SRO-R szukam graczy

Moj nick Hyberius europejczyk z 2 mieczami

Czyli rogue z clerem rób. Próbowałem do Ciebie napisać, ale nie ma Ciebie aktualnie, w razie co wbijaj na ts'a :)

ok jutro bede gdzies tak od 15 to wbije

To po prostu wbij do nas do TSa, albo napisz do kogoś z nas w grze, ale raczej na TSa.

mogę dołączyć do was ?

Pewnie, że tak, wszystkich chętnie zapraszamy. odpisałem Ci na pw.

Dzisiaj mieliśmy małe wydarzenie w naszym sezonie grania w silka. Zrobiliśmy dzisiaj nasz pierwszy Forgoten World. Dungeon ten na lvle 35-50 lvl zajął nam około godzinę, z racji, iż była nas tylko trójka. Ostatni boss zajął nam oczywiście najwięcej czasu, nawet z lekkimi problemami, gdy na czas ja jako tank nie zdążyłem uciec od jego ultimate ataku który zabił mnie dwa razy. Poza tym bez większych niespodzianek, aż w końcu ubiliśmy bosa. Niestety o screenach zapomnieliśmy w ferworze walki, dlatego tym razem bez relacji z obrazkami.

Nieco później ponownie wybraliśmy się na unique stwora - Cerberusa, którego ubiliśmy bodajże wczoraj. Tym razem poszło o wiele szybciej i bezproblemowo, a tytuł zabójcy zdobył Oynoki aka Emmunia.

Z ciekawostek można jeszcze dodać, że grupa powiększyła się nam o jedną osobę i w końcu będziemy mieć healera z prawdziwego zdarzenia i może nasze podboje na dungeonach i unikalnych stworach będą nam wychodzić jeszcze lepiej.

Jak tylko jest ktoś chętny to zapraszamy do gry. Bez problemu można nas dogonić bardzo szybko, z racji naszej pomocy w lvlowaniu i zacząć wspólną przygodę na jedwabnym szlaku razem z nami.

pisz pisz czytam te newsy z przyjemnością.

w jakich godzinach jestescie dostepni w grze ? osobiscie gram wieczorami. Zawitam jednak do was poniewaz obecnie nie ma zadnego dobrego priva :) zagram wizz/bard zrobie postac dopiero jutro.

Ogólnie na TSie jesteśmy prawie cały czas. Jak coś to po prostu wbij na TSa, to może kogoś z nas złapiesz. Jak chcesz jakieś info to pisz do kogoś z nas. TSa podaliśmy parę stron wcześniej.

w jakich godzinach jestescie dostepni w grze ? osobiscie gram wieczorami. Zawitam jednak do was poniewaz obecnie nie ma zadnego dobrego priva zagram wizz/bard zrobie postac dopiero jutro.

Zapraszamy serdecznie. Jutro powinienem być między 12/13, w razie czego chętnie pomogę :)

ja jestem nawet teraz

ja tez zapraszam bardzo chętnie do gry mila atmosfera duza pomoc

Mija kolejny dzień wspólnego grania w Silkroada.
Dzisiejszego dnia powiększyła nam się nasza grupka graczy o kolejną, piątą już osobę. W nasze szeregi dołączył Akard, grający jako Rogue.
I tego też dnia postanowiliśmy uwiecznić naszą skromną grupę na pamiątkowym screenie. Oto on:

zHcG3h.jpg

Do dzisiejszych wydarzeń możemy dodać nasz wspólny wypad na insancje, tym razem większą grupką niż ostatnim razem. W najbliższych dniach planujemy zwiększyć poziom trudności na instancjach i spróbować naszych sił na coraz to potężniejszych stworach.

Planujemy wkrótce założyć gildię, lecz jak na razie nie możemy wpaść na pomysł co do jej nazwy. Stąd też, jeśli ktokolwiek wpadłby na jakąś nazwę dla naszej gildii i podzielił się pomysłem z nami, z chęcią każdą propozycję przyjmiemy.

To nie koniec naszych przygód na Jedwabnym szlaku, będzie tego o wiele więcej. Mamy również nadzieję, że kolejne screeny uwieczniające naszą grupę będą miały liczniejsze grono uczestników, dlatego też nie wahajcie się do nas dołączyć. Możecie liczyć na nasze wsparcie i miłą atmosferę przy wspólnym graniu.

Dzisiaj poszliśmy na instancje FW drugi poziom w składzie: Emmunia, Spurrky, Xonderss i Akard. Niestety okazała się zbyt trudna i nie daliśmy rady jej ukończyć w wyznaczonym czasie.

Pod wieczór walczyliśmy pvp, dla rozluźnienia po ciężkich dwóch godzinach instancji.

Z innych nowinek, stworzyliśmy gildie pod nazwą Troopers.

Zapraszamy wszystkich chętnych do wspólnej zabawy, do zobaczenia na jedwabnym szlaku.

Ja bym do was z chęcią dołączył, ale mam 3h tylko na gry ostatnio. Ogarniam pracę, egzaminy i dom. Nie mam czasu na no-life w grze :P

Moim zdaniem czas to nie jest problem, "pewne" rzeczy można ominąć xD

Postanowiliśmy założyć forum naszej gildii. Co prawda dopiero powstało, i wiele tam nie znajdziecie, ale możecie liczyć, że będziemy wrzucać co ciekawsze screeny wydarzeń z naszej gry.
http://troopersi.enjin.com/home

Dzisiejszego dnia wiele nie zrobiliśmy, bo skupiliśmy się głównie na expieniu, ale wkrótce na pewno o nas usłyszycie.

W dalszym ciągu każdy chętny gracz będzie przyjęty w nasze szeregi, tak więc zapraszamy.

Mozna dolaczyc? Zrobilem crossbow/cler i narazie 6lvl ale postaram sie szybko rzowijac :P. Nick: Quarezzi. Ogolnie to dziennie w silka moge grac 1-3h.

Zapraszamy, proszę także o zarejestrowanie się na forum :)