ważne . Pozdrawiam

Dokładnie :slight_smile: