Ok, to ja wtrącę od siebie, jako sygnalista forum cały temat zarchiwizowany i leci report do gamingo za próbę sprzedaży konta.
Sprzedam Konto AAU top 20
Po co wchodzić w temat kolego? Nic wartościowego nie wnosisz tak jak Ferdziu:) Tylko to ameba jest i ja go nie obrażam tylko nazywam po imieniu:) Temat otwarty, każdy niech wyrazi swoje zdanie … Zabawne:) łap misiaczku screena. Nic Ci nie muszę udowadniać, ale śmieszny jesteś i zasługujesz na to:)
Zgłaszaj:)
Leadership marne 120. To potwierdza moją tezę.
A na tym serwerze to łatwo pewnie wbić w topkę w AAU bo nie ma tam starych wyjadaczy z AA bo i niema tam PvP silnego. Więc pewnie tylko grind odchodził.
Chyba że te potki są z archepassa (bo niepamiętam, czy były) to zwracam honor i sorki. Tam z tego podstawowego dużo leciało GSów.
Napisz na priv ile warte konto
to oszustwo czy nie bo nie wiem czy reportować do gamingo
Jak tylko był grind na archepass podstawowy kilkanaście godzin na dobę to chyba ma rację XXXX. Sorki. PRZEPRASZAM
Bo z bitwy o złote równiny to tylko by mu z 4 potki wpadły, bo 4k gs pewnie nie dawno przekroczył. A nie przepalał labora bo nie miał golda.
@anon72256375
Czy mam rację?
Jeżeli tak, to ta pauza jest z powodu braku archepassa, przypuszczalnie.
Potki na labor wypadały z Archepassa który jest już wyłączony, można było tego sporo natrzepać.
Tak czy inaczej jest to legit konto.
Ano i dojna krowa jak widać dla ludzi z topki się zakończyła i czas powrócić do rzemiosła.
A my gracze spokojni (nazwa casual jest moim zdaniem nietrafiona) nie mamy takich problemów. My kolejnego etatu w AAU nie wykonujemy. Po prostu gramy dla relaksu.
zgłaszam to prokuratory bastian obsztyfitykultykiewicz - strażnik grochowa
Ale jak ludzie z topki musieli tyle grindować to nikt żadnych ALTów już nie był wstanie obrabiać. Mają tylko jedną parę rąk.
Wow w końcu:) Grindować wystarczyło 5h na około 50k laboru. Na konto była możliwość stworzenia 2 postaci, czyli 100k laboru na 1 konto, bo labor jest wspólny. 3konta=około 300k laboru w 30h. Archepass zapewne wróci:) AA to jedna z lepszych gier mmorpg na rynku, jednak moim zdaniem Gamigo nie ma pomysłu na grę. Po pierwsze to żadnego exploita nie było z goldem za world bossy, ponieważ nawet wykonujac ta misję automatycznie odblokowywała się możliwość zrobienia kolejnej misji i losowo znowu mógł się trafić world boss. Do tego dochodzą 3 zmiany misji na dzień plus reset całego Archpassa za 5 golda, czyli ponowne go zarejestrowanie:) Jaki to exploit? Jak to była wbudowana opcja w grze. Jak ludzie zaczeli bojkotować, że ludzie potrafią zarobić za zabicie WB 50golda i to kilkakrotnie dziennie to zmienili rejestracje z 5 golda na 5 i 10 gilda starów,a następnie potem zmniejszyli nagrody z misji z 50 golda na 10. Ja akurat nie zabijałem wb masowo, bo są inne sposoby zarobku, niż bieganie cały dzień za bossami, ale to nie wina graczy, że taka możliwość była. Gamigo nie przemyślało, że to zaburzy ekonomie gry na starcie. Nic do nich nie mam, ale moim zdaniem sami sobie są winni i żadnych banów nie powinno być o ile jakieś były, bo raczej ufać to im nie można:) (znam kogoś kto zarabiał na wb i gra nadal, więc wnioski same się nasuwają)
@ferdynand1
Wrócą ludzie do rzemiosła, tylko z zapasem labora na kilka tygodni. Labor = pieniądze, a jak ktoś umiejętnie potrafi to wykorzystać to labor = bogactwo:) Na discordzie top 1 wrzucił screena z 189 takimi potkami, na 2 kontach. Znajdą się na bank osoby, ktore to wykonały na mainie plus 2 altach, więc śpią spokojnie przez długi czas. Wystarczyło trochę czasu poświęcić, ale jak ktoś woli 20 postów na forum wypisywać to potem nie dziw się, że w grze odstajesz:) No offence, ale za nim w przyszłości kogoś podejrzewasz o oszustwo to upewnij się, za nim zmarnujesz swój czas i się ośmieszysz:) Równie dobrze mogłeś do mnie na priv napisać z normalnym zapytaniem, a nie wyskakujesz z tekstem, że Twoim zdaniem jestem naciągaczem. Wiem, że to tylko internet i możesz wyrazić swoje zdanie, bo w życiu realnym byś już był zniszczony psychicznie lub jeszcze gorzej, ale tutaj możesz wiele. Powodzenia i czekam na jakiś Twój poradnik dotyczący Black Desert, bo pewnie jesteś tam jeszcze większym znawcą:)
Jeszcze raz przepraszam za podejrzenie oszustwa.
Ja jestem gracz spokojny
i nawet przez myśl mi nie przechodzi gra hardcorowa. W BDO jestem raptem na 60 lvl. Najbardziej tam lubię eksplorację świata gry i pustynię i żeglugę. W AA i AAU najbardziej podoba mi się to, że można być uczciwym w grze i że gra nie wymusza bycie mendą.
AA i AAU są bardzo rozbudowane więc można pisać z 10 lat na ich temat. A BDO to grindownik z ładnym światem i cukierkowym
sklepem. Więc poza updatami nie ma tam o czym specjalnie pisać. Nawet skille w walce są bajecznie proste. Nie ma żadnych comb i zero skomplikowania. Gear jest w porównaniu do AA bardzo ubogi, a craft znacznie mniej rozbudowany.
Ja nie przepadam za grindem więc w BDO skupiam się na innych questach, których spektrum jest akurat duże. No i fajnie jest pomyślana eksploracja świata. Ciągnie mnie ta najładniejsza grafika w grach MMOrpg.