STALKER Online

Zaraz coś się obkmini :D Zaraz się zarejestruję.

W pełni oficjalnie ogłaszam, iż udało mi się zarejestrować, a w tym momencie ściągam SO !!!!!!!!!! :D

PS. setna odpowiedź w temacie MOJA :D

PS2. GRAM !

PS3. Gra cudem nie jest, może to dlatego że jest to dopiero beta, a może dlatego, że tak stwórcy stworzyli swą grę.

XBoX. Lagi : ( I Tak w dzien gramy !

@Paweleqqk - To masz coś z piecem i netem. Ja lagów nie ma, a także grafika nie jest brzydka. Na pewno ściągnąłeś Stalker Online?

@Paweleqqk - To masz coś z piecem i netem. Ja lagów nie ma, a także grafika nie jest brzydka. Na pewno ściągnąłeś Stalker Online?

Oj kłócił bym się co do zacinek tudzież lagów.

Mam komputer na którym BF3 chodzi na ustw. Srednio/Ultra (rodzielczość HD) przy stałych 70 FPS a Stalker Online na Very High śmiga na 50 a jak się textury wczytują to nawet spada do 15-20.

Grafika nie zachwyca ale jestem usatysfakcjonowany. Garfa podobna do Day Z.

Oj kłócił bym się co do zacinek tudzież lagów.Mam komputer na którym BF3 chodzi na ustw. Srednio/Ultra (rodzielczość HD) przy stałych 70 FPS a Stalker Online na Very High śmiga na 50 a jak się textury wczytują to nawet spada do 15-20.Grafika nie zachwyca ale jestem usatysfakcjonowany. Garfa podobna do Day Z.

antk, to moja wina czy Twoja że grę ci zacina? Przecież to Twoja konfiguracja nawala. :P Pobaw się w ustawieniach sterowników i na pewno zrobisz. Chyba nie myślałeś że z konfiguracją do BFa, SO będzie Ci działało ładnie? :)

antk, to moja wina czy Twoja że grę ci zacina? Przecież to Twoja konfiguracja nawala. Pobaw się w ustawieniach sterowników i na pewno zrobisz. Chyba nie myślałeś że z konfiguracją do BFa, SO będzie Ci działało ładnie?

Ale jakie BF ma wymagania a jakie SO ;d Ty. A moja konfiguracja nie nawala.. Stery aktualne wszystko.

Ja tez lagow nie mam, moze tylko chwilowe gdy sie gra w laduje i pojawiaja sie postacie.

No ja jakoś nie mam problemów, więc raczej coś nie tak jest u Ciebie. Loguję się, wchodzi, ładuje ok 1s i od tego czasu działa już bez ścinek. Co do sterów grafiki to nowe nie zawsze oznacza lepsze. Już nie raz się przekonaliśmy na tym forum.

Cóż, wczoraj pobrałem tą grę i powiem nawet że wciąga mnie, cały czas robie questy żeby eq lepsze zdobyć czy był by ktoś chętny do gry razem?:D

Ja właśnie zasysam grę, jednak mój laptop nie jest najwyższych lotów i chciałbym się dowiedzieć czy mi pójdzie. Jakie są wymagania tej gry ?:D

Jakie są wymagania tej gry ?

Trzecia strona tego tematu -.-

PS. Jak na razie brakuje mi możliwości tworzenia Party(chyba, że jeszcze nie odkryłem tej funkcji - oświećcie mnie jeśli się mylę)

Cóż, wczoraj pobrałem tą grę i powiem nawet że wciąga mnie, cały czas robie questy żeby eq lepsze zdobyć czy był by ktoś chętny do gry razem?

Zapraszam na TS'a czasem siedzę ja, czasem inni gracze z MMORPG który w to grają.

IP serwera: 91.234.146.194

Nazwa kanału: 296.StalkerOnline MMORPG

hasełko: mmorpg

Może mi ktoś podpowiedzieć co mam zrobić?? mianowicie mam konto na http://europe.stalker-online.so zrobione... po czym prubuje zrobić game account pod tym adresem http://europe.stalke....so/account/... Ale gdy go robie cały czas mam errora An error occured: Invalid login!... Jaki kolwiek login nie wpisuje cały czas to jest... Będę wdzięczny za pomoc bo chciał bym w to zagrać Z góry dzięki

Sorry, że się powtarzam ale jakoś nikt chyba nie zauważył mego wcześniejszego posta, więc prosił bym o pomoc jeszcze raz ^_^

Sorry, że się powtarzam ale jakoś nikt chyba nie zauważył mego wcześniejszego posta, więc prosił bym o pomoc jeszcze raz

A próbowałeś zrobić inny nick niż ten na forum... Żeby nie były dwa takie same.. Spróbuj też z większą ilością liter i z jedną dużą.

Próbowałem już różne warianty od długich do krutkich ze znaczkami numerami i bez nich ale nic nie idzie co chwile to samo wystakuje

Próbowałem już różne warianty od długich do krutkich ze znaczkami numerami i bez nich ale nic nie idzie co chwile to samo wystakuje

Z ciekawości utworzyłem drugie konto i żadnych problemów nie miałem. Wszystko podziałało z takimi loginami:

Testowekonto1 - forum login

Testowekonto2 - ingame login

Chyba zrobie nowe konto... Właśnie próbowałem jeszcze raz i wpisując Tandeta1, Kontotest1 itp... wyskakiwał ten sam komunikat co mówiłem wcześniej... Troche mnie to zaczyna zniechęcać :unsure:

OK ogłaszam jutro o 16 zbiórka do następnego gameplaya :D mam nadzieje że będzie stara ekipa oraz że dojdzie QQi :D

Pamietaj QQi nie masz nic do gadania albo naślę na ciebie bandę cyganów i obudzisz się rano bez kompa i tv :D no i może bez łożka na wysypisku śmieci :D

Próbuj do porzygania ^^.

OK ogłaszam jutro o 16 zbiórka do następnego gameplaya mam nadzieje że będzie stara ekipa oraz że dojdzie QQi Pamietaj QQi nie masz nic do gadania albo naślę na ciebie bandę cyganów i obudzisz się rano bez kompa i tv no i może bez łożka na wysypisku śmieci

Zobaczę, wejdę jeśli nie będę trollował w innej grze. Macie jakiegoś TSa? Czy zbiórka gdzieś na skype? Od razu mówię jak mnie zaje*iecie to wylogowuję. :D

Tak btw. to działają wam opcje zaawansowane? Nieraz bym sobie podjaśnił.