SRO-R szukam graczy

Męczące to jest przez pierwszą godzinę ;)

Czyli kogo mamy póki co?

Ja, Sparki, dzeejson, Arivaldes i tigerforce. Tak?

Jak wszyscy by grali i tak by się utrzymało to by bylo nawet nieźle. Zaraz wbije do gry.

Edit.

Tak się zastanowiłem, że może lepiej żeby każdy grał kim chcę. Nie musi być to EU. Tak czy siak będziemy grać w pt, a chciałbym robić też jakieś "turnieje" pvp z nagrodami :D

No i nowy dodatek jest na serwerze.

Wrzucam link do filmiku z nowym gearem i weaponami z dodatku ;)https://www.youtube.com/watch?v=wSmg9IAkb94

Róbmy to EU tak jak było w planach. Przynajmniej razem od początku będziemy

To ja sie zapytam moze juz wszystko pobrane mysle nad warlockiem ale ciezko mi znalezc postac ktora mnie nie zrazi do gry i bedzie sie latwo i przyjenie gralo : ) Chyba ze to bez roznicy to zrobie jakiegos warlocka albo wizarda

@up Jeżeli w party to rób kogo chcesz, każdy się przyda, jeżeli solo to CH. EU ciężko się gra solo odkąd bless schodzi po zmianie broni. Wizz ma spory dmg jednak równie szybko pada. Taki glass canon, do party zawsze potrzeba z 3/4 wizzów. Do taxi jest świetny i na fortece/joby też dobry jak się dobrze ustawi i będzie mordował z daleka. Warlock głównie bardzo mocne debuffy i doty, ja go preferuję jako hybrydę, ale nie wiem czy dalej tak robią czy full int. Lepsza przeżywalność, z czym wiąże się lepsze pvp(nie padniesz na hita). Do taxi słaby.

Wizz jest taki raczej begginer friendly.

Jak coś to dodawajcie w grze: Spurrky. Zaraz wbije

Ja mam jakis problem z odpaleniem wejde pozniej wieczorkiem poki co nie mam sily sie bawic

Zapraszamy póki co na ts'a forumowego, ogólne granie IV.

@tigerforce Jaki problem? Wejdź na ts'a to Ci pomogę.

My tu już z Oynokim zaczęliśmy grać. Przybywajcie

Juz wchodze!

Serwer TS:

178.217.188.22

Kanał nr 88. Silkroad R
Hasło: silk123

Nadal gramy i zapraszamy wszystkich, póki co mamy około 30lvl. Chętnie pomożemy w dogonieniu nas :)

Dzisiaj zaliczyliśmy pierwszy sukces w podbojach na Jedwabnym szlaku. Po dość długich poszukiwaniach znaleźliśmy Cerberusa. Bestia stawiała opór, ale jej ataki spełzły na niczym, odbijając się od tarcz, a magia i miecz wspólnych sił dzielnej grupy w składzie: Spurrky ( ja ), Emmunia ( Oynoki ) oraz Arivaldes po długiej walce uporały się z potworem.

Tytuł zabicia bestii otrzymał Arivaldes.

kAYwuP.jpg1aPvNW.jpgdnygB8.jpg

Sparki jak chcecie mozecie kozystac z mojego ts'a adres chyba jeszcze masz od czasu wota xp , kto wie może się przyłączę do silka ... z braku ciekawszych tytułów na ten moment

@up Akurat mamy ts, póki co podziękujemy. Jednak serdecznie zapraszamy do gry ;)

macie public ts , to nie ts tylko zbieranina , ja mam wykupiony prywatny server gdzie nikt bez potrzeby nie ingeruje , nie ma ataków ddos ani przeciążeń sieci , nie szukasz bez potrzeby kanału nr xxx przez kilka sekund , nie wnerwiasz się kiedy to jakiemus idiocie zachciewa sie pokowac do ciebie sorry znam realia publików przesiadywałem na takich ts przez dobre 4 lata wiec wiem co mowie jak chcecie ja wysuwam tylko inicjatywę

macie public ts , to nie ts tylko zbieranina , ja mam wykupiony prywatny server gdzie nikt bez potrzeby nie ingeruje , nie ma ataków ddos ani przeciążeń sieci , nie szukasz bez potrzeby kanału nr xxx przez kilka sekund , nie wnerwiasz się kiedy to jakiemus idiocie zachciewa sie pokowac do ciebie sorry znam realia publików przesiadywałem na takich ts przez dobre 4 lata wiec wiem co mowie jak chcecie ja wysuwam tylko inicjatywę

Mamy hasło, jest spoko, w razie czego mogę kogoś wyrzucić/zbanować. Dziękujemy za propozycje, póki co i tak nie siedzi nas tam tak dużo żeby były jakoeś problemy.

Pozdrawiam :)

Wczoraj, niedługo po zaszlachtowaniu Cerberusa, wybraliśmy się na poszukiwania kolejnej ofiary naszej żądzy krwi bestii. Wybór padł na Tiger Girl. Ten potwór nie sprawiał nam problemów i zabiliśmy go dość szybko i bez komplikacji ( poza pojedynczą śmiercią naszego barda, Arivaldesa, dzięki zasłudze naszego nieumiejętnego tanka, który na to pozwolił, czyli mnie ). Tytuł mordercy bestii znowu poleciał do Arivaldesa.

y84KOs.jpg

NoheTg.jpg

Sky, dzięki za propozycje, ale tak jak pisał Oynoki, na razie nie mamy żadnych kłopotów z obecnym kanałem. Pokeowanie nie będzie problemem, bo każdy kanał ma osobne prawa, i nie możesz zaczepiać ani pisać do nikogo z innego kanału.

Dzisiaj będziemy szli na nasze pierwsze FW.

Zapraszamy wszystkich, chętnie pomożemy z wbiciem lvli i dogonieniem nas :)

W sumie myślałem nad czymś do pogrania i zaraz ściągnę i się dołączę.

Ja teraz w pracy jestem, ale jak wrócę to chętnie pomogę :)