STALKER Online

Zobaczę, wejdę jeśli nie będę trollował w innej grze. Macie jakiegoś TSa? Czy zbiórka gdzieś na skype? Od razu mówię jak mnie zaje*iecie to wylogowuję.

Ts jest podany tam bodajże na 2 stronie ale niepamiętam przeglądnij to napewno znajdziesz :D

Zapraszam na TS'a czasem siedzę ja, czasem inni gracze z MMORPG który w to grają.IP serwera: 91.234.146.194 Nazwa kanału: 296.StalkerOnline MMORPGhasełko: mmorpg

Pusto na tym kanale, macie jakis bardziej zaludniony?

A ja grę bardzo polecam ! Gram od kilku dni a mam eq warte ponad 150k. Ak 102, zbrojka, pelno ammo itp. Wczoraj miałem okazję wziąć udział w wojnie klanów(o bazę). Wyglądało to niesamowicie. Najpierw 30-40 minut szliśmy pod nasz cel, a potem walczyliśmy. Było nas około 20-30. Przegraliśmy, ponieważ nasz wróg miał w drużynie Cheaterów :(. Koleś biegał i z deagle strzelał jak z karabinu maszynowego, a 10 osób w niego pakowało i nic mu sie nie działo. Polecam klan StalkerLegion. Pomogłem już około 20 osobom :) Pamiętam jak szedłem z nowicjuszami grupą około 7 osób na posterunek policji :P I każdy tylko: Patjx, a jak to sie robi, a jak to zdobyć itp. Jeszcze raz grę polecam !

Pusto na tym kanale, macie jakis bardziej zaludniony?

zaludnienie było z tego co zauważyłem to tylko wtedy jak nagrywałem z neusem, nogiwenrza i eustachym :P

Kurde, to szybkie pytanie, jaki npc na początku skupuje szczurze ogony itp. Bo ammo mi się kończy i nie wiem u kogo to opchnąć :>

Zobaczę, wejdę jeśli nie będę trollował w innej grze. Macie jakiegoś TSa? Czy zbiórka gdzieś na skype? Od razu mówię jak mnie zaje*iecie to wylogowuję.

Kur..a twoja mać już chyba 3 będę podał TS'a !! Do ch..a Pana tańczącego makarene parę postów wyżej IP nazwa i hasło zapraszam !! ;x

Kurde, to szybkie pytanie, jaki npc na początku skupuje szczurze ogony itp. Bo ammo mi się kończy i nie wiem u kogo to opchnąć :>

Posterunek policji - na mapie to ten srebny budynek nad hangarami. (kwadrat 313)

W pierwszych 2 wagonach, można też znaleźć amunicje do pistoletu.

Kur..a twoja mać już chyba 3 będę podał TS'a !! Do ch..a Pana tańczącego makarene parę postów wyżej IP nazwa i hasło zapraszam !! ;x

Już widzę, nie wybuchnij tylko. :P

Zrobię sobie coś do jedzenia, ściągnę TSa i może chwilę wejdę pogadać z Wami. :)

Chyba zrobie nowe konto... Właśnie próbowałem jeszcze raz i wpisując Tandeta1, Kontotest1 itp... wyskakiwał ten sam komunikat co mówiłem wcześniej... Troche mnie to zaczyna zniechęcać

Stary bardzo dziwna sytuacja ponieważ podałeś mi te pasy na PW próbowałem zrobić konto w grze i wyskakuje ten sam błąd czyli "Invaild login". Próbowałem różnych kombinacji duża litera w środku,cyfry, próbowałem też ,.- _ itp. Nie poszło.

Witajcie mam pewien problem

A mianowice stworzylem konto na forum nastepnie konto w grze i kiedy probuje sie zalogowac wyskakuje mi blad.

Wrong id or password.Sprawdzalem wszystko kilka razy i jestem pewien ze haslo i id sa poprawne .

Kto sie spotkał z podobnym problemem ?

Edit.Dobra działa :P

Obecnie jestem na TS i widzę ,ze pusto ;D i mam may problem z gra. Pobrałem elegancko,i mam grę w języku rosyjskim. podczas próby logowania się wyskakuje mi bląd w języku rosyjskim i nie wiem o co chodzi. Jest możliwość zmiany na język angielski ?

Zarejestrowałeś się i ściągnąłeś rosyjską wersję zapewne. :D Chociaż do końca nie jestem pewien czy są 2 osobne serwery czy 1 wspólny. ale z tym ściągnięciem *rus raczej mam rację.

Zrobiłem konto na angielskiej stronce i z niej pobrałem :D Dla pewności sprawdziłem i konto działa i na rosyjskiej stronie i na angielskiej ;p

Ściągnij to http://download.stalker-online.so:8080/userfiles/clients/so_setup_0837_en.exe i zobacz czy nadal to samo.

Pobieram, ale wyjątkowo zamula ;/ 2 godziny czasu pokazuje .

Hmm, odpalam grę, pokazuje się ekran logowania i gra się wiesza (brak odpowiedzi), miał ktoś tak ? Reinstalowałem chyba ze 3 razy, ciągle to samo (tylko raz się nie zawiesiło, elegancko wbiłem i pograłem trochę, bardzo mi się spodobało).

Pobieram, ale wyjątkowo zamula ;/ 2 godziny czasu pokazuje .

Znasz jakiś dobry darmowy host który udźwignie 1,6gb w 1 pliku? Wrzuciłbym Ci to i stamtąd być zassał. Bo tak to do usranej śmierci będziesz ściągał.

Stary bardzo dziwna sytuacja ponieważ podałeś mi te pasy na PW próbowałem zrobić konto w grze i wyskakuje ten sam błąd czyli "Invaild login". Próbowałem różnych kombinacji duża litera w środku,cyfry, próbowałem też ,.- _ itp. Nie poszło.

No właśnie nie wiem co z tym mam... już założyłem nowe konto na innym mailu i dokładnie to samo mam... już nie chce mi się 3 konta robić więc chyba będę rezygnował z tej gry jak narazie... dzięki za pomoc

No właśnie nie wiem co z tym mam... już założyłem nowe konto na innym mailu i dokładnie to samo mam... już nie chce mi się 3 konta robić więc chyba będę rezygnował z tej gry jak narazie... dzięki za pomoc

Sprawdź może antywirusa i zaporę. Może problem tkwi po Twojej stronie.

Zwykła gra a zobaczcie ile już postów i to prawie te same osoby :D

Co do tego wolnego pobierania... Mi też tak szło jak krew z nosa.

Mam dla Ciebie dobrą wiadomość. Sprawdź PW ode mnie. :D