Star Wars Galaxies Emu (powrót!)

nie dziwię się bo widziałem że zająłeś się morrowindem a the elder scrolls potrafi wciągnąć na długie godziny

Panowie gracie dalej na na SWGEMU?? (to jest server Basillisk tak?)

mozecie w skrócie opisać cczy jestes jest w miare stabilny, mozna lvlować, działają skille itp?

Tam się nie leveluje tylko bijesz skille. Ja nie gram bo ekipa nie wypaliła.

moze mi ktos podpowiedziec gdzie sie robi konto do gry?? ;s

rejestruje sie pod tym linkiem:

http://www.swgemu.com/registration/index.php

i robi mi konto na forum, które dziala, a do gry nie moge wejsc :<:>

Musi działać, jak nie to napisz do supportu ,albo pokombinuj :)

Witam serdecznie,

To mój pierwszy post ale będzie konkretny.

Pobrałem z torrentów SWG, po wypakowaniu, instalacji próbuję ją uruchomić na kompie z Vista jednakże po pokazaniu sie panelu startowego i informacji o ładowaniu się grafiki itp nic się nie dzieje. Próbowałem na różne sposoby, poprzez otwarcie z funkcja admina itp jednakże cały czas to samo....Czy ktoś ew.mółgby mi pomóc?

http://www.swgemu.com/forums/content.php?r=179-Install-SWGEmu Używałeś tego poradnika?

Na instalce z torrentów nie zagrasz..

Na instalce z torrentów też da rade ; ) gram tak od wczoraj.

Pograłbym także.

Przecież nic nie stoi na przeszkodzie ; ) no poza tym ze serwery są w tej chwili wyłączone... ; )

gra ktoś z was ? : )

gra ktoś z was ? : )

Witam !! Właśnie gra ktoś??? serwer się rozwija, gra się przyjemnie ale brakuje ludzi z PL więc pytam: Gra ktoś na serwerze Basilisk ?? Mój nick w grze to Letr, jeśli grasz odezwij się !

Pozdrawiam

gra? przynajmniej usiłuje grać..

dajcie jakieś wskazówki.. niby jestem na T., niby mam coś dostarczyć, ale awruk, skąd lecieć?

można już zostać Jedi? jeśli tak, jak do tego dojść?

co robić? czego szukać?

piękna gra.. tylko jak w nią grać?

Jest w internecie wiele poradników, wszystko rozpisane też w grze. Jeżeli chcesz grać to znajomość angielskiego obowiązkowa :) Zostać Jedi, każdy by chciał ,ale tam to jest bardzo trudno i nie ma co liczyć na początku :)

Witam. Każdy ze starszych "weteranów" MMO zna grę Star Wars Galaxies. Niestety rok temu, gra upadła z kilku powodów. Przez nieudolną politykę SOE, wysoką cenę abonamentu, złe aktualizacje ,które niszczyły grę i z powodu premiery The Old Republic. Jednak fani nie potrafili tak łatwo obejść się bez gry i pracowali nad wersją piracką ,która teraz raczej nie jest nazywana piracką. Przeczytałem na forum ,że kiedyś SOE była przeciwna ich działaniom ,a dziś jest to im obojętne ,więc wolno grać. Projekt nie jest świeży. Na pewno ktoś, kiedyś wspomniał o tym na forum. Obecnie gra nazywa się w pełni Star Wars Galaxies Emu. Idealna gra dla fanów sagi (na przykład takich jak ja :)). Gra jest bardzo nastawiona na fabułę, social, rozwój postaci w dosyć oryginalny sposób i crafting. Tak na prawdę dziwię się dlaczego Lucasarts nie przedłużył kontraktu z SOE, najwidoczniej z czystego lenistwa i zbyt dużej wiary w sukces The Old Republic. Fakt gra była już na wymarciu ,ale kiedyś (z 3 lata temu) miałem okazję zagrać i mogę śmiało przyznać ,że aktualizacje zepsuły rozgrywkę. Mogli nieco ją poprawić i nastawić na system F2P ,który wydaje się w takich przypadkach opłacalnym i dobrym wyjściem. Autorzy EMU nawołują do kupna wersji Star Wars Galaxies na amazonie, ebayu i innych sklepach ,gdzie można nabyć wersję oryginalną. Aczkolwiek ta pobrana z torrentów jest również ok. Daję wam link do strony. Zapraszam do gry!

http://www.swgemu.com/forums/content.php